Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה יצא לי לשוטט קצת בקבוצת הפייסבוק "פשפשוק-רכב", בעקבות רכב שאני עוזר למכור.

ולדעתי יש ערך מוסף אדיר ללוח הספציפי הזה (למרות שלא ניתן לחפש בו, וכל נקודה בשרשור מקפיצה את ההודעה למעלה), וזה כמובן התמונת פרופיל של הבן אדם שמוכר את הרכב.

רובם, מה לעשות, נופלים לקטגורית הכובע בחושך. ואחרים מתבלטים לטובה, ובכך משרים אמון רב יותר.

כמו הלוח מכירה פה בפורום, רק עם הרבה מזדה 3 וקצת פחות מ-60,000 משתמשים.

רבים היום לא יוצאים מהפייסבוק, אפילו ליד-2 הסמוך ומפרסמים שם.

לי אישית, קל יותר להבין ולתהות על קנקנו של רכב בקבוצה מאשר ביד2, ולדעתי זה יהיה, או לפחות אני מקווה שיהיה, הכלי המרכזי של בני ה50- למכירת רכב.

מה דעתכם?

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

מכיר את הקבוצה, הייתי חבר בה מספר חודשים, ויצאתי.

המגיבים הם בעיקר ערסים מטומטמים, שעסוקים בלהרוס למוכר את המכירה, או בלהציע דברים מטומטמים. לדוגמה אם כתבת שאתה מעוניין בהחלפה על רכב קטן וחסכוני, מישהו שם יציע לך את האאודי A6 משנת 2000 שלו, עם מנוע 2400, ויכתוב לך שהרכב ממש חסכוני ושבחיים שלך לא ראית דבר כזה. או שהוא יגיד לך שחיסכון בדלק זה לא חשוב כשיש לך אאודי כי זה רכב שמפנק אותך. או שהוא ינסה להסביר לך למה בטווח הארוך הרכב הזה עדיף מרכב קטן. או שהוא יתחיל עם תגובות של "פחחח תרעה עת זה, חושב הוא מבין משאו. יאללה יאללה יחמור, לח תאסה פוזות על מישאו אכר! לדוד של הגרוש השלישי של העימא הכורגת של בן דוד שלי איה מושח לפני 15 שנה ואני הייתי שם כל יום אד גיל 3! אני מבין פי 100 אלייך! מה עתה יודא בכלל ימתומתם" רק עם הרבה יותר שגיאות כתיב והרבה אותיות שחוזרותתתת עלללל עצמןןןןןןןן.

נראה לי שהרעיון מובן.

הרבה אנשים גם סתם מתייגים שם את חברים שלהם כאילו כדי להראות להם את הרכב, אבל הרבה לא יוצא מזה.

מהניסיון שלי, קבוצה גרועה. מאוד. גם המנהלים שלה חסרי יכולת ולא עושים שום דבר נגד אנשים שעוברים על כללי הקבוצה.

אגב, כן אפשר לבצע חיפוש, בדיוק מתחת לתמונת הקאבר, בפינה הימנית, יש לחצן קטן עם זכוכית מגדלת.

אמנם זה לא חיפוש כמו ביד2 לפי יצרן ודגם, אבל זה בכל זאת חיפוש.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הרעיון של הקבוצה נחמד,הבעיה היא שיותר מדי מגיבים שטיות, וחושבים שמדובר באמת בשוק רשום 30 אלף שקל מגיבים עשר אני בא עכשיו!

בעיה נוספת בקבוצה הזאת שלאנשים כואב לפרסם פרטים ,הם רושמים למכירה מחיר בפרטי,פרטים בפרטי.

אין מספר פאלפון כלום ולא כולם עונים ישר.

