Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אחרי חצי שנה עם איביזה fr חדשה 1.2 , האישה דורשת רכב אוטומט וגדול יותר עקב הרחבת המשפחה :)

והלב כבר זמן מה שלא מתרגש בכלל מה1.2 ורוצה שדרוג.

בהתחלה חשבתי לשדרג את האיביזה , תוכנה אולי צנרת וכאלה אבל הבנתי שזה דיי מיותר למנוע קטן כזה והוא לא ממש בנוי לזה.

לאור המצב המשפחתי וגם זה שהאישה ממש שונאת ידני הגעתי לתובנה עם עצמי שיותר קל לי פשוט לקנות לאון 5 דלתות ברמת גימור fr וכמובן מנוע 1.8 :)

אז אני מחפש לשמוע חוות דעת על הרכב , מה ההבדלים בינו לבין הקופרה ר שצריכה להגיע בקרוב ?

באופן כללי יש מחלות מסויימות ידועות ? ביחס למתחרים אין ממש מבחר מחיר ביחס לעלות מנצח פה בגדול ולכן אין הרבה על מה לחשוב.

כמו כן מישהוא עשה עסקאות טרייד אין בסיאט ? באמת מקבלים מחירון ואין שום בעיות אשמח לשמוע מחברה עם נסיון בנושא.

בקיצור הצעות ועצות יתקבלו בברכה !

תודה לכולם.

2017 Type R

פורסם

לא נראה לי שתקבל על רכב בן חצי שנה מחירון, לא בסיאט ולא באף טרייד אין. מה שכן, יש ימי מכירות בקרוב ככה ההנחה (אם תהיה) תקזז חלק מהפער.

כמו כן, באותו סדר גודל של מחיר,יש עכשיו ימי מכירות של אלפא על הג'ולייטה החדשה ב160K ש"ח לדגם האוט'.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם (נערך)

אני משום מה חשבתי שהם מביאים טרייד אין במחיר מחירון.

בכל אופן ידוע עמה הם מורידים ? תודה.

ולגבי האלפה איפה פה ההשוואה בכלל מנוע 1.4 מול 1.8 ?

ראית בכלל את ההספקים ?

תודה בכל אופן.

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם
אני משום מה חשבתי שהם מביאים טרייד אין במחיר מחירון.

בכל אופן ידוע עמה הם מורידים ? תודה.

ראית בכלל את ההספקים ?

תודה בכל אופן.

170 כ"ס מול 180 כ"ס מה הבעיה?

פורסם

ראית בכלל את ההספקים ?

החיים זה לא רק סמ"ק וכ"ס.

הג'ולייטה נותנת חבילה מעולה ונראית ה-ר-ב-ה יותר טוב מהלאון החדשה לדעתי.

פורסם

כאמור הבדל קטן של 10 כ"ס. לג'ולייטה מומנט מעט עדיף יותר (25.5 קג"מ לעומת 25). ללאון 7 הילוכים לעומת 6 בג'ולייטה מה שמאפשר נתון 0-100 על הנייר מעט טוב יותר, מצד שני נתון צריכת הדלק של הג'ולייטה טוב יותר. בקיצור - הביצועים זה לא העניין פה. גם מבחינת מרווח פנים ואבזור אין הבדל משמעותי.

ההבדלים כמובן בחוויית הבעלות והשרות - בוא נגיד שהרבה יותר כיף להיות לקוח סמל"ת שקנה ג'ולייטה, מאשר לקוח צ'מפיון שקנה לאון.

אני כבר לא מדבר על העיצוב... בקיצור אפילו אם אתה מאוד מחובר לסיאט וצ'מפיון, עשה לעצמך טובה, לך תעשה נסיעת מבחן על הג'ולייטה. מקסימום שתית אספרסו וחזרת לצ'מפיון עם בקשה להנחה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אין לי שום דבר נגד הגוליטה , אבל הבחור דיבר על הדגם שעולה 160 אלף מה שמקביל ל לאון , הדגם של ה 170 עולה כ 15-20 אלף יותר.

אלה עם כן אני טועה ואכן המבצע הוא על ה 170 סוסים.

בכל אופן מה בדבר אמינות ועלויות אחזקה ?

2017 Type R

פורסם

להם יש מחירון מיוחד ללא תוספות ללא הוספת חודשים ללא התיחסות לרמת איבזור... ככה שזה בד"כ מחירון לויי צחק פחות 10 אחוז לרכב מושלם ופחות מזה בהרבה לרכב עם שפשוף קל.

למשל : איביזה ברמת FR שנרכשה בדצמבר 12, תקבל מחירון ינואר לרמת איבזור פרפרנס ועל זה יורידו על כל שריטה קטנה עוד כמה אלפים.

