Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. אני מחפש מכשיר למדידת התנגדות (ע"י מתח פריצה). נכון, יש הרבה בשוק. אבל רובם ככולם מודדים עם מתח גבוהה או בעלי בורר בין מתח גבוהה לנמוך.

אני מחפש מכשיר שמודד רק ע"י מתח נמוך.

מצאתי את זה:

http://www.aliexpress.com/store/product/original-DC125V-50V-25V-MG125-Sanwa-Insulation-Tester-3-test-voltage-ranges-free-shipping-by-EMS/606821_483101984.html

אך זה מתאים ל 25/50/125 וולט בעוד אני צריך רק 50 ו 100 וולט.

הפכתי את הרשת לא מצאתי כלום, ובמיוחד לא בארץ.

אין לי בעיה לרכוש גם שני מכשירים, אחד לדוגמא ימדוד לפי 50 וולט ואחד לפי 100 וולט.

אבל בשום פנים אסור שתיהיה אפשרות מדידה של מעל 100.

נ.ב - אני יודע שלפי התאוריה גם אלו נחשבים למתח גבוהה, אך כשאני אומר מתח גבוהה אני מתכוון ל 250/500/1000 וולט.

מקווה שתצילו אותי גם הפעם :)

תודה והמשך יום טוב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בו נתחיל משאלה קטנה. האם אתה מתכוון לבדוק את כושר בידוד של שנאים או סלילים של אלטרנטור ? מה מטרת הבדיקה שלך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא.

ברצוני לבדוק בידוד חיווט שמחווט בין היתר גם דרך מעגלים מסויימים שבהם רכיבים מסויימים עם כושר "ספיגה" של מקס' 100 וולט.

ישנם גם מעגלים שבהם רכיבים שיודעים לספוג רק 50 וולט.

בקיצור, הבנת.

פורסם

הבקשה היתה לפי מאפיין ולא לפי מחיר. חוץ מזה, המעבדה משלמת ככה שלא קריטי :)

הלינק שנתת, יש יבואן בארץ של היצרן הזה? אתה ממליץ מהיכרות אישית עם המכשיר?

• תוכן חדש...