Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים והמייעצים למינהם....

הזמנתי מצלמת DVR לרכב שלי (טויוטה קורולה רנקס 2005)

(זה הדגם של המצלמה Mini Car Dvrs Full HD 1080P Car Video D37 AIT ).

אני רוצה לחבר את המצלמה ישירות למצבר שתעבוד 24/7 אני יכול לקחת את זה מתקין שיקח 150 שקל ולגמור את הסיפור אבל אני מעוניין ללמוד ולהבין איך לעשות זאת לבד חיפשתי פה בפורום וביו טיוב כמה שעות טובות אבל לא מצאתי יותר מדי מידע.

קודם כל הבנתי איפה למקם את המצלמה ולהעביר את הכבל לא בעיה וניסתי לפרק את הפלסיטיקה והצלחתי לעשות זאת בזכות הפורום ותגובות של אנשים תודה!

עכשיו מה שאני לא מבין איך לחבר את הכבל....

אשמח לטיפים/עצות

תודה רבה ושבוע טוב :)

פורסם

עזוב את זה שאחרי כמה ימים שהיא תעבוד בזמן שהרכב חונה בשמש היא תמות, אין לך מספיק זיכרון לשמור כל כך הרבה זמן צילום.

פורסם

1. מה עושים כל האנשים שקונים מצלמות ומחנים את הרכבים בשמש?? לפי מה שאתה אומר לאף אחד בארץ ובעולם אין מצלמה שעובדת זה מה שאני מבין ממך

2.למה אין לי זמן צילום? קונים כרטיס עם נפח גדול ומגדירים את המצלמה לצלם בלופ מה הבעיה עם זה ככה זה מצלם כל הזמן....

פורסם

אני מניח שהוא מתכוון להשתמש בפונקציה של זיהוי תנועה שתקליט רק במקרה של תזוזה, אחרת באמת אין היגיון.

לגבי השרידות בשמש - אין לדעת, אבל סיכוי טוב שזה לא יעשה לה טוב :)

לפות"ש - בעיקרון המצבר שלך אמור להספיק בהנחה שאתה מניע ונוסע עם הרכב כל יום מספיק כדי לטעון את המצבר מחדש (יותר מכמה דקות).

לגבי איך - צריך לאתר חוט או פיוז שמקבל מתח מצבר קבוע, או להעביר חוט מהמצבר ישירות (סתם מסורבל). אתה צריך מד מתח או נורת בדיקה לרכב כדי לבדוק מתח. משהו כזה (אפשר למצוא בחנויות אספקה טכנית ב-30-40 ש"ח)

http://www.lkltd.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_function=details&_ID=142284&PF=&did=3508&G=&lang=HE&SM=&_UserReference=9A962D8D0AA1248B4AAF

מחברים צד אחד לברזל של גוף הרכב, ובעזרת השפיץ דוקרים חוטים או נוגעים בנתיכים עד שמוצאים אחד שמדליק את הנורה.

ברגע שנמצא המקור, צריך לחבר אליו חוט נוסף ואליו ממיר מתח מ-12V ל-5V (יציאת USB). יש כמה אפשרויות, או להתקין שקע מצת נוסף על חוט, או לקנות ממיר לUSB ישירות. אני הייתי ממליץ כן לשלם 50-100 ש"ח למתקין ולסגור סיפור.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
1. מה עושים כל האנשים שקונים מצלמות ומחנים את הרכבים בשמש?? לפי מה שאתה אומר לאף אחד בארץ ובעולם אין מצלמה שעובדת זה מה שאני מבין ממך

2.למה אין לי זמן צילום? קונים כרטיס עם נפח גדול ומגדירים את המצלמה לצלם בלופ מה הבעיה עם זה ככה זה מצלם כל הזמן....

רוב האנשים לא מפעילים את המצלמה בזמן חניה, רק בזמן נסיעה, ולכן היא מחוברת למתח סויץ' בלבד. אם אין לך סיבה ספציפית שאתה צריך שהיא תצלם קבוע - רד מהעניין.

זמן הצילום שלך מוגבל לנפח הכרטיס. גם עם כרטיס 32GB, שזו המגבלה של רוב המצלמות, תקבל משהו כמו 4 שעות אחרונות בלבד, כלומר אתה לא מכסה 100% מהזמן שהרכב עמד. אם קרה משהו בשעה 20:00, ובאת בשעה 9:00 בבוקר - הצילום כבר נדרס. לכן אם כבר - משתמשים בזיהוי תנועה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כמו שהסבירו לך מעלי אין בעיה להשאיר את המצלמה מכובה ברכב, אבל ברגע שתשאיר אותה פועלת היא פשוט תמות, הטמפרטורות יהיו גבוהות מידי.

