Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד אתם שוטפים את המטליות מיקרופייבר , פדים כפפות או כל אביזר אחר לאחר השימוש ? במיוחד מטליות ששימשו לניקוי גאנטים שהופכות לשחורות ממש? פשוט לזרוק למכונת כביסה?

פורסם

אפשר לזרוק למכונת כביסה אבל לא עם בגדים נוספים על מנת לא לפגוע בבגדים,פשוט לעשות מכונה רק עבור הדברים האלה,אפשר גם בדלי עם מים חמים ונוזל כביסה(לא אבקה!!)או טקסטיל לכביסה עדינה ולכבס ביד,את הכיבוס בדלי עם המים והחומר לכביסה אתה עושה רק לאחר ששטפת במים לפני כן את הכפפות והפדים

m7kj.jpg
פורסם

מכונת כביסה עד 30 מעלות ללא סחיטה ללא אבקה רק ג׳ל כביסה. חשוב שהג׳ל יהיה נון ביו (non-bio) ורצוי להוסיף טיפת חומץ למכונה.

פורסם

מכונת כביסה, 30 מעלות, עם סחיטה...ג'ל כביסה לא-ביו, ומדי פעם זורק פנימה במקום של המרכך חצי כוס חד פעמית של חומץ סינטטי.

SO FAR SO GOOD.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם (נערך)

מה עושים כשעל המגבת\ מטלית נשארים כתמים שחורים עיקשים ?

אין לי מכונת כביסה ואני מכבס ביד עם שמפו טקסטיל . לא משנה כמה שאני משפשף , הכתמים השחורים לא יורדים .

ניסיתי לרסס APC בדילול 1/10 , וגם זה לא מזיז לכתמים.

מה אפשר לעשות?

עריכה אחרונה על ידי rsm130d
פורסם

אני עם כתמים כאלה מרסס APC בדילול 1:6 ועובר עם מברשת גסה על איזור הכתם ושוטף במים,אם לא ירד עושה שוב את אותו התהליך,בדרך כלל הכתמים האלה יוצאים כשאני נתקל בהם

m7kj.jpg
פורסם

צריך לעשות הפרדה.

מטליות עבור ניגוב/ווקס/פוליש וכד' לכבס ב 30 מעלות עם נוזל כביסה ללא מרכך

מעט חומץ סינטטי עושה פלאים ומוריד כתמים שחורים לא קשים מידי.

לניקוי ג'אנטים? משתמשים במטליות פשוטות ופשוט זורקים אותם לאחר כמה שימושים.

פורסם
מה עושים כשעל המגבת\ מטלית נשארים כתמים שחורים עיקשים ?

אין לי מכונת כביסה ואני מכבס ביד עם שמפו טקסטיל . לא משנה כמה שאני משפשף , הכתמים השחורים לא יורדים .

ניסיתי לרסס APC בדילול 1/10 , וגם זה לא מזיז לכתמים.

מה אפשר לעשות?

סלח לי, אבל אני מתקשה להאמין שאת כל הבגדים שלך אתה מכבס ביד.

אם היית מכבס ביד, היית בוודאי כבר מוצא את השיטה הידנית להסרת כתמים קשים מטקסטיל עקב נסיונך העשיר בכביסה ידנית.

אני בטוח שאי שם בביתך או לשימושך האישי יש מכונת כביסה.

הסרת הכתמים באופן הידני דורשת שימוש בחומרים או אביזרים נוספים כמו מברשות או חומרים יעודיים שמסירים כתמים מכביסה...ע"ע "קליה-רסס כבס" וכו'.

תכבס במכונה, אפילו כשיש לי 3/4 מגבות לכביסה, אני שם את המכונה על מצב ECO או חסכון אנרגיה בעברית ותוך זמן קצר הכביסה נקיה.

כשהמגבות/פדים מלוכלכים יותר מבדרך כלל, למשל אחרי חודש שלא שטפתי, אני מוסיף מעט מאוד נוזל OXYGEN של סנו, זה דטרגנט חזק, אבל מוריד כתמים עקשים בצורה מעולה.

פורסם

"

אני בטוח שאי שם בביתך או לשימושך האישי יש מכונת כביסה" - כתבתה " אי שם " כאילו שאני גר בארמון

:)

. גר בבית על קומות . הייתה מכונת כביסה ישנה שהתקלקלה , זרקנו אותה ומאז ההורים לא קנו מכונת כביסה .

