Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הרכב, האם כדאי לשכור מארץ או למצוא בברלין ? (מחזיר את הרכב בפריז).

חברה מומלצת?

לגבי הרינג, במידה והמסלול פתוח באותו יום, ניתן לשכור רכב במקום או שצריך להזמין מראש?

באתר יש סוויפט ספורט, אם אני לא מורגל בימי מסלול זה אמור להספיק?

מוזמנים לשפוך המלצות נוספות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כדאי למצוא בארץ מהסיבה הפשוטה שיש סיכוי שתנחת שם ותגלה שאין בכלל רכבים זמינים, או לפחות לא רכב שירצה אותך.

לגבי הרינג - עדיף להזמין מראש. בחלק מהימים רנט4רינג (אם אליהם אתה מכוון) בתפוסה מלאה ויש סיכוי טוב שלא יהיה לך רכב.

הרינג זה הרבה מעבר לימי מסלול. בימי המסלול שלנו בארץ, אין מי שיעקוף אותך ב200 קמש. ברינג יש דווקא די הרבה. אם אתה נוסע לבד, אתה צריך להיות סופר ערני לכל מה שקורה סביבך, ולקחת בחשבון שהאנשים המנומסים והחייכנים שתראה בחניון ליד הכניסה לנורדשלפייה, יהיו מוכנים כמעט ולהתאבד עליך, בשביל לקצץ לעצמם עוד 5 או 10 שניות בעקיפה.

חוץ מזה, קח בחשבון שבימים פתוחים ברינג אתה לא יכול לבוא עם מצלמה מותקנת ברכב. מצד שני, יש שני חבר'ה לפחות שמצלמים את המסלול בכל מיני קטעים (כמו הקרוסל, אך גם הפניה שאני לא זוכר את שמה ושיש לאנשים נטייה להתרסק בה). אחד מהם נמצא בשעות הערב ברנט4רינג בדרך כלל. את השני ראיתי במסעדה איטלקית במרכז הישוב, שאני לא זוכר את שמה, אבל אני מניח שזה יהיה די קל למצוא אותה אם תצטרך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אתה מדבר על החזרת הרכב במדינה שונה ממדינת האיסוף - אם אין לך מזל לקבל רכב שצריך החזרה מדובר בעניין יקר מאד.

ממליץ לך לבדוק גם בחברות הגרמניות, גם בצרפתיות, וגם בסוכנויות הישראליות.

סתם, כדי לקבל מושג ראשוני: בדיקה קצרה באתר הבינלאומי של יורופקאר מצביע כי לפולקסואגן פולו שכירה לשבוע בברלין מחר והחזרה במקום בעוד שבוע תעלה 220 אירו, ההחזרה בפריז תעלה את המחיר ללמעלה מ-370 אירו. תוספת של 700 ש"ח.

וד"א - לכמה זמן אתה נוסע, כך שאתה מתכנן נהיגה מברלין לפריז?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שיהיה לך שווה להחזיר לנקודה שקרובה לגבול והמשיך את ההשכרה ברכב מקומי.

אני מציע לבדוק בSIXT.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכולם, הטיסה לשבועיים, מצאתי גולף במחיר סביר כולל החזרה (שמקפיצה את המחיר בכ100 יורו)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אני לא יודע עם כמה אנשים אתה טס, אבל באמת עצה חמה - קח רכב יותר רציני,

האוטובאנים הם כבישים כיפים לנהיגה ומאפשרים לך להגיע מהר יחסית מיעד ליעד, אני הייתי מחפש משהו יותר חזק ונוח, זה חשוב שיהיה רכב נוח כי אתה הולך לבלות כנראה הרבה בדרכים.

(יכול להיות שיציעו לך שדרוג או שתקבל את גרסת הדיזל, על כל מקרה הייתי לוקח משהו יותר רציני)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אנחנו זוג, אני רגיל לחיפושית וקורולה 98, גולף 2012 ומעלה תהייה שדרוג די רציני בשבילי....

לגבי האוטובאנים, הייתי רוצה לטוס שם עם רכב מגרה יותר, אבל כדי לקחת אחד שבאמת שווה את ההפרש צריך לקפוץ המון המחיר.

או שאני מפספס משהו?

