Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע מתאים לi20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה הזו יחסית לא נפוצה ולא מוכרת. אם עדיין לא קנית במקומך הייתי דבק ביצרנים האיכותיים המוכרים- קסטרול, וולווליין, מוביל, elf, יורול ועוד

פורסם (נערך)

לא נפוצה לא הופך אותה אוטומטית ללא טובה.

בכל זאת מדובר בחברה גרמנית לחלוטין כולל הייצור שעומדת בתקנים מסויימים.

http://rowe-mineraloel.com/en/rowe/

ראה גם דיון כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?457007-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-ROWE-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%92%D7%AA-SN!&highlight=ROWE

רצוי לוודא כי התקנים על מיכל השמן בתוויות המקוריות אכן מתאימים (ולא לסמוך אוטומטית על הכתוב במדבקה בעברית).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מצטרף לכך שלא בהכרח חברה לא מוכרת היא לא איכותית. פעם אחת היתה חברה (לא זוכר את שמה) שלא הייתה מוכרת וייצרה שמנים. חבר של אבא שלי,בעל חנות חלקי חילוף המליץ לי עליה ואמר שהיא חברה מעולה, בהתחלה חששתי אבל לאחר מספר בדיקות גיליתי שיצרנים מסויימים משתמשים במוצרים שלה עוד במפעל הייצור כשממלאים שמנים לרכבים בפס הייצור.

פורסם (נערך)

ברור שהחברה הזו לא בהכרח נחותה. העניין הוא שאין לדעת- לכן אם אני משלם הייתי מעדיף ללכת על הבטוח והמוכר, הגיון פשוט. במיוחד כשהמחיר לא אטרקטיבי משמעותית. לצורך העניין- קניתי לא מסמן קסטרול 5/40 סינטטי מלא ב-150 שח. טיפ כללי לפותש- בדרך כלל המחירים באוטודיפו יקרים יחסית לשוק.

עריכה אחרונה על ידי botzek1
  • תוכן חדש...