Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על המחמאות :)

את הפנסים חידשתי באמצעות הערכה לחידוש פנסים של מגוויירס, אותה רכשתי מקאר מאסטר דיטיילינג באשקלון.

ביצעתי שיוף עם נייר מים מס' 800, לאחר מכן 1000 ולאחר מכן 3000. השלב הבא היה פוליש גס, ולאחר מכן פוליש עדין יותר, ויישום שכבות הגנה.

Ardex).

הסט חידוש פנסים זה מה שפירטת פה? או שזה חומר בנפרד לנייר שיוף והפוליש?

אם זה משהו אחר, אשמח לקישור או לדעת מה הערכה הזאת?

פורסם

וואוו עבודה מדהימה!! כל הכבוד, איזה שיפור במראה החיצוני, אין דברים כאלה.

האוטו היה ממש מלא בסווירלים, עושה רושם שהעלמת את כולם, סחתן על המקצועיות ;)

רק הייתי ממליץ לך להעלות את הסרטון באיכות HD כדי שיהיה אפשר לצפות בתמונות באיכות גבוהה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם (נערך)

תודה על המחמאות :)

בערכה לחידוש פנסים של מגוואיירס יש פוליש לפנסים של מגוואיירס אבל אפשר להשתמש בפוליש שהשתמשתי לכל הרכב (מגס' קורקשן קומפאונד+ארדקס 1500 פלוס), לא חייב לרכוש את הערכה, אפשר לקנות ניירות מים, פדים למכונת ליטוש ופוליש. אם אין לך מכונת ליטוש אפשר לקנות את הערכה (עלתה לי 180 ש"ח) ולחבר למברגה.

עריכה: מצאתי אתרים שאמנם אני לא מכיר אבל מוכרים את הערכה, כפי שכתבתי אם מגוואיירס ישראל שנמצאים כאן בפורום יוכלו לתת קישור, זה יהיה ממש נחמד מצידם :).

קישור 1

קישור 2

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מדהים ! לא מבין את האנשים האלה שמנקים את הרכב עם מגרפה... כנראה לבעלים הקודם פשוט לא היה אכפת.

אבל החזרתם אותה לחיים ללא ספק. את הפוליש עשית בלי ידע מוקדם ? לא מפחיד קצת ?

פורסם (נערך)

תודה על המחמאות ‎;)‎.

תראה, אני מגיל קטן אחראי על ניקיון הרכב וביצעתי מספר פולישים ידניים, זו לא הפעם הראשונה שאני עושה פוליש ושלייף סבון, מה גם שיש המון מידע באינטרנט לרבות כאן בפורום, צריך פשוט סבלנות לשבת וללמוד.

מה גם שקיבלתי הדרכה מא.א.גלובל לפני כשנתיים כשרכשתי מהם את מכונת הליטוש וציוד נוסף, אז כל פעם לומדים משהו חדש ‎;)‎.

יש גם הרבה חברי פורום שעזרו לי בפרוייקטים שהם העלו ובתשובות לשאלות ששאלתי כמו טים (epidemix), E-A, תמיר, דימה ועוד.

אגב, מחר אני יעלה פרוייקט נוסף לדיטיילינג עצבני להונדה CRV של בן דוד שלי, שמורה מאוד עם צבע מקורי שנת 2000 עם סימני swirls ושריטות. כדאי לצפות ‎;)‎.

לילה טוב ‎:)‎.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...