Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת רכב עד 20k נהגת חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 323 משנת 94 יכולה להתאים לך אוטומטית אמינה ובטוחה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני מחפשת רכב עד 20000 שקלים

אני נהגת חדשה ויש לי 2 ילדים

אני מחפשת רכב בטיחותי וחסכוני

תודה

סופר לאנסר לדעתי תתאים לך... השאלה מאיזה שנתון את מחפשת...
פורסם

מאזדה 323

שרייד בשנתונים המוקדמים יותר

זה מה שעולה כרגע,גם אמינות גם חסכוניות,השרייד יותר הבעיה שאם יש לך הרבה נסיעות עם משפחה ו2 הילדים אולי יהיה קצת צפוף...

פורסם

ממתי מזדה רכב בטיחותי?

אני ממליץ לך בחום על רנו 19

שנת 94,95,96 עם מנוע 1400 לא עולה יותר מ20000

הרכב בטיחותי מאוד יש לו מנוע סביר (האוטו לא מטוס אבל סוחב)

וחסכוני מאוד 1:14

מה גם שיש לו מרחב מצוין בפנים

מומלץ

פורסם

אפשר גם אפלאוז מהשנים 94-95.

אמנם צריכת הדלק היא משהו כמו 1 ל-11, שזה לא מעט, אבל מבחינת המנוע, המרחב, תא המטען והאמינות (במידה והרכב טופל כמו שצריך) אין לה כמעט מתחרים בטווח המחירים הזה.

חוץ מזה, עדיין אפשר למצוא כאלה יד 1 מסבתא.

פורסם

אל תנסי למצוא בטחות ב-20K... פשוט אין. וודאי שלא ביחס למה שהיום נקרא "בטיחות".

יש לך המון אפשרויות: סובארו DL, אפלאוז, 323, קורולה, אולי 306, ZX, אסטרה, אסקורט...

הייתי ממליץ לך לא להינעל על דגם זה או אחר אלא לבחור רכב בגודל משפחתי במצב טוב .

בשנתונים האלה ההסטוריה של הרכב יותר משמעותית מהפוטנציאל שהיה גלום בו בצעירותו.

dirty old man

need love too

פורסם
אל תנסי למצוא בטחות ב-20K... פשוט אין. וודאי שלא ביחס למה שהיום נקרא "בטיחות".

אחי יש כל כך הרבה אופציות.

במחיר הזה אני באמת ממליץ על הדיהטסו אפלאוז.

כמו כן על הדיהוו סופר רייסר שנת 97 יש לך מערכת abs למניעת מרחק בלימה והחלקה, כרית אוויר.

אחלה אוטו לדעתי.

רנו 19 תשתה לך דלק כמו מיצובישי לאנסר, למרות שאלו רכבים מצויינים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מערכת abs למניעת מרחק בלימה והחלקה

:screwy:

ואחרי זה אתה מחשיב את עצמך כשיר לתת עצות בעינייני קניית רכב? :mad:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

יש הסבר הרבה יותר מפורט אני הסברתי במשפט אחד, כי לא זה היה הנושא, וכן אני כשיר לתת עצות ברכישת רכב, אם אתה שואל...

פורסם

שלום לך,

אני חושב שהמכוניות שיכולות להתאים לך הם:

1. מיטסובישי לנסר אוטו' 92-93(מנוע קצת חלש 1.5 אבל האוטו סך הכל לא רע בכלל ודי מרווח יחסית לתקציב)

2. מאזדה 323 92-94 (בערך) אוטו' או אפילו אם תמצאי ידנית=יותר זול וככה אולי תוכלי לעלות בשנותון.

3. אולי פיז'ו 306 95 (בסביבות השנתון הזה) אבל האמינות לא בשמים ככה שתצטרכי למצוא אחת טובה בשביל חסכוניות.

אפילו שהציעו סופר לאנסר אני קצת חולק על ההצעה הביטוח של האוטו הזה יקר, רוב הסופר לנסר יעברו את התקציב והאוטו לא ממש חסכוני.

בהצלחה במציאת הרכב שהכי יתאים לך

איתי

פורסם

ABS לא משפיע על מרחק הבלימה (ויש האומרים שעם ABS המרחק אפילו מתקצר טיפה), ואין לו שום קשר להחלקה.

הדבר היחיד שהוא עושה זה מונע נעילת הגלגלים בעת בלימת חירום, וע"י כך נותן לך את היכולת לתמרן במצב חירום.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

מאזדה 323 יכול לפצות בנושאים אחרים מול בטיחות למרות שהיא גם לא מוגדרת סוזוקי בלנו!

לגבי סופר לנסר,במיוחד מי שהציע אוטו',לא לגעת אם מחפשים רכב חסכוני,גיר רגיש,ושותה דלק...במחירים האלה היא יכולה למצא אחרים יותר מתאימים

בפג'ו הרבה יהיו נפח מנוע 1800,אז צריך לבדוק את הצריכת דלק שם,אני לא יודע וגם מחפש לגבי זה תשובה בימים אלו

כמו שאמרו אפשר למצא גם קורולה בשנתונים 92-3 אולי אפילו-4 למרות שלא ממש נראה לי...

עד כמה חשובה לך האמינות?כמובן שאת לא רוצה לבקר כל יומים במוסך השאלה כמה את מתחשבת בזה?

• תוכן חדש...