Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שעידן כתב זה לא ממש שוביניזם, למרות שזה קצת מזכיר את הפרק ההוא בבאנדי שאל בונה לעצמו חדר "סודי" בגראז'.

סטיו, אתה יכול לקנות RV - זה גם יקר, גם גדול וגם נדיר. בטוח יהיה chicks magnet אמיתי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
עידן, אתה מתמקד ברכבים ספורטיביים, יש גם מפגשי אספנות למשל, ששם רואים הרבה נשים באופן יחסי.

אם יורשה לי, בד"כ אני מסכים עם רוב הדברים שאתה כותב, בהודעה הנוכחית יש הרבה שובינזם...

מפלט מבנות הזוג, יכולת כלכלית נמוכה, big no no, קצת לא לרמה, לדעתי

בידידות

ראשית, אכן אני מתייחס למפגשי רכבים ספורטיביים כי באופן טבעי זה מה שיש לי נסיון איתו וקרוב לליבי, יכול מאוד להיות שבמפגשים של רכבים שונים התמונה אחרת- אין לי מושג, אני לא לוקח חלק במפגשים כאלה.

שנית, זה ממש לא מגיע ממקום של שובניזם, אני נמנע על אלה שחושבים שבחורה שאוהבת ומבינה מכוניות זה סקסי, ואם זה מכוניות ספורטיביות אז בכלל.

יחד עם זאת, אין כל פסול ברצון להפריד בין התחביב שלי לבין חיי הזוגיות שלי, התחביב הזה שלי "הכיר" אותי בערך 24 שנה לפני שאישתי הכירה אותי, אישתי חיה עם זה בשלום והבינה שהתחביב הזה שלי הוא חלק בלתי נפרד ממני, זה משהו "פרטי" שלי ואם בא לי לערב אותה בו אז זה "בונוס" אבל לחלוטין לא חובה.

כמוני גם כל חבריים, לא רוצים להכניס לתוך התחביב הפרטי שלנו את בנות הזוג, טוב וכיף לנו במפגשים לשבת ולדבר על כל דבר העולה ברוחנו, מהשיפוץ של הגיר שלי ועד התמונה של הכוסית ההיא שהעבירו בקבוצת ה-WHATSAPP.

יתרה מכך- תושיב במפגש שלנו את בנות הזוג- הן ימותו משעמום.

יכולת כלכלית נמוכה זה לא מה שאני המצאתי, זו המציאות בין אם אוהבים אותה ובין אם לא (ואני אגב נמנע על אלה שחושב שציצים או בולבול לא אמורים להשפיע על יכולת השתכרות).

בקיצור, התפרצת לדלת פתוחה ידידי, אני ממש לא שובניסט, אני מאוד אוהב את המין היפה ואוהב נשים חזקות ובין היתר דוחף בכל הכח את אישתי עם העסק הפרטי שלה, חולה עליה ומעריץ אותה אבל כשאני פוגש את חבריי לתחביב- אישתי הופכת למוקצה וזה בסדר גמור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לדעתי בחורות יפות ומכוניות מהירות זה השילוב הכי מעניין ויפהפה שקיים בעולם כולו,אז מדוע בארץ לא רואים יותר בחורות שמגיעות למפגשים?הן לא אוהבות מכוניות?הן לא נמשכות לגברים בעליי רכבים ספורטיביים מהירים? אז מה לדעתכם למעשה הסיבה העיקרית לכך.

כשאתה אומר "בארץ", זה אומר שראית העינייך מפגש כזה בחו"ל, והוא היה שונה מבחינת סטטיסטיקת הבחורות?

או שאתה שופט על פי "מהיר ועצבני"?

פורסם
כשאתה אומר "בארץ", זה אומר שראית העינייך מפגש כזה בחו"ל, והוא היה שונה מבחינת סטטיסטיקת הבחורות?

או שאתה שופט על פי "מהיר ועצבני"?

הוא שופט על פי מהיר ועצבני אין ספק,

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...