Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW בחבילת M ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במספר פרסומים בנושא, הנה דוגמה: http://wheel.co.il/%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-m-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99-%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%94-1-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%94-3-%D7%9C%D7%9C%D7%90/

במקביל, להשקת דגמי ה- M החדשים, בפלח "העממי" יותר של דגמי החברה וכחלק מהרעיון לחזק את מותג " M " בישראל, משיקה היבואנית חבילת עיצוב " M SPORT " שתוענק כעת במתנה לרוכשי ב.מ.וו סדרה 1 וסדרה 3. מהדורה זו כוללת חבילת עיצוב חיצונית אווירודינאמית הכוללת פגושים וחצאיות צד בעיצוב ספורטיבי, מתלי M ספורט , מושבי M ספורט , מצב נהיגה Sport+ , הגה M ספורט מצופה עור , חישוקי סגסוגת קלה M Star Spoke Style 225/45 R17 ועוד.

מחירים:

סידרה 1 דגם 116i אוטומטית 3 דלתות במחיר של 175,500 ₪.

מהדורת M Sport בשווי 20,000 ₪ – ללא חיוב בתקופת ההשקה.

סידרה 3 דגם 316i אוטומטית 4 דלתות במחיר של 219,000 ₪.

מהדורת M Sport בשווי 20,000 ₪ – ללא חיוב בתקופת ההשקה.

מדובר במשהו חדש חדש? אם אני מבין נכון זה בסה״כ בהקשחת המתלים, קצת מדבקות ונגיעות עיצוב קלות.

בכל מקרה נראה סוג של זילות המותג.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

זה יכול להיות משהו חדש שקורה בארץ, באירופה זה קיים מסדרה E36 E46 E90 ואולי גם בE30.

כמו שכתבת ההבדלים הם קיימים, זה לא רק במדבקות ונגיעות עיצוב. אבל באירופה זה לא ממותג כM. אתה יכו לקרוא לזה רמת גימור יותר גבוה... אולי כמו שיש פורד גיאה.

יש הבדל משמעותי בין המתלים, קשיחות גובה והתנהגות. גם הג׳אנטים מגיעים במידה יותר גדולה עם צמיג חתח נמוך.

המושבים בין הדגמים שונים מאוד, בM sport הם תומכים הרבה יותר טוב מבSE.

ההגה מרגיש יותר טוב ונראה יותר טוב.

הפגושים והחצאיות נותנים מראה הרבה יותר טוב לרכב, אתה יכול לעשות גוגל E46 ולראות, יש הבדל דיי משמעותי.

כמי שהיה לו E46 M sport וכרגע יש לי את הSE ההבדל הוא מאוד משמעותי בהתנהגות הרכב וגם במראה שלו, אני דיי מתחרט על זה....

יש לי גם E46 M3 וזה רכב ממש שונה! אין קשר בין חבילת M לבין רכבים מסדרת M

פורסם
זה יכול להיות משהו חדש שקורה בארץ, באירופה זה קיים מסדרה E36 E46 E90 ואולי גם בE30.

כמו שכתבת ההבדלים הם קיימים, זה לא רק במדבקות ונגיעות עיצוב. אבל באירופה זה לא ממותג כM. אתה יכו לקרוא לזה רמת גימור יותר גבוה... אולי כמו שיש פורד גיאה.

אין קשר בין חבילת M לבין רכבים מסדרת M

חבילת M מוצעת גם באירופה. אם ניקח לדוגמה את סדרה 1 הנוכחית(21/F20), אתה יכול להזמין אותה גם עם חבילת אורבן, ספורט ו-M.

חיצונית ופנימית, 116i עם חבילת M נראית בדיוק כמו M135i, למעט השימוש בחישוקי 17 במקום 18 אינטש.

מתלי חבילת ה-M מונמכים ומוקשחים ולמתג מאפייני הנהיגה יש גם מצב ספורט+, שקיים גם עם חבילת ספורט אבל לא ב-SE ובדגמים האחרים.

ולפות"ש - למה זילות? אפשר רק להעריך את היבואן שמציע חבילה יקרה כזו ללא תוספת מחיר בתקופה הקרובה, ללא קשר למתיחת הפנים הקלה לסדרה 1, שנראה בקרוב.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אין שום זילות של המותג, זו סה"כ חבילת "איבזור" שנועדה לשפר את היכולות הדינמיות של הרכב ולמעשה למעט הדגמים החדשים שבהם הרכבים עם חבילת M נושאים תגית M- בדגמים הקודמים לא היה שום סממן חיצוני לכך שמדובר ברכב עם חבילת M ורק מביני עניין יכלו לזהות שהפגושים שונים וקצת יותר אגרסיביים במראה (בגירסאות M יש בפגוש הקדמי תיעול אויר לקירור הבלמים, מה שלא קיים בדגמים הרגילים למיטב זכרוני).

כמו שאמר מורן המושבים בגירסאות ה-M משופרים ועם תמיכה צידית משמעותית טובה יותר וההתנהגות שונה מאוד מזו של סדרה 3 רגילה (גם לי היתה E46 עם M PACKAGE).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ידוע האם החבילה המדוברת רלוונטית רק לסדרה 1 3 דלתות או שגם לגרסת 5 הדלתות?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אם תגגל BMW E46 M3 ובנוסף BMW E46 M TECH תוכל לראות את ההבדלים, (בקצרה- כנפיים תפוחות יותר ב-M3, גאנטים רחבים יותר בסרן אחורי, 4 יציאות מפלט, "סנפיר" בכנפיים קדמיות, מכסה מנוע יותר "שרירי").