את כול הכביסה של הבית מכבסים ידנית :/ .

"אם היית מכבס ביד, היית בוודאי כבר מוצא את השיטה הידנית להסרת כתמים קשים מטקסטיל עקב נסיונך העשיר בכביסה ידנית." -

תשמע , כבר איזה ניסיון אני יכול לצבור מכביסה ידנית ?

אני אוהב לעבוד לפי הספר בשיטה הבטוחה . כמובן שאני יכול להתחיל לעשות ניסויים עם נוזלים אבל חבל לפגוע במגבת או במטלית שעולה לא קצת כסף .

אז שוב פעם , אין לי מכונת כביסה !

אם למישהו יש ניסיון בהסרת כתמים קשים בכביסה ידנית , אני מאוד אשמח לשמוע .

תודה.

פורסם

אני מכבס יידנית,

השרייה ללילה של כל הדברים, כמובן מפריד בין ווקס לשטיפה רגילה וכדומה.

בבוקר לוקח הכל ומתחיל לשפשף ולשטוף עם פארי צהוב.

מוריד הכככל .

פורסם

הדבר היחיד שמיוחד עם מטליות מיקרופייבר הוא שאסור להוסיף מרכך כביסה. מומלץ לכבס בנפרד.

אני אישית מכבס לרוב על 40 ופעם בכמה חודשים על 60.

את המטליות ג'אנטים אני מכבס על 90 או זורק - תלוי בלכלוך.

פורסם
"

אני בטוח שאי שם בביתך או לשימושך האישי יש מכונת כביסה" - כתבתה " אי שם " כאילו שאני גר בארמון

:)

. גר בבית על קומות . הייתה מכונת כביסה ישנה שהתקלקלה , זרקנו אותה ומאז ההורים לא קנו מכונת כביסה .

את כול הכביסה של הבית מכבסים ידנית :/ .

"אם היית מכבס ביד, היית בוודאי כבר מוצא את השיטה הידנית להסרת כתמים קשים מטקסטיל עקב נסיונך העשיר בכביסה ידנית." -

תשמע , כבר איזה ניסיון אני יכול לצבור מכביסה ידנית ?

אני אוהב לעבוד לפי הספר בשיטה הבטוחה . כמובן שאני יכול להתחיל לעשות ניסויים עם נוזלים אבל חבל לפגוע במגבת או במטלית שעולה לא קצת כסף .

אז שוב פעם , אין לי מכונת כביסה !

אם למישהו יש ניסיון בהסרת כתמים קשים בכביסה ידנית , אני מאוד אשמח לשמוע .

תודה.

לא התכוונתי לתקוף אותך, אחרי הכל אנחנו שכנים (:

מוזמן לקפוץ אלי פעם בשבוע, אני אכניס את הבגדים שלך למכונת כביסה, אתה תשטוף את הרכבים בינתיים. המים עלי ! :-D

וברצינות, אם תתמקח, תצליח למצוא מכונת כביסה פתח תחתון בפחות מ 900 ש"ח, מחסני חשמל או אבי סופר בביג.

נכון שזה לא יהיה הקרם דה לה קרם, אבל זה בטוח שעדיף מעבודה ידנית.

ולא צחקתי בקשר להזמנה...מוזמן בשבת לשטיפה משוטפת.

פורסם

סליחה אם זה היה נשמע ככה אבל אין לי שום כוונה לריב עם אף אחד .

פשוט יש על המגבת כתמים שחורים קשים שלא יורדים .

זה לא משפיע על מהלך העבודה אבל פשוט חשבתי שיש דרך להוריד את זה גם למי שאין מכונה .

אבל לא נורא, הכי חשוב שאני שוטף את המגבת כמו שצריך עם נוזל כביסה , אז הכתמים לא אמורים להשפיע על תהליך ייבוש הרכב ( ואולי אני טועה ? ) .

אתה לא יכול לתאר לעצמך (או שכן ? :) ) , כמה שזה קשה לשטוף את המגבת WALLY MAMMOTH .

תודה רבה על ההזמנה :) .

יהיה נחמד לשטוף או לעשות כול טיפול חיצוני ביחד , ככה גם לומדים ומתנסים אחד מהשני .

נדבר כבר בפרטי לגבי זה .

• תוכן חדש...