Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי grit guard אבל עד היום לא מצאתי דלי מתאים למוצר (לדלי סטנדרטי הוא אפילו לא מתחיל להיכנס).

שמעתי שאולי הוא יכול להיכנס לדלי צבע. למישהו יש נסיון עם זה? ואם כן אז איפה אפשר להשיג דלי בגודל של דלי צבע?

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

לא ניכנס בדלי צבע,נסיתי,רכשתי דלי ברחוב האצל בשכונת התקווה ב30 שקל,קח איתך את הgrit guard ותילך איתו לאייס קנה ובנה או להום סנטר אמור ליהיות להם שם דלי לזה,אחלה מוצר הדבר הזה ממש רואים איך הוא עושה את העבודה כשהמים בדלי מתרוקנים,רואים איך כל החלקיקים והלכלוך הצטברו למטה ולא עולים למעלה

m7kj.jpg
פורסם

מי שרוצה לחסוך את ה-50 ש"ח על הפלסטיק , יכול פשוט לנער את הכפפה או הספוג מעל פני המים .

כשאתם שוטפים את הכפפה מעל פני המים , אין סכנה שתיקחו איתכם לכלוך שבדלי בגלל שהוא כבר שקע ונמצא בתחתית .

אבל מי שמאמין בפלסטיק הזה - שימשיך לשטוף יחד איתו.

פשוט כול אחד והתאוריה שלו.

פורסם

באמת מיותר הפלסטיק הזה, במבט ראשון חשבתי זה אחד המוצרים שנמכרים בדולר באיבי אז חשבתי להזמין,

אבל המחיר שדורשים עליו - בדיחה (מהסוג הלא מצחיק).

פורסם

יש סרטונים על הדבר הזה ברשת לא זוכר איפה ניתקלתי בזה שממחיש בידיוק למה הדבר הזה משמש ואיך הוא עובד,זה לא סתם פלסטיק לדעתי

m7kj.jpg
פורסם (נערך)

מישהו אמר Grit Guard?

קצת מידע מהעבר.. שימו לב היטב לסרטון השני שמצורף שם (דור-ל, אולי זה הסרטון שחפשת?)

התקן של grit Guard כפול בהכרח מקטין את הסיכוי להיווצרות סימני swirls.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?480410-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%98-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A0%D7%A3-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D&p=3891637&viewfull=1#post3891637

מצרף לכאן את הסרטון המדובר

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם (נערך)

בדיוק באתי לפרסם את הסרטון הזה ולכתוב כמה מילים אבל הקדמת אותי :wink:.

בכל אופן, עם ה"פלסטיק" הזה, יש שיפור, אמנם לא גדול...בעיקר למי שעושה סיבובי טורנדו בדלי מים שלו, הדגם הסטנדרטי לא יעזור.

כשלוקחים גריט גארד כפול ועוד כל מיני דגמים שונים ומשונים, כמוצג בסרטון, היעילות עולה ורואים בבירור שכלום לא עולה למעלה.

אני לא משתמש בגריט גארד, מכיוון שבא לי לשטוף עם דליי מים רגילים ולא עם דליי צבע כבדים.

כמו כן, אני מכניס את הכפפה למים מאוד בעדינות ואף פעם לא מגיע למצב שאני מערבל כך את המים בחוזקה כי תמיד יש לי בראש שכל לכלוך שמגיע לכפפה זה עוד SWIRL נוסף לרכב.

עריכה אחרונה על ידי sharki25

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

דלי צבע מתאים (דלי של 18 ליטר) אומנם זה לא נכנס עד הסוף אבל זה בהחלט עוזר.

דלי כזה אפשר למצוא בכל אתר בניה (שהגיע למצב שהוא כבר צובע לא שעדיין בונים).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
Kenworth-זה הסרטון שהתכוונתי,אצלי בכל אופן אני כן רואה שהלכלוך שוקע ולא עולה אל הכפפה,גם כמה כבר זה עולה,כולה 50 שקלים ואני יותר שקט לגבי סיכון לסווילסרים
m7kj.jpg
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

4. Should I still use the two-bucket method to prevent marring?: ONR softens water, so the bigger particles just sink to the bottom of the bucket. It's like having a built-in grit guard in the wash solution. Smaller particles end up in the wash media.

זה משהו עכשיו שנתקלתי בו שקראתי על עולמו של הONR.

כביכול, הם אומרים שהONR יכול לשמש כבילט-אין גריט גארד למי ששם אותו בשטיפה בשיטת 2 הדליים (יחס של 1:256).

למישהו אולי יש נסיון עם זה? זה עובד?

לקוח מפה:

http://optimumforums.org/index.php?showtopic=892

פורסם

מתוארת פה השפעה מסוימת או אפקט שהחומר יוצר, זה לא גורף ואני בטוח שזה לא קורה בכל המקרים ולא בכל סוגי החלקיקים וזה תלוי בדילול החומר ובאיכות המים.

גם גריט גארד בודד במקרים רבים לא יעזור אם אתה מכניס את אמצעי השטיפה שלך ויוצר טורבולנטיות שמעלה את הלכלוך מעלה.

הכי בטוח, לדעתי, להשתמש עם ONR, להכניס את אמצעי השטיפה לדלי בעדינות, לרחוץ אותו, לסחוט בצורה עדינה שלא תעורר את החלקיקים לעלות אל פני השטח.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני לא בטוח, יכול שראיתי דלי שמתאים לך באור יהודה.

אם אתה בסביבה אולי שווה לבדוק - זאת טמבוריה קטנה כמו פעם ברחוב המכבים באור יהודה.

• תוכן חדש...