Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייתיות בחנייה ברחבה היא לא גישה לברזים, זה זניח לעומת הפרעה לרכב מנוף. שדרך אגב גם ככה לא מסוגל להגיע לכל הקומות (למרות שנדמה לי שיש מספר רכבי מנוף "משודרגים").

אני גר ברב קומות בקומה עשירית על שתי קומות חנויות (בפועל כאילו קומה שתיים עשר), היה אצלנו בבניין לפני כשנתיים תרגיל אש, המנוף הגיע רק עד לקומה שלי.

כל רכב שחונה בתחום המעטפה גם אם לא ליד הברזים מונע גישה נוחה לבניין וגורם בפועל לקשים בחילוץ אפשרי.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זיו הסר דאגה, במידה וחלילה שירותי כיבוי יצטרכו להשתמש באותה רחבה השמורה לרכבי כיבוי הם יודעים מה לעשות- הם מנפצים 2 חלונות ומעבירים דרכם את צינורות הכיבוי, שזה ממש כיף לבעל הרכב כי מעבר לחלונות המנופצים לא מן הנמנע שהוא גם יגלה שלוליות מים בתוך הרכב והוא יכול לחפש עד מחר למי להתלונן כיוון שהוא חנה שלא כחוק וייתכן מאוד שאף יזכה לקנס בעקבות זה.

נראה לי שאם תהיה שריפה בבנין, החלונות של המכונית יהיו הדאגה האחרונה שלו ושל השכן. צריך להתלונן בעירייה, שיתנו לו דו"ח אלא אם כן, החניה מותרת שם והסימון הזה הוא לא חוקי ואז כל אחד יכול לחנות שם. שהעירייה תחליט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הבעייתיות בחנייה ברחבה היא לא גישה לברזים, זה זניח לעומת הפרעה לרכב מנוף. שדרך אגב גם ככה לא מסוגל להגיע לכל הקומות (למרות שנדמה לי שיש מספר רכבי מנוף "משודרגים").

אני גר ברב קומות בקומה עשירית על שתי קומות חנויות (בפועל כאילו קומה שתיים עשר), היה אצלנו בבניין לפני כשנתיים תרגיל אש, המנוף הגיע רק עד לקומה שלי.

כל רכב שחונה בתחום המעטפה גם אם לא ליד הברזים מונע גישה נוחה לבניין וגורם בפועל לקשים בחילוץ אפשרי.

אני מאמין שבמצבים של סכנת חיים יש הצדקה לשבור את החלון, להעביר לN ולדחוף את הרכב החוצה בלי להמתין לגרר.

בכל אופן, אין לכם וועד או משהו לבניין או שפשוט לא אכפת לשאר הדיירים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם רוצים לקרב מנוף כדי לחלץ אנשים בדירות חייבים לפנות את הרכב איכשהו.

פורסם
אם רוצים לקרב מנוף כדי לחלץ אנשים בדירות חייבים לפנות את הרכב איכשהו.

דוחפים אותו עם הכבאית, לא כזה בעיה, יש הרבה כוח ומשקל :D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן הדאגה שלי היא בעיקר מעניין המנוף (אגב, אני שמעתי שניתן לחלץ רק עד קומה 13).

לאחר בירור, מסתבר שמדובר בקנס ע"ס 250 ש"ח שניתן ע"י פקחי העירייה, שלא ממש מזדמנים לאזור שלנו הנטול כחול-לבן.

העניין יועבר לטיפול הועד והעירייה. אעדכן בהמשך אם אזדקק ל- 2-3 ביצים.

פורסם
תשאיר לו הפעתה על הרכב בדמות 2-3 ביצים על השמשה.

המשטרה לא מטפלת בכך!

:lol:

חוליגן :)

הלכתי בגישת ה"די לחכימא ברמיזא".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר חוליגניות אז תחשוב בגדול, תצית לו את הדירה ותתקשר למכבי אש כשהרכב שלו חונה שם.

פורסם
אם כבר חוליגניות אז תחשוב בגדול, תצית לו את הדירה ותתקשר למכבי אש כשהרכב שלו חונה שם.

ענק:lol:

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיף להצית את הרכב אחרי שהוא נשרף כליל לזרוק עליו שתי ביצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מת לראות כבאית אמריקאית עוברת בניהם ברוורס ואת שניהם מקללים את הביטוח שלא מוכן לשלם להם על הטוטאל-לוס.

פורסם

להלן מספר פתרונות לא מומלצים:

להתקשר למשטרה ערב ערב - יום יום. מצידך לשים 100 בספיד דייל.

אם זה לא עובד - אפשר לצלם את הרכב וללכת ל-YNET או משהו. אולי לחרטט איזה סיפור שהבעל מקושר ולכן לא עושים לו כלום. "סכנה שעומדת להתרחש" "אסון הכרמל" וכותרות דומות תמיד יעשו רעש.

אם זה לא עובד - מביא 3 חברים ומזיזים לו את הרכב.

אם זה לא עובד - חוסם אותו עם פאביה.

אם זה לא עובד - מפרק לו לול של ביצים בכל ערב.

אם זה לא עובד - מוריד את השלט "אין חניה" מהגדר ומבריג לו אותו על הרכב. אפשר לצרף פתק שכתוב עליו "אם לא שמת לב".

אם זה לא עובד - מתפטר מהעבודה, ומקדיש את כל חייך לגרום לבנאדם סבל. עוקב אחריו, חושף רומנים שלו, מניח לו הגה מפורק של לקסוס על הכרית, DSG מקולקל בארון וכדומה.

אם זה לא עובד - תעבור דירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...