Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכור זו לא בעיה.

שמתי עין על הגרנד צרוקי החדש.

איך מכשירי תנועה מישהו מכיר?

חוות דעת חיוביות וגם שליליות יתקבלו בברכה.

פורסם
כך או כך זה רכב שהרוב מביאים בייבוא אישי.

זה היה נכון בהתחלה, אחרכך היבואן קיבל שכל (או רגליים קרות תלוי איך מסתכלים) והוריד מחירים.

עם הדגם החדש הסיפור קצת שונה כי המחיר שלו גם בארהב הוא לא זול.

אבל השאלה היא על היבואן כנותן שירות, לא על הרכב.

פורסם

לפני 3 חודשים קיבלתי דודג' ראם חדשה. יום או יומיים אחרי המסירה, אח שלי, שפדנט הרבה יותר ממני, שם לב שבפגוש הקדמי יש סימנים מיקרוסקופיים של פיצוצים בציפוי הכרום. טלפון לסוכן - שהזמין אותי למוסך להתרשמות.

במוסך הסכימו מיד שהפגוש לא תקין. יתרה מכך, בסיבוב סביב האוטו עם עיניים בוחנות, ראו כי בפגוש האחורי (שלו אותו ציפוי) יש סימן לא גדול - כמו מריחה של חומר שומני. ניסו להוריד אותו עם שטיפה מקומית - לא ירד. ניסו לבצע פוליש מקומי עדין - לא ירד.

אחר כבוד הזמינו גם פגוש אחורי מקורי חדש.

שבוע לאחר מכן הותקנו זוג פגושים במסגרת האחריות. בהתחשב במידות של האוטו, אני מעריך שזולים הם לא.

זו ההתנסות שלי איתם עד עתה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הניסיון שלי טוב, ובפרט טוב בהרבה מהמגעים שהיו לי עם אנשי לובינסקי. פירוט:

קניתי גרנד ויטרה לפני כמה שנים, והרכב נגנב מהסוכנות. בהתחלה משכו אותי בטיפול וטענו שאני צריך להפעיל את הביטוח שלי. גיליתי סבלנות, ובסוף התפוצצתי והתקשרתי ישירות למנהל מותג סוזוקי. אז התברר שמשיכת הזמן היתה יוזמה מקומית של הסוכן ממנו נגנב הרכב, שטען בפני מכשירי תנועה שאני מוכן להפעיל את הביטוח. עוד באותו היום הנחית אצלי המנהל בחניה גרנד ויטרה אחרת, חדשה.

ההתנסות השניה היתה כאשר התגלתה תקלה במנגנון פתיחת הדלתות. אחרי המווון בדיקות התברר שזה בגלל שטות שעשה המתקין של האימובילייזר, בהתקנה ״שלי״ לדרישת הביטוח, שאינה קשורה ליבואן כלל. לא חייבו אותי בטרחה הרבה אלא פשוט פתרו את הבעיה וזהו. גם היתה בעיה עם מושב הנהג שלא ישב טוב במסילה, אז החליפו אותו בלי לשאול שאלות.

את השירות הטוב שקיבלתי אני מייחס גם למנהל השירות באזור שלי (יוסי) ולמנהל המוסך. לשיטתם, אתה לא צריך להתקשר למכשירי תנועה ולא לריב עם אף אחד על הזכות לקבל שירות. פשוט אני מתקשר למנהל המוסך ואומר מה קרה. הוא מטפל מאותה נקודה בהכל, ואומר לי תגיע ביום איקס, החלק מחכה פה ואתה לא תשלם כלום.

זה בדיוק הפוך ממה שקרה לי עם לובינסקי אינספור פעמים - אשפוז הרכב ימים עד לקבלת אישור לתביעת אחריות, טלפונים ממני למרכז השירות כשאין אישור, מריבות עם שלל ״מנהלי משהו״, עצבים, אובדן זמן, ניסיון לגבות ממך כסף על דברים באחריות...

• תוכן חדש...