Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אחר, צמיגים אחרים:

פיאט פונטו גרנדה 2008, לא זוכר מתי הוחלפו הצמיגים, רציתי לבדוק את שנת הייצור,

חיפשתי וחיפשתי, אני רגיל לראות שנת יצור בארבע ספרות (שבועות ושנה), אבל לא מצאתי כלום,

מצ"ב מספר תמונות, אולי פספסתי? אולי שנת היצור מופיעה בפורמט אחר?

Pic_05.jpg

Pic_07.jpg

Pic_08.jpg

Pic_09.jpg

Pic_10.jpg

פורסם

יתכן..

גם לנו זה היה בהחלפת נצמיגים

לא מצאנו את התאריך לא בחלק הפנימי ולא בחיצוני

וגם הפאנצ'ר מאכר לא מצא.

פורסם

לידיעתך, גם Pirelli מיצרים צמיגים בסין (בנוסף לעוד 13 מדינות).

אילו צמיגים יש לך על הרכב, nexen?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה שכן הצלחתי לראות שכתוב עליהם made in china

תעיף את הקקי הזה מהר מהרכב. :x

אני תמיד דוגל בלהרכיב צמיגים ובלמים איכותיים, ובכלל חלקים איכותיים לרכב. רק שתדע שיש כמה חברות סיניות שהן טובות וגם מפתחות צמיגים למירוצי מכוניות ולא בהכרח מה שמיוצר באירופה ויש לו שם סקסי- הוא טוב יותר. כבר יצא לי להיתקל בצמיג של Dunlop sp sport 2000 עם פגם בייצור שהתגלה פחות משבוע אחרי הרכישה ואף אחד לא פיצה אותי על זה.

פורסם
מה שכן הצלחתי לראות שכתוב עליהם made in china

תעיף את הקקי הזה מהר מהרכב. :x

גם על ההנקוק של אבא שלי כתוב MADE IN CHINA,והם בכלל צמיגים קוריאנים שמגיעים כמקור ברכבי קיה ויונדאי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

במוסך על הליפט, כאשר הרכב ייכנס לטיפול.

או שתוריד את אחד הגלגלים כדי לראות (נראה לי מיותר אם צמיגים לא יבשים ולא שחוקים).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לידיעתך, גם Pirelli מיצרים צמיגים בסין (בנוסף לעוד 13 מדינות).

אילו צמיגים יש לך על הרכב, nexen?

יש מלא חברות שייצור הצמיגים מהדגמים הפשוטים שלהם מיוצרים בסין.

לדוגמא היה לי באופנוע (מהבעלים הקודמים) צמיגים של מצלר, למי שלא מכיר חברת בת של פירלי שהיה כתוב עליהם made in china

וזה מהדגמים הפשוטים של החברה, הדגמים הבאמת איכותיים שלהם מיוצרים ביפן.

ככה שזה לא משנה מי החברה צמיג סיני זה סיני אין מה לעשות, מי שרוצה לחסוך 200 שקל שישים צמיגים סיניים,

ברגע שיהיה קצת מים על הכביש והוא יהיה צריך מקסימום אחיזה נראה מה יהיה.

יש לי על הרכב Michelin Alpin A4

גם על ההנקוק של אבא שלי כתוב MADE IN CHINA,והם בכלל צמיגים קוריאנים שמגיעים כמקור ברכבי קיה ויונדאי.

ראה למעלה ^^

פורסם

עדיין יש הבדל גדול בין צמיגים של חברה מובילה שמיוצרים בסין לבין צמיגים של חברה סינים לא ידועה.

ההבדל הוא תקנים ופיקוח.

גם דגמים בסיסיים יכולים להיות איכותיים. פירושו נסיעה מנהלתית בטוחה.

פורסם

זכרתי שרכשתי רביעיה לא לפני זמן רב מידי, חיפשתיומצאתי את חשבונית הרכישה מלפני שנתיים (עם אחריות לארבע שנים),

כך שהצמיגים לא ישנים, מה גם שאני לא מבין כלום בצמיגים, לכן סביר להניח שרכשתי בהתאם להמלצות בפורומים :-)

• תוכן חדש...