Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח אני מעוניין ברכב ממגרש בעיר המכוניות בגלילות. האם יש מצב שיש מכונים ברדיוס כלשהו שמתאמים איתם מבלי שאדע?

ומה עם איזורים אחרים בשרון?

פורסם

לשאלתך הראשונה - אני מניח שכן.

ההנחה נובעת מכך שמגרש מסויים יבצע מטעמו במכון מסויים בדיקות לרכבים שלו (מקבל הנחת כמות וה"הנחה" בממצאי הבדיקה כפי שאנחנו כבר יודעים...).

לכן רצוי אפילו להרחיק מעט ולבדוק את הרכב במקום שאתה תבחר (ושכאמור אינו המקום המועדף על המגרש. לפחות להשתדל לעשות כן ע"מ למזער נזקים).

alfa 156 2.5.

פורסם

זו שיטה ידועה של סוחרי רכב חלקלקים- הם מקומבנים עם מוסך מסוים שאומר על הרכב בדיוק את מה שהם רוצים שיגיד.

עצתי היא במידה ואתה מתעסק עם סוחר, לא ללכת למוסך שהוא מתעקש עליו (במיוחד אם הוא חוזר וממשיך להתעקש עליו), ללכת למוסך אחר באיזור או רחוק יותר.

למרות שאולי יגידו לך שבמוסך שלהם יותר זול- לפעמים ההבדל הזה של 200 שקלים יקבע אם תקנה חתול בשק או רכב טוב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

רוב הסוכנויות בעיר המכוניות בגלילות הם סוחרי רכב חלקלקים אלא נציגים של חברות ליסינג גדולות, שלא מתעסקות בקומבינות בדיקות רכבים עם מכוני בדיקה.

באזור של גלילות יש לך מכון בדיקה אחד באזור התעשיה הרצליה (מבדק). קצת יותר רחוק יש מכוני בדיקה בבני-ברק, פתח-תקווה ותל אביב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה שלי הייתה האם ידוע למי ממכם שמישהו בגלילות מתקמבן עם מכון בדיקה כלשהו?

אני בכל מקרה מתכוון לבדוק ברעננה.

פורסם
תודה על הלינק למרות שהוא לא קשור בכלל לנושא המדובר.

דווקא יש קשר קלוש. ברור לך שאלדן הציגה ללקוח דו"ח בדיקה "נקי". אולם בבדיקה פרטית התגלתה תאונת שילדה.

אתה חושב שהמכון שבו אלדן השתמשה טעה בתום לב ? אולי. למזלו זה היה טרום קנייה.

ויש פה עוד איזה שרשור שמישהו שכבר קנה מחברה ליסינג גדולה וכשהתקשר לביטוח גילה שהרכב עבר תאונה קשה. גם זה פרט שנעלם מהדוחות שהוצגו לו.

אני משער שטעויות קורות.

פורסם

בשרשור המצורף, אלדן לא הציגה תופס בדיקה נקי, היא לא הציגה תופס בדיקה בכלל, אלא רק היסטוריית טיפולים שלא הופיע בה התיקון של התאונה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...