Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי רנו מגאן 2 שנת 2007.

לאחר שהליפו לי את הריפודים לכסאות צצה לי בעיה:

[ATTACH=CONFIG]380716[/ATTACH]

לאחר קריאה רופפת הבנתי שישנו אולי חיבור רופף מתחת לכסא נהג, בדקתי את החיבורים הכל תקין, אך וגיליתי ג'אמפר מתחת לכסא נהג:

[ATTACH=CONFIG]380717[/ATTACH]

וגם מתחת למושב של הנוסע גיליתי 2 חוטים חשופים:

[ATTACH=CONFIG]380718[/ATTACH]

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה, תודה מראש.

פורסם

אני מניח שאלו שהחליפו לך את הריפודים, לא חיברו זאת.

אני מציע לך לגשת למוסך, על מנת שיתחברו למחשב ולבדוק האם ההודעה קשורה לכרית האוויר של הנהג או הנוסע ואיפה (כרית אוויר במושב או בחזית או אולי בכלל מאחור).

ובכלל, איזה סוג של עבודה ישראלית, לעשות משהו...ואז בדברים האחרים, "יהיה בסדר, אל תדאג, סמוך עלי".

2 התמונות האחרונות שלך, פשוט מציגות (לדעתי) את כל "היופי" בתרבות הישראלית.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

את הריפודים עשית עם קבלה?

תלך למורשה, תספר להם מה קרה, יקחו לך על זה כסף (אם לא שברו את הקונקטור זה יעלה כמו שעת עבודה לערך) תקח את הקבלה ותלך לרפד שיחזיר לך את עלות התיקון, לא יחזיר, לך לתביעות קטנות.

ובכלל זאת רשלנות פושעת, אם הייתה קוראת לך תאונה אחרי שיצאת מהרפד סבירות גבוהה שכריות האויר שאמורות להגן עליך לא היו מופעלות.

היות ומדובר ברפד את איגוד המוסכים זה כנראה לא יעניין, אבל סטטוסים מצייצים זאת אופציה לא רעה.

אגב, אצלי ברכב (ניסאן אלמרה) בשביל לפרק את המושבים צריך לנתק מצבר לפני שפותחים את המחברים מתחת למושבים, די בטוח שזה ככה בעוד רכבים.

פורסם

תודה לעונים, אלך למוסך בהקדם.

נ.ב. עשיתי סריקה וזה רושם שהקונקטור מתחת לכסא נהג לא מחובר! אז מה זה הג'אמפר הזה? ומה אלו 2 החוטים החשופים?

בקשר לקבלה, הוא לא נתן! :\

גם כן... עדיף כבר לעשות הכל לבד

פורסם

שלום שוב לכולם,

כפי שהבטחתי לעדכן...

אחרי פירוק הכיסא והוצאתו הבעיה הייתה:

[ATTACH=CONFIG]381435[/ATTACH]

פשוט חיברתי את החוטים של החיישן בחזרה, את המתג ג'אמפר החזרתי למקום (צד ימין) והנורית נעלמה.

תודה לעוזרים :)

פורסם

וואלה, טוב לדעת מה זה לפחות :)

עכשיו אני יודע ויותר מזה, בטוח שעדיף באמת לעשות חלק גדול במכונאות/חשמל בעצמך. (הנדסאי מכונות ואלקטרוניקה + מכונאי בצבא)

אני עדיין חושב איך לאזעזל החוטים נחתכו?!? מה מי ששם לי את הריפודים, אז החוטים שיגעו אותו יותר מידיי והחליט שבא לו לחתוך אותם? :lol:

העיקר שעכשיו הכל תקין, תודה שוב :]

פורסם
זה לא חיישן אלא נפץ של החגורת בטיחות !!!

ההתעסקות שלך בזה הייתה מסוכנת ..

+1

וואלה, טוב לדעת מה זה לפחות :)

עכשיו אני יודע ויותר מזה, בטוח שעדיף באמת לעשות חלק גדול במכונאות/חשמל בעצמך. (הנדסאי מכונות ואלקטרוניקה + מכונאי בצבא)

...

ממש לא נכון. במערכות בכלל ובמערכות בטיחות בפרט יש לדעת כיצד לטפל.

לא מספיק להיות בעל תארים כאלה ואחרים.

הוראות יצרן ובולטינים שהוא מוציא מעת לעת הינם דבר קריטי שיש לפעול רק לפיהם!

אני שמח שהתיקון שבצעת לא נכשל או אז זה היה "כואב".

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...