Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Yohai71,

המקרה שתיארת במקרה התרחש באיזור הבורסה בר"ג?

שואל כי זה די תואם את רמת הפעילות המוחית הנמוכה במיוחד באיזור המדובר.

...

כן, זה קרה שם. אבל כמו שאתה בטח יודע, היום ההתנהגות הנ"ל כבר קיימת בכל מקום בישראל, זה לא משהו רמת גני...

פורסם

הימים שבהם אני רוצה להתארגן על סילברדו 1990 עם מגן חזירים ובלי לוחיות רישוי

מזכיר לי שכל בוקר חבורה של בני רחב (לא יודע כמה דורות כבר במקצוע במשפחה) חושבים לנכון לעצור בכיכר מול הרכבת בבית שמש רק כי בא להם להוריד מישהו/לקחת עיתון ולא מפריע להשם שתוקעים 20 מכוניות בגלל זה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תלונה במשטרה לא תעזור, הם ידפיסו וינגבו איתה את התחת.

בסוף יפתחו לו את השושנה בדרך כזו או אחרת - הסטטיסטיקה לא משקרת.

חבל שאנשים הנולדים בלי שכל, לא יכולים לגדל אחד עם הזמן.

פורסם

אכן, מילא להיות אדיוט על הכביש אבל עם אוטו בולט או מספר בולט.

כמו אותה אלפא 159 שחורה, שספרותיה האמצעיות הן 159. כמעט בכל בוקר ראיתי את הח*א משתולל על כביש החוף, כולל להטוטים כמו עקיפה מהשוליים. אחרי שכתבתי עליו פעם פה, הוא נעלם, אבל אני מניח שזה מקרי.

:turn-l:
פורסם
ידוע לך שיש עוד כמה כאלה חולרות כל בוקר , שמת עליו עין רק בגלל שיש לו שירוקו.

באסה להיות עם אוטו בולט.

בכל אופן הוא נבלה מצד שני מי מאיתנו אף פעם לא חתך פקק והרגיש רע עם עצמו ולאחר שניה הרגיש שעשה בשכל?

בקיצור חלאס להיות יפי נפש , אני לא רואה שום סיבה לפתוח תרד על זה.

יום טוב

אתה לחלוטין צודק: אני יפה נפש ושמתי עליו עין רק בגלל שיש לו רכב בולט.

חלילה לא עשיתי את זה בגלל שהוא עובר נתיבים כמו בהמה ולא טורח אפילו לאותת, כמובן שלא עשיתי את זה בגלל שהוא עוקף את הפקק באמצעות הנתיב שפונה ימינה ורק לפני הרמזור משתלב בפראות בחזרה לנתיב שממשיך ישר, ובטח ובטח שלא עשיתי את זה כי בכל פעם שראיתי אותו זה היה דפוס ההתנהגות הקבוע שלו. מה פתאום! עשיתי את זה רק כי יש לו רכב בולט. וגם כי אני יפה נפש.

מי שחותך פקק ומרגיש רע עם עצמו לא חוזר על המעשה המתועב הזה באופן עקבי. מי שיש לו טיפת אכפתיות לנהגים שנמצאים סביבו יודע שהוא צריך לאותת לפני מעבר נתיב, ובאופן כללי גם עובר נתיב רק כשהנתיב האחר פנוי ולא כאשר רכב אחר נאלץ לבלום כדי להימנע מתאונה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפותח השרשור שלום. ראשית, אם תביא למשטרה הוכחות מצולמות כולל שעה תאריך וכו' לדבר העבירה הוא בהחלט יכול לקבל דו"ח על כך ומשטרה מטפלת ברצינות במקרים כאלה בעיקר אם הדיווח הוא מהימן ואיכותי (כלומר ראיות מוצקות). אבל שני דברים - אם הנהג יחליט לערער לבית משפט ככל הנראה התביעה תזמן אתך להעיד והשאלה אם אתה רוצה ומוכן לכך, גם לפגוש את היצור וגם לבזבז זמן יקר. שנית, אתה כותב דברים שעורך דין משועמם יכול להגיש בגינם נגדך תביעת לשון הרע והאזרחות טובה שלך עלול לעלות לך 50,000 שקלים בלי הוכחת נזק מצד התובע. מציע לך לערוך מחדש את ההודעה שלך. מעבר לזה, כולנו מבינים את התסכול שלך. יש בעולם גם כאלה ואני במקרים כאלה מתנחם בטור המכוניות שכולם עומדים ומחכים בו בסבלנות ובתרבותיות לתורם ומבין שההוא ושכמותו הם יוצאים מהכלל שאינם מעידים על הכלל.

