Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר סחיבה פיגו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אז אחרי שגילתי בדרך הקשה שכל הזמן הזה נסעתי בלי בלמים מאחור ( דראמים ), נאלצתי לגרור את הרכב למוסך קרוב אחרי שננעל לי הגלגל מאחור ולא יכולתי לנסוע, במוסך מצאו שמשאבות הבלמים היו נוזלות וגם לא נשאר בכלל חומר חיכוך על הרפידות, נאלצתי לעשות אוברול מלא לשני הדראמים.

אחרי ההחלפה הרגשתי שהרכב פחות סוחב מהרגיל, אני נאלץ ללחוץ יותר כדי להאיץ בהילוכים הנמוכים,

ואני מרגיש כאילו הרכב בולם את עצמו למרות שאני לא נוגע בדוושת בלם.

אז השאלה שלי היא האם זה קרה בגלל שכל הזמן הזה נהגתי בלי בלמים מאחור, ואני צריך להתרגל למצב החדש? או שהידקו את הדראמים יותר מדיי ואפשר לכוון אותם שיהיו יותר משוחררים? או שזה בכלל לא קשור לבלמים, ואני צריך להתמקד במנוע למרות שלא נגעתי שם בכלום?

תודה, שניר.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

תרים את החלק האחורי באויר עם ג'ק ובדוק אם אכן קיימת היתנגדות מאסיבית מידי בסיבוב הגלגל כי ייתכן מאוד שבכיוון הצמידו יותר מידי את סנדלי הבילום לתופים.

פורסם

תודה על התשובה.

גם אני חשבתי על זה, אבל אני לא יודע מה ההתנגדות שאמורה להיות, כשאני מסובב את הגלגל עם היד הוא צריך להסתובב בחופשיות או שצריכה להיות התנגדות מסוימת?

פורסם

הבנתי, אני יבדוק את זה.

יש משהו אחר שאני יכול לבדוק שגורם לתסמינים של חוסר סחיבה.

• תוכן חדש...