Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מדובר על שברולט אלרו שנת 2000 מנוע 2400.

צירפתי סרטון כדי שתשמעו בדיוק את הצליל המדובר.

הצליל מופיע בעיקר כשהרכב קר ולכן ניתן לשמוע אותו יותר בהתנעה, בנוסף לאורך כל הנסיעה ניתן לשמוע אותו כשהרכב "מתאמץ" בהאצות וכו , אבל הוא הרבה יותר שקט ממה שהוא נשמע כשהרכב קר.

הייתי אצל 2 אנשים שונים שמתעסקים באגזוזים , הרימו את הרכב על ליפט אמרו שאין חור באגזוז, 1 מהם אמר שיכול להיות שזה מהדוד.

אבל שניהם הסכימו שזה לא קריטי ושזה בסדר גמור ובכל זאת הייתי שמח לטפל בזה ולדעת ממה נובע הרעש נקישות המתכתי הזה.

* מוכן להגיע לכל מקום שיוכל לעזור לי עם זה.

*הרעש בסרטון מופיע בערך עד שנייה 0:10 , ניתן לשמוע אותו הכי טוב ב 0:20.

לאחר מכן הרעש נפסק כי הטורים יורדים ל800 , אבל בהאצה כשהרכב קר ניתן לשמוע את הצליל הזה הרבה יותר מאשר כשהוא חם, כשהרכב חם הצליל נשמע אבל הרבה יותר שקט.

https://www.youtube.com/watch?v=BY_rjTYoYqY&feature=youtu.be

2. בנוסף נדלקה לי נורת תקלה בלוח המכוונים (שאינה קשורה כנראה לתקלה הראשונה) , בקריאה עם OBD רשום "System too lean bank 1"

קוד תקלה: P0171 (מצורפת תמונה)

לאחר חיפוש באינטרנט הבנתי +- שהפתרון לבעיה יהיה החלפת פילטר אוויר, האם אני צודק או שיש משהו אחר שמומלץ יותר לעשות?

איפסתי את הנורה של הצ'אק אינג'ין , ולאחר כשבוע בערך זה חזר שוב.

אשמח לכל עזרה , תודה רבה

יערי.

IMG-20140721-WA0013.jpg

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אולי יש מצב לממיר קטליטי שהתפורר, ומה שאתה שומע, אלו החלקים שלו שהשתחררו ממנו.

האם מישהו בדק את הממיר (לפחות הקיש עליו, או נענע אותו) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

הבנתי אז אנסה להחליף פילטר אוויר ולאפס את הנורה , במידה והבעייה לא תפתר אנסה לחפש באיזה חיישן מדובר.

חולגי נשמע מאוד הגיוני מה שאתה אומר , ניסו לגעת שם בכל העסק כשהרכב מונע אף אחד לא התעסק איתו כבוי , אני אנסה לראות איך בודקים את זה ומקווה שזה יפתר.

במידה וזאת אכן הבעייה מה הפתרון שלה?

פורסם

אני מניח שניתן כשהרכב על ליפט, ניתן לנענע את הממיר או לדפוק עליו ולראות אם נשמעים ממנו רעשים

לגבי ממיר שסיים את חייו - זה יראה דיי בברור בבדיקת 4 גזים.

alfa 156 2.5.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב הועלה על ליפט, נוענע ולא נמצא שום דבר חריג, בדיקת 4 גזים עדיין לא יצא לי לנסות אבל לא יוצא עשן מהאגזוז והוא מתפקד כרגיל.

יש לציין שהרכב נוסע כרגיל אבל בסלדים של סביבות 3000-3500 ניתן לשמוע את הרעש בהצאות גם, בנסיעה רגועה הוא כמעט לא נשמע בכלל.

יש למישהו השערה רעיון או מקום שאפשר לנסוע אליו שיאבחן את התקלה?

פורסם

אם אתה יכול לחבר את הסורק ולבדוק כמה ולט מוציא חיישן חמצן 1 וחיישן 2 ב 2500 סל''ד

וכמה ולט בלי לגעת בגז?

יהיה מצוין אם אתה יכל לעשות 3 גרפים ולצלם אותם..

פורסם

היי , אשתדל לעשות זאת ביום שבת הקרוב ולעלות לפורום תודה!

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אתמול יצא לי לפתור את התקלה כשפירקתי את האגזוז, מסתבר שהקפיץ שמחבר בין הממיר למנוע היה שבור, השגתי קפיץ חדש ו הבעיה נפתרה.

IMG_20150213_115613.jpg

IMG_20150213_115621.jpg

• תוכן חדש...