פורסם

חבל על הזמן והעצבים שלך בהתעסקות בזה.

אתה מוזמן לגשת לתחנה ולספר להם את הסיפור שלך, הפיכתך לבדיחת התחנה ככל הניראה מובטחת.

סביר להניח שיראו בך פשוט משועמם בעל עודף זמן פנוי שאין לו מה לעשות עם עצמו, יקחו ממך את הפרטים

ופה יגמר הטיפול.

ולגבי השירוקו - הוא לא הראשון ולא האחרון שיעשה זאת. חבל על כמות העצבים והתיסכול שזה מוציא ממך, יש מספיק דברים לא צודקים

בארץ שבגללם אתה יכול להיות מתוסכל, בטח לפני איזה חכמולוג שנדחף ברמזור.

במקומות רבים המועדים לפורענות מציבים בד"כ ניידת בשעות העומס שתופסת את הנדחפים.

פורסם
כן, זה קרה שם...

מאוד לא מפתיע.

חלאות שלא שמים זין על אף אחד יש בכל מקום אבל איזור מתחם הבורסה מהבחינה הזו הוא פשוט "פנינת המרכז", הוא מרכז הרבה מאוד אנשים שהם הוכחה חייה לכך שפעם יכולת להיות מטומטם\טיפש\חסר השכלה ולעשות מספיק ארגזים של כסף כדי להבטיח שגם כשיגיעו זמנים שבהם אפילו תואר שני לא יהיה ערובה להצלחה כלכלית- הם ימשיכו לשגשג כלכלית.

סבירות לא נמוכה שה"כוכב" בו נתקלת הינו "בן של" אחד מיושבי המגדלים שם, לא מעט מאותם "בנים של" נולדו להורים הנכונים וגדלו עם כפית זהב בפה וחיים בתחושת "על הזין שלי כל העולם, יש לי ארגזים של כסף".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

^

אז אתה תשמח לדעת שהוא בא עם הבן שלו, מגדל כבר את הדור הבא... אגב, ישבתי מספיק קרוב כדי לשמוע שה-AMG היא שנת 2009, ושהבחור קנה אותה עם 40,000 ק"מ, "במצב חדש" (מחיר לא שמעתי).

הי, אתה יכול לצרף אותו למועדון שלך ב-HK, להוסיף קצת class לחבר'ה. :-)

פורסם
לרוע מזלך, מספר הרישוי שלך דומה מאוד למספר אחר שאני זוכר, כך שגם המספר שלך נצרב לי חזק בזכרון.

אתה ואני נוסעים כמעט מידי בוקר באותו פקק על כביש 57 מכפר יונה לכיוון נתניה. בפעם הראשונה שראיתי אותך בצומת בית ליד, אני זוכר ששמתי לב שנסעת בנתיב שפונה ימינה לכיוון רופין, וברגע האחרון לפני הרמזור חתכת בחזרה לנתיב שממשיך ישר. למרות שיש לך פרצוף של אחד שמחרבן על כל מי שמסביבו, דנתי אותך לזכות ורציתי להאמין שבסה"כ טעית. זה קורה לכולנו פה ושם.

בפעמים הבאות שנפגשנו בפקק כבר נוכחתי לדעת שהפרצוף המכוער שלך לא אכזב - אתה באמת מחרבן על כולם ומשתמש בתכסיס העלוב הזה בכל פעם שבה אתה מתקרב לצומת הזה. כנראה שזמנך יקר יותר מזמנם של כל אלה שעומדים בטור וממתינים בסבלנות לתורם.

