Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

סתם משהו שחשבתי עליו - הרי מצלמת רכב היא קבועה ברכב, אז במקום שיהיה כבל מסורבל מהשקע של המטען למטה, ואז גם אי אפשר להשתמש במצת, למה לא לעשות לה חיבור ישיר כמו בדיבוריות למיניהן ישירות למצבר?

אני רואה שזה משהו שכמעט ולא קיים ורציתי לדעת אם אני מפספס פה משהו.

אשמח לדעתכם בעניין.

עריכה אחרונה על ידי Big Guy
פורסם

קיים הרבה,אני בטוח שלפחות אצל חצי מבעלי המצלמות בפורום.

זה די פשוט,מעבירים את החוט דרך התקרה לחלק התחתון של הדשבורד,ומחברים דרך מתאם USB ל12V (אסור לחבר ישירות את המצלמה ל12V!!!)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
קיים הרבה,אני בטוח שלפחות אצל חצי מבעלי המצלמות בפורום.

זה די פשוט,מעבירים את החוט דרך התקרה לחלק התחתון של הדשבורד,ומחברים דרך מתאם USB ל12V (אסור לחבר ישירות את המצלמה ל12V!!!)

כלומר החיבור לא דרך המצת?

פורסם
כלומר החיבור לא דרך המצת?

אפשר דרך המצת אבל היו אנשים שפשוט חתכו את חוט הUSB של המצלמה וחיבור ישירות ל12V,הם שרפו את המצלמות שלהם בגלל שהמצלמות האלה עובדות על 5V ולשם כך נועד המתאם USB.(מה שצירפו פה לרכישה מEBAY מתאים לך)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אפשר להתחבר לחוט של המצת בצד אחד לעבור מתחת לדשבורד, קורות של החלון ועד הגג ולהתחבר במצלמה השניה כך זה בכל הרכבים שלי חוץ מהחדש.

באלרו שלי מגיע כסטנדרט נורות שנמצאות על המראה הקידמית, פשוט חתכתי את הכבל והתחברתי אליו עם הממיר מתח מV12 ל 5.

אם תרצה יש ביוטוב עשרות סרטוני הסברה איך לעשות את זה פשוט.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...