Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף או פולו ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אני לא בטוח כרגע בעניין הכסף בגלל זה אני מתייעץ פה.

כרגע יש לי דהייו נובירה שנת 2002 במצב מצוין יום שישי עושים ראש מנוע לא אוכלת כמעט דלק בקיצור אוטו מצוין.

אוטומטית 100K ק"מ מנוע 1600.

התוכנית שלי היא למכור אותה ולהביא רכב ידני במחיר די נמוך שישרת אותי כמו שצריך (אני ואבא שלי מתחלקים באוטו כי אני מתגייס בקרוב).

בעקרון אני רוצה GOLF או POLO שנת 99-01 או משהו באיזור אבל אני לא בטוח בכלל שאני אוכל להשיג מספיק כסף מהמכירה של הדייהו.

בקיצור אני אשמח להצעות לגבי הרעיון שלי או להצעות אחרות לאוטו שיתאים לפי הדרישות שלי :

ידני , שג'אנטים יראו עליו כמו שצריך, שיהיה מקום טוב למערכת אודיו חדשה, שלא יאכל הרבה דלק.

תודה על העזרה ואם אתם צריכים עוד פרטים אני אשמח לתת :-D

(עד 7,000 שקל)

עריכה אחרונה על ידי tonty1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי שתצליח למצוא גולף 99 ב7000 ש"ח. אולי פולו שחוטה וגם זה לא מומלץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה חושב שתוכל למכור דייהו אחרי ראש מנוע ב7 אלף?

יש לכם צורך ברכב בגודל של גולף או מספיק לכם סופר מיני?

לא חייב גדול..

לא נראה לי שתצליח למצוא גולף 99 ב7000 ש"ח. אולי פולו שחוטה וגם זה לא מומלץ.

בגלל זה שאלתי אם יש משהו מומלץ באיזור

פורסם

אם הרכב הנוכחי שלך במצב טוב, והשקעת בו גם בתיקון ראש מנוע, אולי כדאי להישאר איתו ?

או שהמצב שלו לא מזהיר...?

(גם אם תקנה רכב בסכום שנקבת - בטוח שתצטרך להוציא עוד כספים ליישור קו. אילו רכבים מזדקנים עם בלאי. גולף - בטוח שלא תמצא בסכום הזה ובשנתון שרשמת. ופולו - רק רכב שחוט אולי).

alfa 156 2.5.

פורסם

מתוך סקרנות, למה אתם עושים ראש מנוע אחרי 100K?

לנושא, האם האוטו מצוין אין טעם לשדרג, או אצלך זה אפילו לרדת ברמה, 7K פולו או גולף? תשכח מזה.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

את הדיהו לא תצליח למכור למכור ב 7 אלף וגם לא למצוא גולף מהשנתונים שציינת במחיר הזה.

אם הדיהו טובה בסה"כ אני מציע להישאר איתה עד שיהיה סכום גדול יותר להחלפת רכב.

אם כבר רכב במחיר הזה, אני במקומך הייתי בוחר בפונטו ספייס.

פורסם (נערך)
טוב אני לא בטוח כרגע בעניין הכסף בגלל זה אני מתייעץ פה.

כרגע יש לי דהייו נובירה שנת 2002 במצב מצוין יום שישי עושים ראש מנוע לא אוכלת כמעט דלק בקיצור אוטו מצוין.

אוטומטית 100K ק"מ מנוע 1600.

התוכנית שלי היא למכור אותה ולהביא רכב ידני במחיר די נמוך שישרת אותי כמו שצריך (אני ואבא שלי מתחלקים באוטו כי אני מתגייס בקרוב).

בעקרון אני רוצה GOLF או POLO שנת 99-01 או משהו באיזור אבל אני לא בטוח בכלל שאני אוכל להשיג מספיק כסף מהמכירה של הדייהו.

בקיצור אני אשמח להצעות לגבי הרעיון שלי או להצעות אחרות לאוטו שיתאים לפי הדרישות שלי :

ידני , שג'אנטים יראו עליו כמו שצריך, שיהיה מקום טוב למערכת אודיו חדשה, שלא יאכל הרבה דלק.

תודה על העזרה ואם אתם צריכים עוד פרטים אני אשמח לתת :-D

(עד 7,000 שקל)

לפני כשנה וחצי צדתי פולו ידנית 1.6/2001 עבור אחותי. לשנה הספציפית הזאת צפה למחיר של כ 10-12K עבור אחת במצב מניח את הדעת. אל תחסוך בבדיקה במכון, ושם לב כי הגיר /קלאץ' של הרכבים הללו רגיש וזה עניין של כ 5-6 K להחליף את השניים הללו שלא במוסך מורשה. שורה תחתונה: רכב די אמין אך התקלות שלו יקרות.

עריכה אחרונה על ידי tgranot
  • תוכן חדש...