Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר יקר, אנחנו יכולים לנחש עד מחר מה אתה צריך.

חבל על הזמן של כולנו.

נסה לא להתעצל, צלם תמונה, ותעלה לכאן.

"יאללה בירי".

פורסם

אני ממש לא מתעצל . כי חשבתי שהסברתי את עצמי מצויין ולא חשבתי שזה יתרום לתהליך זה שאני אצלם. מחר בבוקר אני אצלם ואעלה תמונות. פלסטלינה תגיעה בעוד כמה שבועות , הזמנתי אותי לפני שבועיים ואם לא ימצא פתרון אז אני אנסה איתה עם מעט חומר סיכוך.

תודה על התגובות.

פורסם (נערך)

היה לי מקרה דומה יחסית ממזמן,

הגעתי לרכב וכל הדלת של הנהג ובפלסטיקה היו מלאים בנקודות צבע כתום, מהרכב זה ירד בקלות בגלל ההגנה שמרחתי יום לפני אבל מהפלסטיק זה ירד רק בגרוד קליל עם הציפורן, ממש בעדינות גירדתי והכל ירד אבל מה שכן הצתרכתי לעבור נקודה נקודה ולגרד, לקח משו כמו 20 דקות רק הפלסטיק.

עריכה אחרונה על ידי tolik_tal_k
פורסם

הבנתי . אז כרגע יש לי 3 אפשרויות.

apc , פלסטלינה וידני

אני אחכה לפלסטלינה ואם לא ילך אז באני אעבור לאי פי סי ואם זה לא יעזור אז כנראה שאני אצתרך לפנות לי כמה שבתות כדי לנקות הכל ידני.

תודה רבה על כל ההצעות.

• תוכן חדש...