Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.שיגיד לה שהוא שוקל להיתגרש ולא בא לו לשלם מזונות ל4 ילדים.

2.שימצא מאהבת ואז בבית יטען לכאב ראש.

3. שיגדל אשכים וידון בנושא עם אשתו עד יעלה עשן לבן וגם אם זה ייקח עוד שנתיים, ילד מביאים מרצון ולא בהכרח.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאוד מקווה שמה שנאמר פה לגבי הורדת איכות וספירת הזרע עי אוננות ,חימום עי מחשב נייד וכו נאמר בצחוק . כי אף אחד מהדברים האלה לא יעזור. כמו שאתם יודעים מספיק רק זרעון אחד במקום המתאים ו בזמן המתאים . ניתוח כן יעזור . אבל לעבור ניתוח כזה ללא ידיעת האישה נראה קצת הזוי ובכלל אני לא בא פה ללמד זוגיות נכונה אבל אם הבעל צריך לשקר ו למצוא טריקים על מנת לא להכניס אותה להריון משהו פה נראה לי לא עובד. האם היא באמת רוצה להביא ילד כאשר בעלה לא שותף מלא להחלטה? זה לא בושם שקונים. האבא צריך לרצות את הילד לא פחות מאמא הוא הולך לגדל אותו אחר כך. בקיצור אני חושב שניתן לפתור את העניין רק עי תקשורת בין בני הזוג ולא עי חימום הביצים

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
היא רוצה , הוא לא, היא תעשה לו תרגילים, הוא ישכב איתה והנה ילד.

אם כך יש קצר באמון בין בני הזוג, ובגלל זה אתם מחפשים איך לעקוף אותה ולא לדבר איתה ישירות.

אני בחיים לא אבין איך בני זוג שבחרו למסד את הקשר ולהקים משפחה ביחד יכולים לשחק משחקים שטותיים כאלה בנושא כה רגיש ולא להגיע להחלטה משותפת כמו אנשים בוגרים.

העצה הכי טובה שאני יכול להציע היא שילכו לטיפול זוגי כדי שמומחה יעזור להם להגיע להחלטה הנכונה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שתבין, הוא הרי הודיע לה שהוא לא רוצה עוד ילד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני מסכים, תיאורתית.

אבל אני מניח שהאישה תבין את הקאטצ'.

:roflmao: מעולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התהפכו היוצרות?

היום גבר יכול להשתמש במין (או בחוסר שלו) כנשק?

עכשיו ברצינות, שיעשה עם עצמו חושבים בסדר העדיפויות שלו.

באותו זמן, שישאל את זוגתו אם היא כל כך רוצה עוד ילד שתהיה מוכנה לעשות אותו עם גבר אחר.

אח"כ יהיו חכמים יותר, מהתשובות שהם עצמם יספקו.

מתחדשת*

פורסם

לא יעזור לו אם היא תעשה ילד עם השכן.

עדיין הבעל יהיה זה שישלם את החשבון בסוף.

מדינת ישראל מונעת קיום בדיקת אבהות לילדים לאם נשואה, ולא מכירה בתוצאות של בדיקה כזו גם אם נערכה באופן לא חוקי (למשל בחו"ל).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני מאוד מקווה שמה שנאמר פה לגבי הורדת איכות וספירת הזרע עי אוננות ,חימום עי מחשב נייד וכו נאמר בצחוק . כי אף אחד מהדברים האלה לא יעזור. כמו שאתם יודעים מספיק רק זרעון אחד במקום המתאים ו בזמן המתאים . ניתוח כן יעזור . אבל לעבור ניתוח כזה ללא ידיעת האישה נראה קצת הזוי ובכלל אני לא בא פה ללמד זוגיות נכונה אבל אם הבעל צריך לשקר ו למצוא טריקים על מנת לא להכניס אותה להריון משהו פה נראה לי לא עובד. האם היא באמת רוצה להביא ילד כאשר בעלה לא שותף מלא להחלטה? זה לא בושם שקונים. האבא צריך לרצות את הילד לא פחות מאמא הוא הולך לגדל אותו אחר כך. בקיצור אני חושב שניתן לפתור את העניין רק עי תקשורת בין בני הזוג ולא עי חימום הביצים

סופסוף תגובה רצינית לנושא רציני.

