Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אינסייט 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח לשמוע דעתכם לגבי הרכב, השימוש שלי לא הרבה בעיקר לבילוי מדי פעם ופעם בשבוע מירושלים לתל אביב.

וחשוב לי שהרכב חסכונית מבחינת הדלק.

תודה :)

פורסם

לא מכיר את האינסייט אלא רק קראתי עליה ושמעתי עליה.

יתרונה הגדול היא חסכון בדלק. וכנראה גם אמינות. לא מרווחת, לא מהנה, לא חזקה לא מאובזרת וכו'

מדי פעם ת"א ירושלים זה לא הרבה. אולי לא תתמקד רק בצריכת הדלק כשיקול?

פורסם

היתה אצלי אחת כזו משנת ייצור 2011. מרווחת למדי, כסאות נוחים מאוד, תא מטען אחורי שטוח אבל ארוך ונוח מאוד להטענה בשל סף מקביל לריצפה, היגוי בהחלט מפתיע לטובה לאוטו כזה, יחידת הנעה לא חזקה אבל עם מומנט מצוין ומכאן תאוצה לגמרי סבירה במחיר של רעש מנוע כבד בלחיצה עזה יחד עם תחושה מאוד נינוחה בנסיעת שיוט ( רעש ונינוחות המאפיינים כל אוטו עם גיר רציף ). לצד השלילה, נסיעה לא מפנקת ומעט קופצנית לטעמי ומזגן שכבה יחד עם המנוע בשל start stop. צריכת הדלק, כ 18 ק"מ לליטר, כן עיר, לא עיר, כן עדין לא עדין. אני דווקא ממליץ.

פורסם

לא כדאי לשלם קצת יותר וללכת על רכב חסכוני? אני סטונדטית..

האם יש לכם המלצה אחרת לרכב חסכוני ואמין עד 50,000₪?

פורסם
במזג אויר הישראלי שלנו אני חושב שהעובדה שהמזגן כבה בכל עצירה כזו או אחרת מקשה ביותר להחזיק רכב כזה כאן .

במקרה כזה אפשר ללחוץ על הכפתור הירוק שנמצא בצד שמאל של לוח השעונים וכיבוי המזגן העצירה יפסק באותה הנסיעה.

עדיין תקבל משהו כמו 16 קילומטרים לליטר, שזה עדיין טוב מרוב מכוניות הבנזין בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא יודע עד כמה זה נוח כל פעם ללחוץ על כפתור כשנזכרים שהאייר קונדישן הולך להיכבות ,

בקשר לנתוני צריכת הדלק , אתם סגורים עליהם ? גם בעת ביטול אופציית המצב ההיברידי .

פורסם
במקרה כזה אפשר ללחוץ על הכפתור הירוק שנמצא בצד שמאל של לוח השעונים וכיבוי המזגן העצירה יפסק באותה הנסיעה.

עדיין תקבל משהו כמו 16 קילומטרים לליטר, שזה עדיין טוב מרוב מכוניות הבנזין בשוק.

הדרך היחידה לנטרל את כיבוי המזגן בעצירה היא ע"י כיבוי פונקצית ה start stop באוטו. את זה ניתו לעשות רק ע"י בחירת מצב S בתיבת ההילוכים של האינסייט. הכפתור הירוק לא משנה כלום לענין הזה, האמת גם לשום ענין אחר, למעט תגובה נרפית יותר של המנוע ללחיצה על הגז. לצריכת הדלק זה לא ממש מזיז. ולחבר שמעלי, אין כזה דבר "ביטול אופצית המצב ההייברידי".

פורסם

במקרה יצא לי לנהוג על אינסייט 2011 לפני שבוע וזה מה שזכור לי שעשיתי כשנכבה לי המזגן ברמזור הראשון. אם יצא לי לנהוג בה שוב אעדכן.

בכל מקרה, גם אם מדובר בהזזת הידית למצב S וגם אם מדובר בלחיצה על כפתור בכל התנעה, ברור שזה לא נוח.

מצד שני, גם לקבל צריכת דלק של 1:9 במאזדה 3 זה לא ממש נוח לכיס. השאלה היא מה עדיף וכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

בתכלס, כשלא שורר כאן גיהינום של יולי-אוגוסט או בערב כשנוסעים לבד ברכב אפשר להסתדר גם כשהמזגן נכבה מידי פעם.

פורסם

הפונקציה הזו של start stop מתוכננת כך שלא תפעל במצבי קיצון, כמו כשהמנוע קר מדי, שהטמפרטורה החיצונית חמה מדי, כשיש צריכת חשמל גבוהה כמו בהפעלת הפשרת החלון האחורי, או במצב ספורט בתיבת ההילוכים. הכפתור הירוק הוא כפתור אקונומי שנועד לשפר את צריכת הדלק עם טרייד אוף בדמות פעולה עצלה יותר של המנוע והגיר, אין לו קשר לפונקציה הנזכרת. ומסכים שהענין הזה לא נוח גם בגלל המזגן שמפסיק להזרים אויר קר, גם בגלל הפעלת מנוע מחדש מחוספסת למדי, אלא שהענין הזה מתחיל לתפוס תאוצה ומוצאים אותו כיום בלא מעט מכוניות. לזכותה של האינסייט אפשר לומר שגם במרצדס E קלאס חדשה העסק הזה די מעצבן וכך גם באוקטביה. המכונית היחידה שאני מכיר בה הפעולה הזו של התנעה מחדש היא מעודנת וכמעט בלתי מורגשת היא למרבה הפליאה ג'ולייטה של אלפא רומיאו.

פורסם

אני רק שאלה- בהונדה אינסייט שאתם מתכוונים לזה שהמזגן נכבה בעצירה, האם רק המדחס נכבה וממשיך לצאת אויר מפתחי האויורור או שגם האיורור מפסיק?.

פורסם

המדחס מפסיק ומפתחי האיוור ממשיך לצאת אוויר קריר, אבל בכמות קטנה יותר.

אגב אלפא, במיטו TwinAir יש את ה-Start&Stop הכי "ידידותי" שפגשתי - הוא זוכר את המצב המבוקש גם אחרי כיבוי הרכב. כך שאם כיבית את המערכת פעם אחת בתחילת הקיץ, לא תצטרך לכבות אותה שוב לאורך כל הקיץ בתחילת נסיעה אלא רק כשיפסיק להיות חם. אני לא מבין למה לא עושים שינוי תוכנה בכל הרכבים שמגיעים ארצה ומוסיפים את האופציה הזאת.

פורסם

אינני יודע מה העלות של רכב האינסייט לעומת הפריוס , ולמען האמת עד לפני כמה זמן, הייתי מצוי בהתלבטות איזה היברידית לרכוש, לבסוף רכשתי פריוס 2008, אך אחת הסיבות שהאינסייט ירדה מהפרק היא בגלל הסיבה הזו של כיבוי המזגן בעצירה, בשונה מאוד מהמערכת שיש בטויוטה. לגבי צריכת הדלק אני שואל שוב, מהי הצריכה בפועל של הרכב בעת ביטול הסטארט אנד סטופ, ובמצב רגיל?

פורסם

אני נסעתי נסיעה משולבת בדגם טרום מתיחת הפנים (אמור להיות קצת פחות חסכוני מהדגם שאחרי מתיחת הפנים), איפסתי את המחשב, כיביתי את ה-Start&Stop, מזגן על 21 מעלות ולא נהגתי בצורה רגועה. קיבלתי 6.5 ליטר ל-100 קילומטרים על המחשב.

• תוכן חדש...