Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היו לי כמה קצרים,נשרפו כמה פיוזים 7.5A ,25A, יש שני פיוזים שאיןמתח בשני הצצדים ( הפיוזים לא שרופים), יש קו אחד שעבד ועכשיו לא עובד,בדקתי פיוז פיוז החלפתי את השרופיםץ הכל חזר לעבוד פרט לקו חשמל אחד שלא מקבל מתח.

בנוסף רק החלון של הנהג עובד , שאר החלונות לא מגיבים אני מניח שזה קשור לקו הלא תקין (שאר הדברים עובדים כראוי).

בדקתי גם פיוזים מתחת למכסה מנוע גם הכל תקין.

מישהו מכיר את התופעה ויכול לייעץ?

פורסם

האמת שאין לי מושג,

היה מעגל עם חוט רופף (יש לו פיוז נפרד שלא נשרף) כך שזו הסיבה היחידה ההגיונית.

אין לי מושג מה באמת קרה.

שני קוים שאמורים לספק מתח אחרי סוויץ הפסיקו לעבוד, פיוזים הוחלפו - הכל עובד תקין פרט לחלונות ולקו הנוסף.

בנוסף ברכב יש מרים שמשות (בהתקנה מקומית) החלונות היו פתוחים כזה הכל קרה, והחלונות נסגרו כך שאין בעיה עם המנועים או המנגנונים - אני מעריך פיוז שרוף.

פורסם

האם שאר החלונות עולים/יורדים במידה ואתה מפעיל מכפתור ההפעלה בכול דלת בנפרד ?

אם החלון בצד הנהג עולה הדבר מצביע שהפיוז תקין ואני די בטוח שלא קיים פיוז נפרד לכול מנוע.

האם הרחת ריח שרוף של חיווט חשמלי ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לא הרחתי שום חוט שרוף, אבל עושה רושם שהחוט שמגיע לחלונות הוא זה שלא מקבל מתח, ומאחר והמרים שמשות נותן מתח לכל החלונות אני מניח שזו הסיבה שהחלון רק של הנהג עובד, ולמעשה הפיוז של החלונות שרוף.

פורסם

בדקתי עם טסטר את כל הפיוזים בשני הצצדים , היו שניים שרופים, בנוסף יש שני פיוזים שלא שרופים אבל אין להם מתח בשום צד (מחוברים בקצה).

יכול להיות שהלך ממסר?

כל הקויי מתח עובדים חוץ מאחד.

פורסם

הפיוזים האלו שאין להם מתח בשני הצדדים, למה הם שייכים?

עוד משהו שאני לא יודע לגבי כל רכב אם זה נכון, אצלי לפחות כן,

בנוסף לפיוזים בתא נוסעים יש גם תיבת פיוזים בתא מנוע, שם יש כמה פיוזים של המשאבת דלק, מערכת קירור מזגן וכו', ובנוסף עוד 2 פיוזים (אצלי לפחות) של 40-50 אמפר שברגע שאני מוציא אחד, הוא מנתק את רוב המהפיוזים בתיבה בתא נהג, והשני מנתק את השאר + עוד כמה דברים אחרים כמו סטרטר וכו'.. תעשה בדיקה אם גם אצלך קיים הדבר הזה, אם כן אולי אחד הפיוזים שם נשרף לך.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אתה בטוח שאלה פיוזים שאין בהם מתח ? בטויוטה ראנקס יש מעיין מחבר (מגשר) בצורת פיוז.

יש ממסר אחד שמזין את כול מערכת החשמל של החלונות אחרי הסוויץ'. מכיוון שחלון אחד עובד ניתן להסיק שהממסר תקין.

צריך לראות סכימה חשמלית של המערכת בכדי לנסות לפתור את הסוגייה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מניח ששניכם צודקים , לגבי החלונות יכול להיות שהממסר לא תקין - כמו שאמרתי יש מרים שמשות שלדעתי עוקף את המתח של החלון המקורי ולכן החלון עובד.

מישהו מכיר את הרכב ספציפית?

פורסם

אני מכיר את הרכב וגם התקנתי בו מרימי חלונות, יש לי שאלה שאולי מיותרת אבל אני חייב לשלול, בדקת שהלחצן של ביטול החלונות ביחידת הלחצנים בצד הנהג לא לחוץ??

• תוכן חדש...