פורסם

המגיבים הם בעיקר ערסים מטומטמים, שעסוקים בלהרוס למוכר את המכירה, או בלהציע דברים מטומטמים. לדוגמה אם כתבת שאתה מעוניין בהחלפה על רכב קטן וחסכוני, מישהו שם יציע לך את האאודי A6 משנת 2000 שלו, עם מנוע 2400, ויכתוב לך שהרכב ממש חסכוני ושבחיים שלך לא ראית דבר כזה. או שהוא יגיד לך שחיסכון בדלק זה לא חשוב כשיש לך אאודי כי זה רכב שמפנק אותך. או שהוא ינסה להסביר לך למה בטווח הארוך הרכב הזה עדיף מרכב קטן. או שהוא יתחיל עם תגובות של "פחחח תרעה עת זה, חושב הוא מבין משאו. יאללה יאללה יחמור, לח תאסה פוזות על מישאו אכר! לדוד של הגרוש השלישי של העימא הכורגת של בן דוד שלי איה מושח לפני 15 שנה ואני הייתי שם כל יום אד גיל 3! אני מבין פי 100 אלייך! מה עתה יודא בכלל ימתומתם" רק עם הרבה יותר שגיאות כתיב והרבה אותיות שחוזרותתתת עלללל עצמןןןןןןןן.

נראה לי שהרעיון מובן.

הרבה אנשים גם סתם מתייגים שם את חברים שלהם כאילו כדי להראות להם את הרכב, אבל הרבה לא יוצא מזה.

מהניסיון שלי, קבוצה גרועה. מאוד. גם המנהלים שלה חסרי יכולת ולא עושים שום דבר נגד אנשים שעוברים על כללי הקבוצה.

אגב, כן אפשר לבצע חיפוש, בדיוק מתחת לתמונת הקאבר, בפינה הימנית, יש לחצן קטן עם זכוכית מגדלת.

חחח זה כלכך נכון.

מצד שני אני מכיר שני חברים שמכרו דרך פשפשוק, הבעיה היא שאחרי זה שלחו לאחד מהם הודעות לפייסבוק הפרטי ושיגעו אותו.

אחרי 3 חודשים היה לו איזה טיפול של 2000 שקל והוא התחיל לעוף על המוכר למרות שהמוכר הראה שקיפות מלאה לגבי הרכב.

ערסים כבר אמרנו ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

ולדעתי יש ערך מוסף אדיר ללוח הספציפי הזה (למרות שלא ניתן לחפש בו, וכל נקודה בשרשור מקפיצה את ההודעה למעלה), וזה כמובן התמונת פרופיל של הבן אדם שמוכר את הרכב.

ולמה אנשים צריכים לראות את כל הפרטים שלי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם הם היו מסננים את האנשים שנכנסים לקבוצות לפי גיל בעלי רכבים וקטגוריות אחריות, זה היה יכול להיות הרבה יותר מוצלח.

כמו שאמרו ים של ערסים, כאלה שחושבים שהרכב שלהם זה היחיד שקיים ודיבור ושפות והודעות אידיוטיות לחלוטין (הצעות מגוחכות של טמבלים שמחפשים להרוס).

יצא לי להתקל בפוסט על אדם שמוכר קורבט + 200 תגובות בערך, מתוכך 190 של ילדים וטמבלים ואולי כמה באמת מתעניינים שפנו אל המוכר בפרטי.

Opel Adam S 2017

פורסם
ולמה אנשים צריכים לראות את כל הפרטים שלי?

אם יש לך פרופיל שמוגדר private. אסתפק בניסוח הרהוט ובפיסוק הנכון שלך.

משכנתא זה קל

פורסם

נראה לי שהרעיון מובן.

מסכים עם כל מילה ומילה! פשוט יש שם מלא חסרי ידע וחיים בסרט.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

קבוצה נוראית! גם אני הייתי חברה שם, פרסמתי שם שני רכבים למכירה וחוץ ממלא חפירות של אנשים מטומטמים לא יצא מזה כלום, פרסמתי פעם אחת מודעה שאני מחפשת רכב "גולף\בורה\פאסאט טורבו דיזל אוטומטי בלבד" וקיבלתי הצעות של פולו בנזין ידנית שנת 96. פשוט אנשים שיורים לכל הכיוונים.

הדובדבן שבקצפת היה כשראיתי מישהו שפרסם שם פיאט קופה וקיבל תגובות "פחחחחח אחי, בכסף הזה אני מביא מאזדה ספורט 2007" "במדינות נורמאליות רכבים כאלה זורקים לפח".

כמובן שיצאתי משם די מהר, אני מעדיפה להישאר עם הלוח מכירה של הפורום שהוכיח את עצמו כבר כיעיל ורציני וכמובן עם אתר יד2.

מודעה רהוטה\עילגת אפשר לראות בכל מקום ולראות את הפנים של המוכר צמוד למודעה לא עושה את ההבדל מבחינתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...