Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקניית רכב משפחתי חדש (יונדאי IX35 או קיה ספורטאז לדוגמא) האם יש השפעה לצבע הרכב על המכירה לאחר שנתיים שלוש?

מתלבט בין לבן לתכלת. אני מתאר לעצמי שיותר אנשים מתחברים ללבן האם זה נכון או שאין השפעה?

תודה

ניר

פורסם

אנשים יקנו את זה שבמצב טוב יותר והמחיר אטרקטיבי יותר.

זה לא ממש התלבטות בין כסף לורוד אבוקדו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה בוחר צבע לעצמך או לקונה שיקנה ממך?

צבע משפיע על סחירות אבל כמו שהאדריכל אמר, זה לא שאתה קונה אוטו בצבע ירוק זרחני או משהו בסגנון.

תקנה את מה שנראה לך יפה יותר...

מזכיר לי את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?527486-%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%A7-%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A2%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%A4%D7%A0%D7%99-%D7%A9%D7%94%D7%9D-%D7%A7%D7%A0%D7%95-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95-!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הייתי אומר שיש השפעה וזה באמת נכון, אבל אני מאמין ש 2 הרכבים שעליהם אתה מתלבט יהיו מאוד סחירים בעתיד, בנוסף הצבעים שאתה בוחר לא מיוחדים או יוצאי דופן כמו ש shmelov אמר מעליי, אז ככל הנראה, לא משנה איזה צבע תבחר, 2 הצבעים ימכרו באותו הזמן, בהנחה שכל שאר הנתונים יהיו דומים (כולל מצב הצבע).

בשורה התחתונה- קח את הצבע שאתה מעדיף ואל תדאג לכל השאר.

Miata ND2

פורסם

התכלת של הIX35 ממש יפה,אני הייתי קונה.

גם רכבים לבנים הכי פחות משתתפים בתאונות באופן יחסי.

:screwy:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מצטרף לאלה שחושבים שזה לא מאוד משפיע.

רכב עם נתונים טובים ימכר כמעט בכל צבע.

מהצד השני לפעמים היבואן מציע מבצע על רכבים בצבע מסויים שנתקעים במלאי.

ידוע לי על מבצע ליונדאי IX35 לפני כשנתיים בערך, נתקעה במלאי כמות קטנה של רכבים בצבע ירקרק בהיר ומוזר והם נמכרו בהנחה לא רעה בכלל.

פורסם

מצד אחד, כל עוד הצבע סולידי (לבן/ שחור/ תכלת שמתאים לרכב) יותר אנשים אולי יסכימו להתפשר עליו.

מצד שני, לך תדע ואולי אם תקנה לדוגמא רכב בצבע ורוד, מישהו בקניה יתלהב כל כך מהצבע שהוא יחליט שהוא רוצה לקנות דווקא את האקסמפלר שלך כי הצבע שלו נדיר ומיוחד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...