אין במצלמה הזאת אופציה של זיהוי תנועה וגם אם יש היא בטח לא עובדת כמו שצריך.

הדרך היחידה שזה יעבוד היא שהוא יקנה כרטיס MICRO SD 256GB CLASS 10, ושימצא דרך לגרום לו לעבוד במצלמות.

פורסם

misterb תודה ! נתת לי כמה נקודות למחשבה

car141 יש זיהוי תנועה במצלמה דבר נוסף העלתי פה את השאלה הזאת כי אני יודע שאנשים עושים ככה וזה עובד להם מעולה אחרת לא הייתי פותח דיון סתם...

פורסם

ראיתי פה כמה אנשים שהתעניינו בהפעלה קבועה, בעיקר נגד ונדליסטים וכו', לא מכיר אף אחד שממש ביצע את זה בפועל, ובכל מקרה זה לא משהו נפוץ, אולי כמה בודדים. אם תסביר מה בדיוק אתה רוצה לצלם וכו' אולי יתנו לך פתרונות חליפיים עדיפים.

עוד אופציה למימוש - התקנה דרך סוללה גיבוי חיצונית. קונים סוללת גיבוי מספיק גדולה, 5000MAH למשל, ומחברים את המצלמה אליה.

את הסוללה מחברים למתח מצת, ככה שהסוללה נטענת בזמן שהרכב מונע, ומספקת מתח למצלמה בזמן שהרכב כבוי.

צריכה ממוצעת של מצלמה בזמן עבודה היא סביב 200MAH, ככה שסוללה של 5000 תספיק לכ-20 שעות צילום.

עוד שיפור לרעיון הזה - להשתמש בסוללה שיש לה גם טעינה סולארית, ולהשאיר אותה בשמש. ככה היא גם תטען בזמן עמידה. משהו כזה למשל (לא מכיר ספציפית) :

http://www.ebay.com/itm/5000mAh-USB-Solar-Panel-Power-Bank-External-Battery-Charger-For-Iphone-Samsung-/191216236819?pt=UK_Sound_Vision_Battery_Chargers&hash=item2c85603913

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

השאלה אם יש לך 12000 'אמיתי' או בכאילו :) תלוי גם מה הצריכה של המצלמה הספציפית שלך, לא ניסיתי מעולם לעשות את זה בפועל, עשיתי חישוב כללי לתת מושג. רוב הסוללות הסיניות מכילות בפועל חצי מהערך המוצהר שלהן (במקרה הטוב).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אאל"ט יש לו Anker שבהחלט עומדים בנתונים המוצהרים שלהם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

car141 תקשיב אני לא באתי להתווכח בדיון הזה אני ביקשתי עצות וטיפים אם זה טוב או לא טוב אני עדין לא יודע אבל כן אני אבדוק זאת אתה קובע עובדה שתה לא יודע מה התשובה עליה פשוט קובע עובדה על סמך מה????

misterb - יש לי חבר שחיבר ישירות למצבר ושילם לבנאדם 250 שקל וזה עובד לו יופי

למה לעשות דבר כזה לכל מקרה שלא יבוא למשל הרכב שלי בעבודה עמד בהמלך היום נכנסו לי באוטו אם היית לי מצלמה הייתי יודע מי זה ולתבוע אותו אבל לא היה לי וככה אין לי מה לעשות בנידון .

פורסם

תגיד לחבר שלך שעשקו אותו .. 250 ש"ח בשביל לחבר למתח ??

בכל מקרה המצלמה מצלמת רק קדימה, אז אם יעשו לך נזק מכל כיוון שהוא לא קדימה - לא עשית כלום. אז או שתשים מצלמה אחת לכל כיוון, או שתקווה שידפקו אותך רק מקדימה ;) לדעתי זה די מיותר, אבל שיהיה בהצלחה..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

חס וחלילה אני לא מתווכח, מצב תנועה/חניה שעובד כמו שצריך זה שהמצלמה מזהה תנועה היא מתחילה להקליט ומפסיקה להקליט שהתנועה נגמרת.

אני רק מסביר לך שהסיכויים שהמצב תנועה יעבוד כמו שצריך במצלמה הזאת שואפים ל-0, תנסה אתה ותראה לבד.

אם אתה מחנה את הרכב מתחת לשמש ולא בחניה מקורה, אז המצלמה פשוט תמות אחרי שבוע-שבועיים, המצלמות לא נועדו לעבוד בחום כזה.

• תוכן חדש...