היום, לשם שינוי, כבר כשראיתי אותך שלפתי את המצלמה. ייאמר לזכותך שאתה עקבי בכיעור שלך. בזכות העקביות שלך חזרתי עם התמונות המרשיעות.

אז חביבי, בפעם הבאה שבה דרכנו יצטלבו בפקק, ואני מניח שהיום הזה לא ירחק, ואני אתפוס אותך מחרבן עלי ללא בושה, אני מבטיח לך שהתלונה במשטרה תהיה ממני.

ועוד משהו: מצד שמאל של ההגה יש ידית קטנה ושחורה. בהנחה שהנכות השכלית שלך אינה כה חמורה כפי שזה נראה, בבקשה עשה בה שימוש כאשר אתה מחליף נתיבים. קוראים לזה איתות וזה מאפשר לסובבים אותך - אלה שאתה מחרבן עליהם - להתכונן לקראת מעבר הנתיב שלך. סתם, שתדע.

כל התמונות צולמו כאשר הרכב לא היה בתנועה ולכן לא נעברה כל עבירה מצדי.

באותו נושא אבל עם טיפה בריחה מהעיקר,

אני נוסע כל יום הלוך (מוקדם מאוד שעדיין אין תנועה) ושוב בסביבות 17:00. מה שהולך שם עם המוניות המאולתרות (לבנות מסחריות) של הפועלים מהמשולש זה פשוט ג'ונגל.

לכיוון מערב הם נוסעים בנתיב הימני שלוקח לכיוון צפון והמסלול שם ריק ואז חותכים במהירות למסלול שממשיך ישר

(ואפילו עוצרים בשוליים ליד הרמזור כאילו "סתם" ואז כשמתחלף לירוק מתגנבים ישר לכיוון מערב).

בסוף היום לכיוון מזרח אותו דבר אבל בכיוון ההפוך (לוקחים את המסלול השמאלי ביותר שלוקח לצפון או הימני ביותר שלוקח לדרום ובשנייה האחרונה נכנס לנתיב של ישר למזרח).

לא מבין למה המשטרה לא נכנסת כבר בנהגים כאלה??

כך שהצומת הזה הוא גן חיות אחד גדול, השוטרים עומדים שם פעם בחודש אולי.

לחבר'ה האלה (במיוחד להם- ובלי גזענות) אין חוקים והם עושים מה בא להם בכבישים.

כל זה במרכז הארץ

פורסם
ידוע לך שיש עוד כמה כאלה חולרות כל בוקר , שמת עליו עין רק בגלל שיש לו שירוקו.

באסה להיות עם אוטו בולט.

בכל אופן הוא נבלה מצד שני מי מאיתנו אף פעם לא חתך פקק והרגיש רע עם עצמו ולאחר שניה הרגיש שעשה בשכל?

בקיצור חלאס להיות יפי נפש , אני לא רואה שום סיבה לפתוח תרד על זה.

יום טוב

ואם אני אגיד לך שני דברים:

1. אני שם עין על כאלה שנוהגים גם בסוזוקי בלאנו, יונדאי i30, פורד פוקוס ועוד רכבים "משעממים" ונפוצים כמו חול על שפת הים?

2. מעולם לא חתכתי פקק, אם אני מגלה מאוחר מדי שאני עומד בנתיב הלא נכון אני פשוט ממשיך עם הכביש, במקרה הכי גרוע, עשיתי עוד 3-4-5 ק"מ, אבל אני לא נדחף וחותך, ואני גם לא נעמד באמצע נתיב ומחכה להיכנס לנתיב שבו יש פקק.

3. אחד המסלולים שאני עושה באופן קבוע יכול להתקצר בחצי (!) מבחינת הזמן, אממה, בקטע של ה-500 מטרים האחרונים זה דורש ממני לפנות מרחוב צדדי קטן לרחוב מרכזי וגדול ואז לפנות שמאלה, מה שאומר לעבור 3 נתיבים ולהיכנס לרביעי (שפונה שמאלה) בתוך פחות מ-50 מטרים (אם הנתיב שמאלה פנוי, אם הוא מלא אז זה חיתוך של 3 נתיבים ב-90 מעלות).

