Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב15 אלף

non22
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך שלא תסובב את זה, לתמרן בתוך העיר יותר קל עם סופר מיני מאשר עם משפחתית, יותר זול (בד"כ) לקנות סופר מיני והן יותר חסכוניות בדלק.

אם כל זה לא ממש חשוב לך, אז אהלן וסהלן, כל האופציות שעלו פה הן מכניות שיעשו את העבודה וכל עוד מטופלות כמו שצריך הן לרוב מאריכות ימים ולא נחשבות בעייתיות.

פורסם

אני גם כן מחפש רכב עד 15 אלף

עד עכשיו בניתי על פולו ידנית 2001-2 אבל עניין האמינות ומחירי החלפים קצת מדאיג אותי.

יש בתקציב גם לנסר 2004 שנחשבת מאד אמינה אבל צריכת דלק גבוהה 9-10 קמ"ל.

לדעתי הנטיה היא לידני כדי לחסוך גם בעלות הקניה [לרוב] וגם בעלות האחזקה: דלק ואמינות.

העניין הוא שאני מבין ללבך ובעצם רוב הרכבים ה"הגיוניים" בתקציב הם לרוב נורא משעממים ו\או מכוערים.

פורסם
אני גם כן מחפש רכב עד 15 אלף

עד עכשיו בניתי על פולו ידנית 2001-2 אבל עניין האמינות ומחירי החלפים קצת מדאיג אותי.

יש בתקציב גם לנסר 2004 שנחשבת מאד אמינה אבל צריכת דלק גבוהה 9-10 קמ"ל.

לדעתי הנטיה היא לידני כדי לחסוך גם בעלות הקניה [לרוב] וגם בעלות האחזקה: דלק ואמינות.

העניין הוא שאני מבין ללבך ובעצם רוב הרכבים ה"הגיוניים" בתקציב הם לרוב נורא משעממים ו\או מכוערים.

רוב המשפחתיות בשנתון שאתה מחפש צריכת הדלק שלהן בערך 1 ל 10. במיוחד שזה נסיעות עירוניות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אתה מוזמן לבדוק את האופציות הבאות:

פ'יגו 206

יודנאי גטס

שברולט אבאו

פיאט פנדה

מצאתי מהדגמים הללו גם ממודל 2005 ומעלה.

מכל הדגמים הנ"ל מצאתי רכבים שנכנסים לתקציב שלך כמובן..

פורסם

כל הרכבים שכתבת פה בסדר, רק לא שברולט אבאו, שומר נפשו ירחק.

זה רכב נוראי. לא בטיחותי ולא מוצלח בכלל.

גטס לקנות רק רמות גימור GLI/GLX/GLS ולא לקנות GLF. הGLF לא בטיחותית ולא מאובזרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למצוא סיוויק שמורה ב10 זה לא פשוט,במחיר שלו הוא יכול לקנות רכב בכמה שנים צעיר יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...