Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה - פרטים:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שלושה חודשים שהרכב (יאריס TS)בבעלותי, הסכמתי סוף סוף שמישהו יפתח בו פלסטיק, והתקנו מערכת. אז מה יש לנו שם?

שמרנו על ה-HU המקורי. הוספנו:

מנחת:

XETEC USC

מגברים:

XETEX XIRCUIT-Xi-240.4

מונובלוק JBL BP300.1

רמקולים:

Boston Acoustics NX67

Boston Acoustics NX97

סאב:

JL Audio 8

כבלים:

Audiobahn

מה מבאס? אין REMOTE למגברים. עוד לא וויתרנו, אבל בלית ברירה אולי נצטרך להוסיף סוויץ'.

מה עוד נשאר? לחבר נגדים כדי להיפטר מכמה רעשי השראות מיותרים. אולי להוסיף זוג 4" במקום המיועד בדאשבורד למעלה. אולי POLK.

מה נהדר? הסאונד. היחידה המקורית בשילוב המנחת הפתיעה לטובה. סאונד איכותי. באסים (מה-6X9 ומהסאב) מדוייקים ועדינים. עוד קצת כיוונים, אבל אני מרוצה בסה"כ.

כאמור - עצתכם בתחום ה-REMOTE עשויה לעזור לי עד מאוד.

תודה ולילה טוב.

פורסם

כל הקרדיט הולך לד"ר סאונד (אריק).

התקנה איכותית, סבלנית. בודקים ואז מפרקים (ולא הפוך...). הלחמות, יריעות משובחות בדלתות (שעכשיו לא מביישות שום תיבה אקוסטית), פלטה יפה למגברים, בלי ברגים, בלי חורים. שירות מעולה וסבלני.

פורסם

כאמור - עצתכם בתחום ה-REMOTE עשויה לעזור לי עד מאוד.

תודה ולילה טוב.

ערכת חיפוש ?

אם אינני טועה, היה בחור עם אותה הבעיה אשר השתמש בממסר על הסוויץ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
ערכת חיפוש ?

בשביל מה הממסר?

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
ערכת חיפוש ?

אין בעיה לחבר לסוויץ' ולהוציא ממנו REMOTE. לא רציתי שהמגברים יישארו פועלים גם כשה-HU מכובה, כלומר אני רוצה להוציא בצורה כלשהי REMOTE ממכשיר בילט-אין שאין בו REMOTE מובנה. RELAY על אחד מה-DATA הוא אופציה שצריך לבדוק, ואני לא בטוח אם תעבוד או אם כדאי.

הבעיה העיקרית היא השראות. כשמדובר בהשראות מהרכב, המתקין שלי אמור לפתור את זה. כשמדובר באורנג', אז הרעש ממש מעצבן בגלל המגברים, והייתי רוצה שהוא ייפסק כשמכבים את המערכת ולדבר בלי הפרעות.

שאלה עקרונית למומחים: האם ישנה איזו בעיה עם העובדה שהמגברים כבים ונדלקים עם הסוויץ'?

תודה.

פורסם
אני לא מבין למה אתם לא משתמשים במנחתים המקורים של המגברים :?:

קודם כל, כי לא לכל מגברים יש מנחתים מקוריים.

שנית, גם אז המגבר צריך REMOTE כדי להכבות ולהידלק, והשאלה נשארת מאיפה הוא יקבל את הפקודה. נשארנו עם אותה בעיה.

• תוכן חדש...