Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט לגבי רכישה של אופל מוקה 2014 ורציתי לדעת האם זה נכון שהטיפולים והתחזוקה של אופל הם יקרים, למשל יחסית לסקודה יטי או לרכבים יפניים?

תודה רבה.

פורסם

הרכב לגמרי חדש אז ספק לכמה יש ניסיון לגבי הטיפולים שלו אבל הרכב עצמו הוא מהיותר יקרים בקטגוריה. יש אופציות הרבה יותר זולות בגזרת ה"משפחתיות פנאי המוגבהות".

פורסם
הרכב לגמרי חדש אז ספק לכמה יש ניסיון לגבי הטיפולים שלו אבל הרכב עצמו הוא מהיותר יקרים בקטגוריה. יש אופציות הרבה יותר זולות בגזרת ה"משפחתיות פנאי המוגבהות".

תודה. יש לך המלצות?...

פורסם

אם זה לא מיועד ממש לשטח הייתי מנסה סוזוקי קרוסאובר.

באופן כללי,מדובר ברכב חדש ,כמה כסף יותר כבר יעלה טיפול ראשון ?

אתה יכול לברר במוסכי UMI עלות של טיפולים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האחזקה יקרה כמו סקודה יטי וצריכת דלק גבוהה יותר.

במוקה יש את אותו המנוע שיש באסטרה עם אותם תקלות (משאבת מים נוזלת,טורבו מת,צינורות מים דפקטיבים ,טרמוסטט לא אמין ויש עוד הרבה)

פורסם
האחזקה יקרה כמו סקודה יטי וצריכת דלק גבוהה יותר.

במוקה יש את אותו המנוע שיש באסטרה עם אותם תקלות (משאבת מים נוזלת,טורבו מת,צינורות מים דפקטיבים ,טרמוסטט לא אמין ויש עוד הרבה)

זה רכב חדש שיוצא מהניילון. מדוע שיופיעו כל התקלות הללו ? גם אם כל זה נכון,יש אחריות של 2-3 ובעל הרכב לא יישא ברוב ההוצאות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
זה רכב חדש שיוצא מהניילון. מדוע שיופיעו כל התקלות הללו ? גם אם כל זה נכון,יש אחריות של 2-3 ובעל הרכב לא יישא ברוב ההוצאות.

כן אבל כל ביקור במוסך זה הפסד יום עבודה במקרה הטוב.

פורסם
שלום,

אני מתלבט לגבי רכישה של אופל מוקה 2014 ורציתי לדעת האם זה נכון שהטיפולים והתחזוקה של אופל הם יקרים, למשל יחסית לסקודה יטי או לרכבים יפניים?

תודה רבה.

פנה ליבואן ובקש עלות טיפולים

פורסם

עלות טיפולים אין לי מושג. באופן כללי אם אתה קונה רכב חדש סביר מאוד להניח (ולקוות ) שלא יהיו תקלות ואם יהיו אז זה ייכנס תחת האחריות ואז אתה לא תצטרך לשלם על זה יותר מדי. יש לך כאלטרנטיבה את הספורטאז' כרכב פנאי. אחלה עיצוב, כנ"ל מבחינת אמינות וטיפולים. נותן תחושה טובה על הכביש.

• תוכן חדש...