Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן מתחיל לטפטף אחרי כמה דקות של פעולה... יש משהו שאפשר לעשות לפני שמזמינים טכנאי?

תודה

פורסם

אני מניח שבן 5 שנים בערך.... אבל הוא מקרר פצצה הבעיה של המים התחילה רק לאחרונה.

אם אני אנשוף המים יצאו בתוך הבית לא?

ולשאוף לא בא בחשבון :-D

פורסם

כן תשים מגבת מתחת למזגן, אם יש לך ידיים ימניות, 6 ברגים ואתה יכול להגיע לתעלת ניקוז של היחדה הפנימית ולנקות אותה

פורסם

אני לא מהמבינים - אך בתור אחד שהיתה לו בעיה כזו והזמנתי טכנאי שבא ופירק לי את המזגן ולא מצא את הבעיה (גם לאחר נשיפה בצינור), ראיתי שלפעמים הצינור ניקוז היה עם "בטן". גרמתי למתיחתו ובינתיים (טפו טפו טפו) לא מטפטף.

פורסם

לפי הנסיון שלי , רוב הסיכויים שהצינור פשוט סתום

אם אפשר לשאוב את הקצה של הצינור או לקחת שלוק (ולהסתכן בבליעה של מי גיפה ) הכי טוב

אחרת לנסות עם חוטר גמיש (סטלבנד) לפתוח את הסתימה בעדינות !!, יכול להיות שחרקים סתמו את היציאה עם לכלוך

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תנסה לפתוח את הסתימה עם שואב אבק (עם יכולות שאיבת נוזלים).

למרות שלא אמרת האם במקביל לטפטוף מהמזגן יש גם יציאת מים מהצינור.

פורסם
רוב הסיכויים שחסר גז במזגן, נסה לפתוח את מע' הניקוז - אבל כמעט בוודאות שחסר גז.

מאפה הגעת לכך שחסר גז?

חוסר גז יגרום לקפיאת צינור הקרר היוצא משסתום ההתפשטות ועד למאייד ובהמשך קפיאה חלקית בחלק התחתון של מאייד.

ואך ממש לא יגרום לנזילה מהמזגן.בסיטואציה של מצב עבודה של כמה דקות..

כמו שכבר אמרו לך:יש לך סתימה במרכת הניקוז.או שתינק מצינור ניקוז מים בכך תשחרר חלקית את הסתימה[לא מומלץ]

או שתפרק את הכיסוי של המזגן ותגיע לקערית הניקוז ושפוך בתוכה מים חמים.

מעבר לכך עקוב אחר צינור הניקוז ותראה שאין לו מעיכת או ליפוף שיוצר צוואר בקבוק.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...