Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי (חשוב שיהיה מקום לכסאות תינוק ותא מטען גדול).

התקציב הוא 80K בערך.

ההתלבטות שלי היא בין סוניק סדאן חדשה (למרות שהיא קצת קטנה יותר ממשפחתית רגילה) חדשה ובין רכב משפחתי סטנדרטי (פוקוס, אוקטביה, i30...) יד 2.

מה עדיף?

ואם עדיף משפחתית סטנדרטית יד 2 אז איזה מומלצת יותר (דגש על אמינות וצריכת דלק).

תודה

פורסם

אני חושב שהסוניק היא פתרון קלאסי להתלבטות כזאת.

רכב חדש וסביר לגמרי, מרווח פנימי שיספק משפחה צעירה ותא מטען גדול שיכיל את כל הבלגאן שלהם.

במחיר של משפחתית משומשת אתה אמנם מתפשר בסעיפי הביצועים והאבזור אבל מקבל רכב חדש עם אחריות ל-3 שנים וללא צורך ביישור קו או בהחלפת חלקים שהתבלו כמו צמיגים ודברים כאלה לפחות שנתיים.

פורסם

מצטרף לסוניק סדאן, רכב חדש 3 שנים אחריות, ז"א שקט נפשי לפחות בשנתיים הראשונות, ואז רק צמיגים וברקסים ודברים מתכלים.

הרכב יחסית מרווח וגדול עם תא מטען בסדר גמור.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אני חושב שהסוניק היא פתרון קלאסי להתלבטות כזאת.

רכב חדש וסביר לגמרי, מרווח פנימי שיספק משפחה צעירה ותא מטען גדול שיכיל את כל הבלגאן שלהם.

במחיר של משפחתית משומשת אתה אמנם מתפשר בסעיפי הביצועים והאבזור אבל מקבל רכב חדש עם אחריות ל-3 שנים וללא צורך ביישור קו או בהחלפת חלקים שהתבלו כמו צמיגים ודברים כאלה לפחות שנתיים.

מדוייק! +אתם חוסכים את תהליך חיפוש רכב משומש בארץ, דבר לא נעים בפני עצמו שיכול להסתכם בסכום לא זניח בכלל.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חי רק נשאר להגיד תתחדשו.:-)

סוניק בחירה בדיוק לדרישה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההתייחסות,

אם בכל זאת אבחר ללכת לרכב יד 2 מליסינג מה מומלץ? ועד כמה גדול ההבדל בין רכב שעשה 100K ק"מ לרכב שעשה 50K ק"מ?

פורסם
תודה על ההתייחסות,

אם בכל זאת אבחר ללכת לרכב יד 2 מליסינג מה מומלץ? ועד כמה גדול ההבדל בין רכב שעשה 100K ק"מ לרכב שעשה 50K ק"מ?

תלוי כמה שנים כל רכב על הכביש, תלוי מי נהג ברכב ואיך הוא התייחס אליו.

יכול להיות רכב שעשה 100K ושמר עליו ונהג הכי זהיר שיש כמו שיכול להיות רכב שעשה 20K ונהג כמו משוגע וקרע את דוושת הגז.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...