Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חבר'ה וסופ"ש נעים לכולם,

אני צריך המלצות מכם על שירות איכותי ומקצועי באמת, מכל הלב מבחינת תרגום קורות חיים בצורה המקצועית האיכותית ביותר שיש.

אנשים שבפורום או חברות שאתם מכירים אני אקבל המלצות בשמחה.

לגבי המחיר, זה לא קריטי בכלל אני מוכן לשלם עבור עבודה איכותית.

הזמן לא קריטי כל כך זה יכול להתבצע הסופ"ש ואפשר גם עד לאמצע השבוע למשל למרות שהעדיפות להכין לעד יום ראשון או שני נגיד.

אשמח אם תפנו בהודעות פרטיות במידה וזה רלוונטי ואשאיר לכם את הפרטים ונוכל ליצור קשר.

תודה מראש :)

פורסם

יש לך את יוסי פרנקוס: חבר פורום, אנתרופולוג, מתורגמן ומרצה. דבר איתו. היה (או שעדיין יש אני לא זוכר) לו עסק לתרגום, עברית-אנגלית-ספרדית. הבחור משקיען ואף מבצע מחקר רלוונטי לתרגום המבוקש.

אם זה לא יסתדר, אני אשמח לעזור לך. אני דובר אנגלית שוטפת (כולל אנגלית טכנית) ברמה גבוהה מאד, אפילו שלא מדובר על שפת האם שלי.

כשחושבים על זה, אני דובר למעשה 3 שפות: עברית, אנגלית ושטויות :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...