1. אתם אמיתיים?! מה זה כל ההצעות האלה להתחמקות ולהטעייה של האישה?? בהתחלה חשבתי שמתבדחים, אבל אז ראיתי שרוב המגיבים כאן חשבו ככה. רבאק, מדובר בהחלטה אם להביא ילד או לא, לא התלבטות אם לבקר אצל חמותו...

2. אני מתקשה להאמין שבשנת 2014 עדיין אנשים חושבים ששיקול כלכלי אינו מן העניין בנושא זה, והם עדיין תקועים ב"ילדים זה שמחה" ו"יהיה בסדר בעזרת השם". לא, לא יהיה בסדר ומי שיצטרך לעזור זה לא ה' אלא הביטוח לאומי שיורד לי מהמשכורת כל חודש :mm_mad:

3. אין תחליף לתקשורת בין בני הזוג, ואם היא לא עולה יפה אז גם שימוש ביועץ משפחה/זוגיות וכאלה, ואם גם זה לא עובד וכל צד ממש מתבצר והעניין בנפשו, אולי לא יהיה מנוס מפרידה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

Yellow, תתפלא אך יש עוד רבים כאלה גם ב2014 שחושבים שיהיה בסדר. חרדים. לא כולם אך אצל רובם מצב כלכלי הוא לא שיקול לאם ללדת או לא ילדים והרבה.

גם אני חושב שרק ע"י תקשורת ניתן לפתור את התסבוכת. כמו שכתבו, לשבת ולפתור את העניין. עד שיצא עשן לבן.

פורסם
סופסוף תגובה רצינית לנושא רציני.

למה "סוף סוף"?

לעוד תגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

ההורים צריכים להגיע להסכמה.

די ברור לי שהאשה חשה שהיא מתקרבת להזדמנות האחרונה שלה להביא עוד ילד - סה"כ היא בת 35, ובגיל זה כבר יותר קשה להכנס להריון, יש יותר מומים מולדים (שעלולים להביא לצורך בהפסקת הריון) והיא לא רוצה לפספס את ההזדמנות. שלא לדבר על כך שיש חסרונות במצב של להיות הורים מבוגרים יחסית (אם כי לא חריגים במאה ה-21).

לאבא יש דאגות - המונח "מצב כלכלי" רחב מאד. אם הוא חושש שלא יהיו לו האמצעים לכלכל את הילד - הוא צריך לשכנע את האשה בצדקתו. אם מדובר בהסטת אמצעים קיימים מצרכים אחרים לטובת גידול הילד - היא צריכה לשכנע אותו. אבל ביצוע "תרגילים" - משני הצדדים - עלולים להביא להרחבת הסכסוכים ביניהם, שיזיקו מכל הבחינות, כולל הכלכלית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למה "סוף סוף"?

לעוד תגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.

האמת שהצלחת לבלבל אותי - כבר לא ברור לי מתי אתה רציני ומתי מתבדח.

אז אם להתייחס ברצינות למה שטענת קודם -

כמו שנאמר, אז ההורים לא ישדרגו את הסמארטפון בכל רבעון והמסך בסלון יכול להיות קטן בכמה אינצים, בשביל הילד.

, הרי שקנה המידה שלך שגוי. בפעם האחרונה שעקבתי (בשנה שעברה), ההערכות דיברו על כ- 800 אלף ש"ח שעולה לגדל ילד עד גיל 18. בוא נחלק ב-18 שנה, ונחלק שוב ב- 12 חודשים, נקבל כ- 3,750 ש"ח לחודש. זה סכום משמעותי לרוב הזוגות, פה ממש לא מדובר בעוד כמה שקלים לשידרוג סלולארי או טלוויזיה.

אז אולי דרך החשיבה שלנו שונה, אבל מבחינתי אם אין לי אפשרות להוסיף כמה אלפים להכנסתי לחודש ואין לי רזרבות נסתרות, אני לא אביא ילד נוסף.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

בהיותי צעיר ושעיר בקרקפת, תמיד רציתי 4 ילדים(עדיין רוצה).

היום כאשר השלישי בדרך וגם כן בגיל המדובר(35), אני לא בטוח שהשאיפה לארבעה תתממש וכן ,בעיקר בגלל שיקולים כלכליים שאי אפשר להתעלם מהם .

אין לי ספק שמי שרשם כאן ששיקול כלכלי לא אמור להיות, הוא או רווק או עם זיקה חזקה לדת.

• תוכן חדש...