Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

החזרתי רכב ליסינג שהיה אצלי 4 חודשים (הגיע חדש).

חברת הליסינג שלחה דרישת תשלום של 1340 ש"ח על נזקים עם תמונות של שני איזורים.

אחד שפשוף בכנף והשני צילום של פגיעה נקודתית מתחת לבמפר הקדמי של הרכב.

יש להם הגדרות של בלאי סביר/בלאי לא סביר. במצגת שלהם שפשוף דומה מופיע כבלאי סביר.

הם טוענים שהשמאי שלהם הוא הסמכות ולי אפילו לא ניתן להביא שמאי משלי (לטענתם הם כבר תיקנו את הנזק)

האם הם צודקים, האם זה עלות סבירה של נזקים כאלה ?

אשמח לשמוע את דעתכם.

IMG_8748.JPG

IMG_8747.JPG

IMG_8753.JPG

IMG_8752 (1).JPG

IMG_8751.JPG

פורסם

אין ספק שהם קטנוניים אתך, ואני לרגע לא חושב שהם שילמו למישהו 1340 ש"ח עבור זה, אבל יש מזק ולכן יהיה לך קשה לעשות עם זה משהו.

אולי אולי אולי אם תמצא את הרכב ותראה שהוא לא תוקן כלל. וגם אז אתה בבעיה כי אכן יש נזק.

בקיצור - זה מה יש, ותביא את זה בחשבון בפעם הבאה שאתה עושה עסקת ליסינג.

דני

פורסם

קח את זה כשכר לימוד לפעם הבאה ,

לפני שמחזירים רכב ליסינג אם יש פגיעה מתקנים לבד,

תמיד יוצא יותר זול ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה על התשובות,

האם שמאי יכול להעריך נזק על סמך התמונות הללו (זה תמונות שהשמאי שלהם צילם)

לא תיקנתי לבד כי קצין הרכב של החברה התייחס גם לנזק כשולי וגם הוא מופתע מהיחס שלהם.

אני מצרף תמונות של מצגות של כמה חברות ליסינג שמגדירות מהו בלאי סביר...

2014-07-29 13_58_06-FW_ סיאנו 28-960-30 - levin99@gmail.com - Gmail.jpg2014-07-29 13_59_01-קל אוטו- מצגת הבהרת נזקים (1).ppt [Protected View] - Mic.jpg

פורסם

שיטת מצליח לגמרי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי זה בהחלט בלאי סביר ,נזק בחניה לא יותר . לרוב לא מתקנים את הנזקים ,רק ליפני מכירה .

דרוש לראות חשבונית תיקון ,כמו שהם עושים אין חשבונית מורידים 25% מהנזק ולא משלמים מע"מ .

לדעתי אין מקום לקחת שמאי רכב מצידך סתם ייקר את כל העסק .

צור איתי קשר במידת הצורך אני מוכן לעזור לך ,וגם לבחון את הרכב אם תקבל לראות אותו , ללא תשלום .

למרות שאני היתי מפרסם את שם החברה כאן בפורום כדי שיזהרו .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...