Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, יש לי סיויק 2007 מושקעת, ואני רוצה להוסיף לה ליפ קדימה אחורה + חצאיות, מצאתי ליפ קידמי בודד באיביי, אבל אני מעדיף להזמין כבר את הכל בקיט אחד, ולא מצאתי באיביי עם משלוח לארץ כולל הכל.

מעוניין להכיר עוד אתרים שעובדים עם פייפל ששולחים תוספות לרכב כמו שאני מחפש, ליפים ופגושים ספורטיבים.

זה הליפ שאני מעוניין להזמין.

http://www.ebay.com/itm/06-08-CSX-JDM-Civic-4dr-Mugen-Front-Bumper-Lip-/390462048655?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2006|Model%3ACivic&hash=item5ae95a098f&vxp=mtr

וזה קיט שלם, אבל לא שולח לארץ, גם המחיר דיי יקר, לכן מחפש עוד מקורות להזמנות לארץ.

http://www.ebay.com/itm/06-08-CSX-JDM-Civic-4dr-Mugen-Full-Bumper-Lip-Kit-/350899891149?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2006|Model%3ACivic&hash=item51b3436bcd&vxp=mtr

זה הרכב שלי

20gb6a9.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

בקישור השני של הקיט הוא כן שולח לארץ, צריך לשלוח אליו הודעה והוא יחזיר לך תשובה של העלות המשלוח

רק בגלל שמדובר בחבילות גדולות השילוח יהיה רק עם חברות שילוח מהיר ולא דואר ישראל , ולכן צפה קבלת עמלות "שקר כלשהוא" של כ 300 - 400 ש"ח בשחרור ....

הכי טוב להשתמש בחברת משלוחים כמו buy2usa שיש להם משלוח ימי, אומנם לוקח כחודש - חודש וחצי עד שמגיע אבל תחסוך בוחטה בעלות המשלוח

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

fish בדקתי ברדליין, וגם אם היה להם לא הייתי קונה משם, כי המחירים שלהם בשמיים שיחפשו פראיירים אחרים.

רגע אם אני מזמין רגיל זה יצא משלוח יותר יקר? כי זה רק דרך האוויר?

אני כבר הזמנתי ספויילר גדול דרך אליאקספרס שהגיע למכס, לא הייתה שום בעיה, רק שהוא הגיע לי אחרי חודשיים וחצי ואני כבר קיבלתי את הכסף שלו חזרה.

גם הזמנתי דבל דין גדול כולל כל הפלסטיקה של הפנל, ובגלל שהמוכר רשם שזה עולה מתחת ל 80 דולר + הוא רשם שזה מתנה, לא שילמתי שקל מכס, זה אפילו לא הגיע למכס, אלה ישר לדואר הקרוב אלי, וזה דבל דין שעלה 1800 שקל באיביי!

פורסם

ראשית את הספוילר , אני מקווה שיצרת קשר עם המוכר להחזיר לו את הכסף, זאת לא אשמתו שיש בעיה בדואר , אחרת מוכרים יפסיקו לשלוח לישראל וכולם נסבול מזה .

שנית הקיט יוצא מארה"ב , ושם תשכח מזה שיצהירו סכום אחר , הסכום יהיה מדויק , לגבי גודל, עד כמה שאני יודע יש מגבלה של גודל לחבילות בדואר , ולדעתי קיט של חצאיות ופגושים יחרוג מהגודל. (אולי אני טועה).

פורסם

בגלל זה אני לא כל כך רוצה להזמין מחברות האלה שמזמינות לארצות הברית ושולחות לארץ.

כי עם מוכרים מאיביי אפשר לקמבן דברים לגבי המשלוח, למרות שזה לא תמיד מצליח, אבל ברגע שעושים את זה חוקי דרך חברת משלוח אז משלמים גם על גודל החבילה, וגם על מכס, ומיסים אחרים, ומיסים של מוצרים לרכב ממש יקרים.

אני פשוט ישאל אותו כמה עולה משלוח לארץ וניראה אם משתלם או לא.

פורסם (נערך)

קיבלתי תשובה, המוכר לא יכול לשלוח לארץ, אבל הוא ממליץ לי להזמין דרך חברות ששולחות מארצות הברית לארץ, רק אומר לי שזה לא יהיה משתלם, בגלל שעלות המשלוח תיהיה מאוד יקרה.

באסה שזה המצב, לא משתלם להזמין כבר.

זאת התגובה שלו..

Dear ohad69,

We are sorry, we do not ship this kit to Israel directly.

We ship to Worldwide, but on this item it's too long, can't ship to your country using USPS, the only way is to use Fedex. The problem is whether or not it's worth to ship because shipping is TOO COSTLY, around $500 to $600 on shipping only.

So usually when International customers asking us to ship oversize item, we always suggest them to go thru a freight forwarder within the US, so that's to be shipped indirectly. Let me give you an example: www.shopusa.com www.aramex.com www.oiaglobal.com/en/logistics you can google for more by typing "ebay freight International" something should come up.

Basically once you set up an account with them, they will be able to link to your ebay account, assign you an account number for identification purpose, then they will modify your paypal shipping address to their address in USA, so you will have the option to choose whether to use them or to ship directly to you.

Thanks,

Paul

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

בקיצור אמר לך להשתמש ב משהו כמו buy2usa , במשלוח ימי

תשאל אותו מה המשקל והגודל של החבילה בכדי שתוכל להכניס במחשבון של buy2usa ולראות כמה יעלה לך המשלוח לארץ

ואז תחליט אם שווה לך

את המחשבון ניתן למצוא כאן http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch

פורסם

אם אתה שואל אותי- רד מזה.

אל תהפוך את האוטו למוקצן וללא טעם.

האוטו שלך מושקע בהמון טעם טוב, המון אהבה אבל כדאי שזה יישאר במינון הנכון. זו דעתי.

שלומי.

פורסם

כן בגלל התמונות האלה שהם מהארץ כמובן, חשבתי להוסיף גם ליפים, אבל אני כרגע בחריגה כספית מטורפת, וגם כן כרגע לא עובד, אז נחשוב על שטויות כאלה מתי שיהיה לי קצת כסף פנוי לביזבוזים.

• תוכן חדש...