וכמובן על חדש לא תקבל הנחה כי זה מחירון תמורת מחירון. הרי קיבלת הנחת טרייד אין בקיצור שקרנים.

פורסם

מדובר בפירוש על ה-170 כ"ס המחיר האמור הוא מבצע שיש לסמל"ת החודש על הרכב שמחירו הרגיל קרוב ל-180 אש"ח.

(ה-120 ידנית בלבד, ולמיטב ידיעתי כרגע כלל לא משווקת בישראל).

אמינות הג'ולייטה נחשבת טובה ועלויות האחזקה כמקובל בסגמנט. פאקים בייצור עשויים להתרחש אך תדירותם אינה עולה על זו של סיאט. רובן המוחלט של הג'ולייטות שאני מכיר, כולל כאלה שננהגות באגרסיביות ואף כאלה שעברו שו"שים בלתי מורשים כאלה ואחרים, ממשיכות לגלות אמינות גבוהה מאוד.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הבנתי , נשמע טוב סך הכל , איך היא כהשוואה ישירה לאון ?

ואיך הם מביחנת טרייד אין ? אמור כרגע אני בעל איביזה fr ידנית שעלתה על הכביש ליפני חצי שנה ועברה 5k.

הם מורידים הרבה מתחת למחירון ? והמבצע הוא רק על רכישה או גם עם אני עושה טרייד אין ?

תודה !

2017 Type R

פורסם

הבעיה עם הג'ולייטה ב-160 אלף היא שאין שם איבזור שמגיע היום כסטנדרט ברוב המכוניות: בקרת שיוט, בקרת אקלים, פתחי מיזוג לאחור.

פורסם

הלאון מרווחת יותר. ובהשוואה ישירה של המחיר גם רשימת האבזור שלה ארוכה יותר (אבל מסך מגע מעצבן ומעליב, יציאת אוויר לאחור דרדלה).

בכל השאר -הג'ולייטה עדיפה. ויש גם כאלה ששיפרו אותה (תוכנה) אם זה מעניין אותך, בדומה למה שניתן לעשות ללאון, אני מניח.

בצע נסיעת מבחן. אם אהבת - תגיד לאלפא שאתה מתלבט מול הלאון ותעשה בזה שימוש לטרייד יעיל, כי צ'מפיון יתנו לך להערכתי מחיר שנמוך בלפחות 5% ממחיר ינואר 2013.

ולגבי השירות מהיבואן - כבר כתבו לך למעלה, אבל די שתבצע חיפוש בפורום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חוץ מהחסרון באבזור, לא הייתי נכנס היום לסוכנות צ'מפיון בטח לא כשיש רק שנתיים אחריות על גיר מפופק באמינותו..

פורסם

אז למעשה הרוב הגדול פה בעצם בעד האלפה ?

מה בדבר ירידת ערך ? ומה בדבר מכירה לאחר מכן ? (נגיד אחרי שנתיים)

שוב המון תודה לכולם.

2017 Type R

פורסם

ג'קה - הרכב שלך מאוד מושקע, אני יודע כי ישבתי באיביזה שלך - השקעת שם לא מעט על בידוד וריפוד קסאטום למושבים ולסלון הרכב - במקרה הכי טוב אתה תמצא מישהו שידע ממש להעריך את זה ואולי אולי תצליח לגרד מחירון אבל הסיכוי למצוא ישראלי כזה על סיאט 1.2 למרות שהיא FR - הוא נמוך מאוד.

יתכן ועד הזמן שאתה תמצא קונה כזה הרכב כבר יאבד את הערך שעליו הית יכול כבר להתפשר עכשיו.

בנוסף לכך מזל-טוב אני מבין שיש תינוק\ת בדרך!

לדעתי, עם תינוק בדרך זה לא הזמן להרפתקאות ואתה עוד לא יודע באיזה הוצאות תיאלץ לעמוד לאחר שהתינוק יצא לעולם או כמה זמן פנוי יהיה לך - הזמן הפנוי הוא המחיר הכי גדול שתשלם למען האמת.

אם יש לך אפשרות לעשות טרייד אין ישירות דרך היבואן או אם אתה מקבל תנאים דומים באלפא - אל תמהר לשלול.

נכון - המושג של הגופים האלה למחיר מחירון מתגלה פתאום כהטעיה אחת גדולה אבל הם רוצים לעשות את אחוז הרווח שלהם - רק תשאל את עצמך מה כדאי לך יותר להפסיד - אני בשנים האחרונות כמעט תמיד בוחר באופציה הנוחה יותר ולא באופציה הכלכלית יותר וזו דווקא שיטה שמוכיחה עצמה מאוד יפה - אם יש לך כושר התאוששות כלכלית טוב - עזוב אותך, תעשה טרייד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...