אז סחבק נוסע מסביב, עושה סיבוב, לוקח לו עוד עשר דקות, עומד בפקקים כמו כולם, אבל לא חותך נתיבים.

הימים שבהם אני רוצה להתארגן על סילברדו 1990 עם מגן חזירים ובלי לוחיות רישוי

מזכיר לי שכל בוקר חבורה של בני רחב (לא יודע כמה דורות כבר במקצוע במשפחה) חושבים לנכון לעצור בכיכר מול הרכבת בבית שמש רק כי בא להם להוריד מישהו/לקחת עיתון ולא מפריע להשם שתוקעים 20 מכוניות בגלל זה

הכי גרוע זה כשאתה בכלל רצית לצאת מהביג פאשן החדש, וזו הדרך הנורמלית היחידה החוצה משם (לא מחשיב את הימינה עם החתיכת אספלט הזו שלא עוברים בה שתי מכוניות ביחד לכיוון האיזור תעשייה).

רבאק עם קניון כזה לא יכלתם לתכנן יציאה נורמלית? המצב בכיכר הזו היה גם ככה בלתי נסבל עוד לפני הקניון.

באותו נושא אבל עם טיפה בריחה מהעיקר,

אני נוסע כל יום הלוך (מוקדם מאוד שעדיין אין תנועה) ושוב בסביבות 17:00. מה שהולך שם עם המוניות המאולתרות (לבנות מסחריות) של הפועלים מהמשולש זה פשוט ג'ונגל.

לכיוון מערב הם נוסעים בנתיב הימני שלוקח לכיוון צפון והמסלול שם ריק ואז חותכים במהירות למסלול שממשיך ישר

(ואפילו עוצרים בשוליים ליד הרמזור כאילו "סתם" ואז כשמתחלף לירוק מתגנבים ישר לכיוון מערב).

בסוף היום לכיוון מזרח אותו דבר אבל בכיוון ההפוך (לוקחים את המסלול השמאלי ביותר שלוקח לצפון או הימני ביותר שלוקח לדרום ובשנייה האחרונה נכנס לנתיב של ישר למזרח).

לא מבין למה המשטרה לא נכנסת כבר בנהגים כאלה??

כך שהצומת הזה הוא גן חיות אחד גדול, השוטרים עומדים שם פעם בחודש אולי.

לחבר'ה האלה (במיוחד להם- ובלי גזענות) אין חוקים והם עושים מה בא להם בכבישים.

כל זה במרכז הארץ

תשקול תלונה על שב"חים, אולי זה יגרום להם לבוא, וכמעט בטוח שיש בכל טנדר כזה לפחות שב"ח אחד אם לא יותר.

על הדרך תרגיש טוב יותר שעזרת לבטחון המדינה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפותח השרשור שלום. ... אתה כותב דברים שעורך דין משועמם יכול להגיש בגינם נגדך תביעת לשון הרע והאזרחות טובה שלך עלול לעלות לך 50' date='000 שקלים בלי הוכחת נזק מצד התובע. [/quote']

לפי ההודעה המקורית, יש לפות"ש הגנה מצוינת והוא כנראה לא רק שלא יצטרך לשלם - אלא אף יקבל החזר הוצאות.

אגב פות"ש: לא הבנתי איך בסוף הוא התייצב לפניך, עם כל החיתוך הזה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שתי התמונות הראשונות צולמו כשעמדנו בתחילת הפקק. התמונה האחרונה צולמה לפני הצומת, שם בזמן שאני עמדתי עם שאר המכוניות בטור, הוא לקח את הנתיב שפונה ימינה וסטה לפני הרמזור בחזרה לנתיב שממשיך ישר. התמונה צולמה עם זום גבוה מפאת המרחק שנפער ביננו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...