Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בצער רב אני נאלץ להיפרד מהרכב ששירת אותי נאמנה תקופה ודאגתי לו כמו לילד שלי. לא רוצה להכביד במילים, אבל מדובר ברכב שכל חתיכת פלסטיק וגומיה חודשו, עבר המון פרוייקטים בעבודה עצמית וטופח ברמה אחרת. לשם ההדגמה, בזבזתי יום עבודה שלם בתיקון בעיה שגרמה לאור בבגאז' לא להידלק בפתיחה. מ-8 בבוקר עד הערב.

נתונים יבשים:

פולקסוואגן גולף דור 4, מנוע 2.0, גיר רגיל.

אני יד 3, האוטו שנת 2000.

ג'נטים אורגינל של GTI 2013 17", האוטו אחרי פחחות וצבע כללי (לא בגלל תאונה, יש תמונות לפני), מערכת סאונד של 8 אלף שקל, אנג'ל אייז ופנסי ערפל משולבים לדים מקדימה, פנסי לדים מאחורה (שניהם של HELLA), סאן רוף חדש, חלונות שחורים, ריפודי דלתות חדשים, כיסוי מושבים עור איכותיים, לדים לבנים בכל הנורות הפנימיות, כל הנורות ברכב לבנות (Ultra Vision), כל הטלסקופים הוחלפו, כיסוי עור אמיתי על כל חלק אפשרי והרשימה עוד ארוכה... כל מפסק, גומייה או חתיכת פלסטיק הוחלפו ברכב לחדש.

הרכב עם טסט לשנה (עשיתי לפני חודש) ואחרי טיפול גדול של כמה אלפים.

הקילומטראז' עומד על 285 אלף ק"מ. אבל המנוע במצב יותר ממצויין, לא שותה שמן, מניע בקלות וגם כל בדיקת רכב תגיד לכם את זה.

כרגע הרכב לא מפורסם בשום מקום אחר, מעדיף למכור לאדם שידאג לרכב מהפורום.

לא לחוץ בכלל למכור, מתכנן טיול לעוד חצי שנה ובגלל זה דורש מעל המחירון. אז בבקשה לא לבלבל לי את השכל, לא מוכן להתגמש גם לא בשקל.

אפס חמש ארבע

8O9

שלוש שש שבע שמונה

_DSC2296_297_298_299_300-vi.jpg

_DSC2316_17_18_19_20-vi.jpg

_DSC2476-vi.jpg

_DSC2376_77_78_79_80-vi.jpg

_DSC2341_2_3_4_5-vi.jpg

_DSC2431-vi.jpg

• תוכן חדש...