פורסם

אתה לא מפספס כלום. בסופו של דבר מה שחשוב הוא להסתכל סביב. גם הגולף יביא אותל ל-130 ואפילו 150 קמ"ש, ובמרחקים שתסע מה שחשוב הוא שהרכב יהיה מספיק מרווח, גולף בהחלט יספיק לזוג. אם לא מדובר בטיול שמטרתו נהיגה, ואם הכסף לא גדל על העץ בחצר שלך, עדיף להשקיע את התקציב במלונות נוחים ובאתרים מעניינים. ובגרמניה נצל את המחירים הנוחים לקניות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רואה סיבה לשכור רכב חזק רק כדי לשייט באוטובאן במהירות גבוהה יותר. כמו שנאמר, ל150-160 אתה תגיע בגולף. בשביל נהיגה רצינית אתה כבר נוסע לרינג. אני הייתי בודק אם הרכב נוח לנסיעות ארוכות - וקיבולת מיכל דלק, שלא תעשה עצירות תכופות בתחנות תדלוק.

פורסם

כמוסן תלוי אי\ה גרסה של הגולף יקבל (אולי דיזל). מכל מקום, לפני 3 שנים שכרתי גולף (TSI, אבל איני יודע איזה גרסה) ולפני חודש גולף סטיישן (TSI 85 כ"ס ידנית) ולא היתה בעיה של צריכת דלק מוגזמת. בשכירות האחרונה אני מעריך את הצריכה בכ-18-20 קמ"ל לרכב סטיישן, 4 מבוגרים, 4 מזוודות גדולות וכל שאר הציוד), אם כי בשל שיטת התדלוק בפינלנד לא יכולתי לחשב במדוייק.

פורסם

באודי A6 סטיישן שקיבלנו בגרמניה, קיבלנו צריכת דלק משולבת של 1:17 (מחשב ובדיקה), רכב עם 4 מבוגרים, 4 מזוודות, תיקי יד ומזגן דלוק באופן קבוע.

הנתונים האלו כוללים פקקים בעיר לצד נסיעה באוטובהאן במהירויות של 140 קמ"ש לכל הפחות ולעיתים גם 170-180 קמ"ש.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סיכומון, 2120 ק"מ בגולף TSI 1200.

בערך שניים וחצי מיכלים, כולל פקקים, הרבה מאוד כבישים צדדים, ואוטובאנים.

נסיעה על 180 באוטובאן אפשרית ואפילו נוחה, רק צריך נתיב פנוי כדי להאיץ בלי להטריף את אלו שבאו עם מנוע.

ברלין וגרמניה מאוד נוחות לנהיגה, צריך לשים לב טוב טוב להגבלת המהירות שיורדת גם ל30 באוטובאן.

הנהיגה בצרפת קצת יותר חצופה, וזה אפילו לטובה. הנהיגה בפריז סיוט שאני מקווה לא לחזור עליו לעולם.

europcar יחס מעולה, רכב מצוחצח, ומחיר יחסית זול.

המרחק גבולי לזמן שהקצבנו, 9 ימי נסיעה בין שתי הערים כולל שהיות בדרך, אבל עם תכנון נכון וקצת ספונטניות זה אחלה טיול.

על הנוברגרינג ויתרתי הפעם.

פורסם

יומיים וחצי עם A4 2.0TDI-150 Quattro AVANT נגמרו בכשלושה / ארבעה תדלוקים. המכונה צמאה לסולר, ממשק ה-MMI נוראי לשימוש ואיטי להחריד, אין USB (רק SD וגם הוא תקוע עמוק בתא הכפפות) ותפעול התיבה הידנית לא הרשים. מעבר לכך, לא נפלתי. משעממת מאוד לנהיגה, נוחה להפליא, שקטה להפליא ואובזרה די נאה.

אחרי שנותרתי לי לבדי בפרנקפורט, ניגשתי ל-SIXT בשדה התעופה ודרשתי החלפה (לקבוצה המקורית שהוזמנה - CPMR עם תיבה אוט', משמע סדרה 1 / A CLASS / גולף GTI וגולף GTD). התמזל מזלי והייתה 116d עם קיט M (קיט חיצוני, חישוקי 18', פנים של M - עם המושבים המשובחים, בלמים שונים, כיול שונה למתלים) - לסיכום, לא חזקה במיוחד (אבל מרגישה זריזה ונמרצת בשילוב ל-ZF8 המשובחת), אבל יופי של כלי. מאוד מאוד חסכונית (מעל 1200 ק"מ על מיכל), מהנה לנהיגה, נוחה במפתיע, מאובזרת (רק שלא היה קרוז קונטרול. הזוי) ולטעמי נראית לא רע עם הקיט M (וצבע אפור כהה). לשלילה - תא מטען צנום ומרחב פנים די אינטימי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...