פורסם
אם תגגל BMW E46 M3 ובנוסף BMW E46 M TECH תוכל לראות את ההבדלים, (בקצרה- כנפיים תפוחות יותר ב-M3, גאנטים רחבים יותר בסרן אחורי, 4 יציאות מפלט, "סנפיר" בכנפיים קדמיות, מכסה מנוע יותר "שרירי").

בקיצור לשאלתו של אסף עם התשובה שלך, התשובה היא לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אין מה לעשות, יש קו דק מאוד שעובר בין להיות הדיוט ללהיות אדיוט........ :lol:

בנאדם עם הבנה מינימלית ברכבים שתעמיד מולו M3 ואחת רגילה עם M PACKAGE כנראה יבחין שאחד הרכבים מעוצב בצורה יותר אגרסיבית\שרירית, יש ב-M3 לא מעט סממנים שמבדלים אותה מהגרסאות האחרות.

ברכב שלי באמת קל מאוד להתבלבל, יש מצב שאם אעשה לרכב החלקת "תגים" (E55, AMG, KOMPRESSOR) ואחנה ליד E250 באותו צבע אני לא אוכל להבחין בהבדלים במבט ראשון כי פרט לשינויים מינוריים בפגוש הקדמי ו-4 יציאות מפלט מאחור- הרכבים זהים לחלוטין, אין שום ניפוחים, שום נסיון לבדל את מראה הדגם מיתר הדגמים.

פורסם

השוני בא לידי ביטוי גם בקוד דגם הרכב,

נניח אם מדובר בE46, כפי שכבר הועלה כאן, זה יכול לבוא לידי ביטוי הן מבחינה מכאנית והן מבחינה אסטטית, אסביר.

כידוע, כל תוספת בארץ, עולה כסף. היבואן (שאולי המדיניות השתנתה מאז שקמור יצאה מהתמונה), פשוט יצר "חבילות" שמותאמות לשוק הישראלי.

הישראלי ה"קמצן" הממוצע וחובב הפוזה, יסתפק בסאנרוף, פנסי ערפל, חישוקים סבירים מאפרה ומצית (סמוקר פאקג', כן , באירופה זה לא סטנדרט), אולי וילון אחורי ובקרת אקלים במקרה הטוב. אז כן, אם תשלם תוכל לקבל גם דברים מעניינים אחרים, ואני ממליץ לשבת כשקוראים את רשימת התוספות המורחבת עם המחירים בצד. :wink:

לכן, יחסית? נדיר לראות בארץ רכבי E46 עם מעבר לתוספות שציינתי כאן. דגמי ה6 צילינדר היקרים יותר, יגיעו עם ריפודי עור אם יש לכם מזל.

אבל, וזה אבל גדול,

למי כבר יצא להתקל ברכב שכזה, נניח עם כסאות ספורט (כמו בM, רק תפירה שונה), הגה, מערכת מולטימידה עם ניווט? מראה מתכהה בעת סנוור? טלפון מובנה, חבילת אווירודינמית (פגושי M TECH), והם שונים מעט מהM הרגילה אגב, קסנון מקורי, מערכת שטיפה לפנסים, חבילות ספורט שונות? הום לינק לחניה הפרטית? ועוד היד נטויה..

אגב, זה ישמע מצחיק, אבל בגרסת הסדאן? אפילו מושבים מתקפלים מאחור - עלו כסף. וזה מסביר את המצב העגום בארץ.

מבחינת שינויים מכאניים? אז יש את תוספת הSPORT SUSPENTION, שהגיעה עם מוטות מייצבים עבים יותר מהסטנדרט, ובולמי גז של בוג'.

בארה"ב הייתה נהוגה חבילת הZHP, שהוצעה רק בגרסת ה3 ליטר לאחר מתיחת הפנים (דגם הM אגב, נשאר כמות שהוא) , והגיעה עם חישוקים מיוחדים לדגם הזה (סטייל 135 בגודל 18"), עם מתלי הספורט, ופגושים / חצאיות של M TECH. אפילו המנוע קיבל שדרוג קל בהספק.

בE30/E36 הוצגו גרסאות IS שכללו שינויים מכאניים לצורך העניין.

כפי שעידן הציג, את הE46 M3, יחסית יהיה קל לזהות, גם אם היא לא עומדת ליד E46 "רגילה" לצורך העניין.

הכנפיים מנופחות באגרסיביות, ישנה בליטה במכסה המנוע, אגזוז שונה, וכמובן, החרכים / גרילים שנמצאים בכנפיים הקדמיות. אז, לא כל 318 עם מדבקה וגרילים בכנפיים היא M כשרה למהדרין.

לסיכום דברים, לעיתים יש את הדברים הקטנים כמו ההגה, ידית ההילוכים, אולי המושבים ועוד כל מיני נגיעות קטנות בחלל הרכב, שיגרמו לנו "להרגיש עם ולהיות בלי". אומנם בדגמי הX16i זה קצת מחטיא את המטרה, אבל זה מתאים כמו כפפה ליד עבור השוק שלנו...

M-TECH E46

פורסם

הכוונה לא להעמיד אחת ליד השניה אלא לראות אחת עם חבילת M ולחשוב שהיא M אמיתית.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...