Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עקב התרחבות המשפחה שעלולה לקרות בכל יום , אני מחפש בוסטר הגבהה לילדה הגדולה שאין לו ידיות או לפחות אחד שנחשב צר מהרגיל, זאת על מנת להכיל 3 מושבי בטיחות במושב האחורי, בשיטוטים באינטרנט ובכל אתרי המכירות מצאתי באיבי את המושב שבתמונה אך הוא לא שולח לישראל, מישהו ראה או שמע על מקום שמוכר דבר דומה ?

הרוחב של המוצר בתמונה הוא 37 ס"מ , קצר ב5 ס"מ מהסטנדרטים שיש גםפ לי באוטו (משמעותי )

תודה לעוזרים.

Car Booster Seat Cushion 3-12yrs Children Group 2 3 Boy Girl 15 to 36 kg Light magenta.jpg

פורסם

שים לב שנכון לעכשיו עדיין מותר להושיב ילד בן 3-8 במושב הקדמי על בוסטר מול כרית אוויר פעילה.

יש בצנרת תקנה שתאסור את זה, אבל נכון להיום היא עדיין לא התפרסמה ברשומות מה שאומר שיש לך מרווח נשימה של לפחות חודש (בד"כ הדברים האלו נכנסים לתוקף 30 יום אחרי הפרסום ברשומות)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם (נערך)

ממליץ לך לא לוותר ולחפש בוסטר גב שהוא צר יותר בבסיס.

ההגנה על פגיעות ראש חו"ח, בעיקר מהצד, היא משמעותית

וחשובה מאוד.

אני קניתי בוסטרים של סייבקס, שיחסית תופסים פחות

מקום, ונחשבים בטוחים.

אם אתה מאזור המרכז, קפוץ לכלבו סימה, בשכונת התקווה.

דבר שם עם ניסו, הוא הבעלים. בחור מאוד נחמד, והוא

יתן לך לבדוק כל בוסטר אם הוא נכנס ברכב.

זה הקישור לבוסטר שאני קניתי: http://kolbosima.co.il/--31/cybex-SOLUTION-X-pink.html

אל תקנה את זה עם חיבורי האיזופיקס, כי אז אתה מוגבל במיקום הכיסא,

וסביר להניח שלא ייכנס לך במושב הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

תודה על התגובות.

הילדה כבר מזמן עם בוסטר ישיבה רגיל ללא גב, אין צורך, החגורה יושבת כפי שצריך על הכתף.

לגבי הקדימה, אפילו לא ידעתי שמותר :-P.

לבנתיים נשלח מייל למוכר אם יסכים לשלוח לארץ מבריטניה בתוספת תשלום.

אשמח לעוד תשובות.

• תוכן חדש...