Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פולו 2003 שהמחירון שלה 20 אלף, יד 5, עבר 124,000 סטארטר מרעיש, וגם רעידות קלות מהמנוע כשהרכב עומד.(יכול להיות כויל או משהו כזה)

אני מחפש רכב שיהיה אמין ויצליח להתגבר על העליות של טבריה בקלות.

התקציב שלי הוא בסביבות ה 20-25 אלף + הפולו העצלנית.

ההעדפות שלי זה שנתון כמה שיותר גבוהה...

האופציות שאני חושב לגביהם הם (פורד פוקוס 2009 \מאזדה 3 2008\מיצובישי לאנסר 2009\...

האם אצליח לקנות את הרכבים האלו בתקציב שיש לי ואיזה מהם הכי כדאי מבחינת תחזוקה וצריכת דלק?

ובאיזה מהם צריך לעשות טיימינג?

ועל מה נותן עוצמה לרכב כ"ס או נפח מנוע?

תודה מראש לעוזרים!!!!!

פורסם

בטרייד אין יתנו לך במצב חלומי ואגדי 10 אלף על הפולו,במצב רגיל כנראה תקבל פחות.

וזה אומר שהתקציב שלך יעמוד על 30-35 אלף ש''ח. בגדול כתושב טבריה אני אומר לך בפירוש שמשלושת הרכבים רק המזדה לא תגרום לך להזיל דמעה כשתעלה את עליית מצפור כי שאר הרכבים פשוט יתקשו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בטרייד אין יתנו לך במצב חלומי ואגדי 10 אלף על הפולו,במצב רגיל כנראה תקבל פחות.

וזה אומר שהתקציב שלך יעמוד על 30-35 אלף ש''ח. בגדול כתושב טבריה אני אומר לך בפירוש שמשלושת הרכבים רק המזדה לא תגרום לך להזיל דמעה כשתעלה את עליית מצפור כי שאר הרכבים פשוט יתקשו.

ציפיתי ל15 על הפולו... בכל מקרה אני אנסה את מזלי.. יש עוד מישהו שיכול להוסיף ולחזק את דבריו?

פורסם

מחזק את דבריו. תמכור את

הרכב לבד כי בטרייד אין תקבל עליו גרושים, להערכתי גם פחות מ-10,000₪ אפקטיביים.

קפוץ למוסך שמכיר את הרכבים האלו (בתל אביב יש כמה כאלו, לא מכיר בטבריה), תתקן את המינימום הדרוש ותעמיד את הרכב למכירה. הראשון שיבוא ויתן לך הצעה רצינית - תמכור לו. תקבל 15,000₪, ביחד עם ה-25 אלף ₪ אתה תוכל למצוא פוקוס/3/לנסר מודל 2008 במצב סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...