Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בvw פולו קלאסיק 99 ידנית

171K קילומטר. בעיקרון יש משהו כמו 4000 ק''מ עד הטיפול הבא

הרעשים נשמעים כאילו שמו אבן בפחית וניערו, מעין רעש מתכתי של שני אובייקטים מתחככים או משהו כזה

אני סבור שזה מגיע מהגיר מפני שהרעש מופיע כשהילוך משולב ואני לא נותן גז אלא נותן לאוטו פשוט לשייט או להתדרדר

כמו כן הרעשים מופיעים בין ה1500 ל3000 סל''ד בערך(סלדי''ם נמוכים)

ברגע שאני מכניס את הקלאץ' זאת אומרת לוחץ עליו הרעש נעלם.

קראתי קצת והבנתי שהחלפת שמן גיר יכולה לפתור את הבעיה

אז השאלות הן:

1.האם יש הסכמה שזה יפתור את הבעיה?או שיש כאן משהו אחר?

2.ואיזה שמן מומלץ?

פורסם (נערך)

צודק שכחתי לציין שהמנוע 1600

אפשר קצת פירוט על הממיר שאתה מדבר עליו?אנחנו מדברים על ממיר קטליטי?

וכמה עולה להחליף?

ואם כבר אז אשמח להמלצה באיזור הצפון

עריכה אחרונה על ידי tamirvcd5000
פורסם

הימור שלי - צריך להחליף גיר.

שמעתי כבר על כמה פולו כאלה שנדרש להחליף בהן גיר ידני סביב הק"מ הזה.

פורסם

לא עניתם לי על השאלות חבר'ה...

למה אתה חושב שצריך להחליף גיר? אין בעיות באוטו או בגיר חוץ ממה שתיארתי הסחיבה של האוטו מצויינת ואין בעיה של צריכת דלק

אם אפשר אשמח לדעת למה לדעתך צריך להחליף גיר?

האמת שזה הגיוני שהממיר מפורק כי האגזוז חטף מכה כמה פעמים ממדרכות גבוהות ואם זכור לי נכון הרעש התחיל להופיע רק אח''כ

האוטו אצלי קרוב ל8 חודשים ועשיתי לו בדיקה לפני קנייה ובבדיקה יצא שהגיר פיקס, יש סיכוי שתוך זמן כל כך קצר נעשה נזק לגיר שמצריך החלפה?

פורסם

כן,התכוונתי לממיר הקטליטי ואני כמובן רק משער לפי תאור הרעש.

לגבי מחיר...800 שח ומעלה ,אולי תמצא בפחות ישנם הרבה חליפיים על סרגל האיכות.ממיר חליפי תמצא בעיקר אצל מתקני אגזוזים.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לי יש פולו קלאסיק 1997 ידני,

לי היו רעשים כאלו שבאו מהדוד האמצעי (אחרי הממיר), כלומר הפילטר שבתוך הדוד נשבר, ואז כמו אבן הפחית.

פורסם (נערך)
הימור שלי - צריך להחליף גיר.

שמעתי כבר על כמה פולו כאלה שנדרש להחליף בהן גיר ידני סביב הק"מ הזה.

מצטרף לבוקי, אם הרעש נעלם בלחיצה על הקלאץ' תתחיל בגיר. גם בגולפים מהשנים האלו אחד המיסבים (לא בטוח כרגע איזה מהם) נוטה להתקלקל. ההחלפה יחסית פשוטה, אבל צריך להוריד גיר בשביל זה..

Sent from my SM-A500FU using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי eladshalev

Golf MK3 1997 1.8

• תוכן חדש...