Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קרה לנו משהו מוזר.

לפני כ - 5 שנים גנבו לנו רכב מאוד ישן (92) ובעקבות כך הלכנו להוריד אותו מכביש במשרד הרישוי (לא הלכנו למשטרה אז).

עד היום הכל היה שקט, עד שלפני מספר ימים קיבלנו חיוב מכביש 6 על מספר נסיעות באותו יום.

לצערנו לא נותר לנו מסמך שאומר שהרכב אכן הורד מהכביש, למרות שזה אכן נעשה במשרד הרישוי.

כשהתקשרנו לכביש 6 אמרו לנו שאכן הרכב הורד מהכביש אבל החיובים עדיין רשומים.

מה אפשר לעשות בנידון, הרי המתחזה/גנב הרכב/גנב מספר הרכב יכול לבצע מליון עבירות (מוזר שעד היום לא שמענו ממנו)

וכל החיובים יגיעו אלינו.

בנוסף מחישוב מהירות הנסיעה בכביש 6 נראה שרק את המספר לקחו, נסעו בערך במהירות 130 בעוד שמדובר ברכב טרנטה שבקושי נוסע ב 100.

תודה רבה!

פורסם

למיטב זכרוני בכל חיוב של כביש 6 ישנה אפשרות להתנגד לחשבון, מעין בקשה להישפט אבל בפני פורום שליד כביש 6. נראה לי כי זהו המקרה הקלאסי להגשת בקשה כזו. גם אם אבדו המסמכים עדיין אפשר להוכיח באמצעות תצהירים של בעלי הרכב או בני משפחה את הדבר. בנוסף, אני ממליץ לפנות למשטרה ולהתלונן על שימוש במספר הרכב, כך שהרכב המדובר יהיה רשום במחשב המשטרתי ולא יוכל לחגוג על חשבונכם.

יתכןם גם כי לא גנבו לכם את זהות הרכב אלא כי רכב עם לוחית רישוי פגומה נקלט כרכב הישן שלכם. בכל מקרה אל תוותרו כי אתם עלולים להתחיל לקבל דו"חות חניה או דו"חות חדשים של כביש שש.

ישנה אפשרות לפנות לבימ"ש בתביעה הצהרתית שתצהיר כי הרכב כבר אינו שלכם ולהציג את פסה"ד אם תתעורר הבעיה שוב.

פורסם

אפשר להתחיל מלבקש את תצלום הרכב בכניסתו לכביש 6.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לרגע לא בא להטיף, אבל מי הולך למשרד הרישוי כשגונבים לו רכב?

מכאן מתחילה הבעיה שלך אם הייתם מדווחים למשטרה זה מופיע במחשבים לא היו פונים אליך בכול מני פניות ,

אבל לעניות דעתי גש למשטרה אם הטופס שתוציא ממשרד הרישוי כמו שכתבו לך כאן ותסיר את כל הבלאגן הזה מעל הראש שלך.למרות שחלף הרבה זמן.

פורסם

התקשרנו לכביש 6 ואמרו שיחזרו אליינו תוך 4 ימים עם תמונות, הם אכן אמרו שראו שהרכב הורד מהכביש.

כאשר אמרנו לפקידה שאנחנו הולכים למשטרה עם זה היא ישר אמרה שאין צורך ושהם יבררו ויהיה בסדר (מעורר חשד שיש מצב שהם ניסו לרמות אותנו).

כאשר ביקרנו במשטרה השוטר אמר שזאת תופעה נפוצה ושאכן הרכב ירד מהכביש לפני הרבה שנים ושאין כרגע שום עברה רשומה עליו.

בנוסף השוטר אמר שמאוד מוזר לו שעד היום (כ-5 שנים מאז שהרכב ירד מהכיבש) לא היה בו שום שימוש ורק לאחרונה נסעו עם המספר הזה בכביש 6.

מה דעתכם? תודה רבה!

פורסם
התקשרנו לכביש 6 ואמרו שיחזרו אליינו תוך 4 ימים עם תמונות, הם אכן אמרו שראו שהרכב הורד מהכביש.

כאשר אמרנו לפקידה שאנחנו הולכים למשטרה עם זה היא ישר אמרה שאין צורך ושהם יבררו ויהיה בסדר (מעורר חשד שיש מצב שהם ניסו לרמות אותנו).

כאשר ביקרנו במשטרה השוטר אמר שזאת תופעה נפוצה ושאכן הרכב ירד מהכביש לפני הרבה שנים ושאין כרגע שום עברה רשומה עליו.

בנוסף השוטר אמר שמאוד מוזר לו שעד היום (כ-5 שנים מאז שהרכב ירד מהכיבש) לא היה בו שום שימוש ורק לאחרונה נסעו עם המספר הזה בכביש 6.

מה דעתכם? תודה רבה!

שים לב שכתבת שהשוטר אמר לך שמופיע שהרכב הורד מהכביש,

למה כבר לא הגשת תלונה על גניבה ? מאותו תאריך שמופיע במחשב ממשרד הרישוי תוריד את זה כבר מהראש ,כי מחר יבצעו חלילה עבירה פלילית ואתה תיצטרך לתת הסברים.

פורסם

אתה צודק בזמנו היינו צריכים להגיש תלונה גם במשטרה. לפחות עכשיו יש לנו מסמך שהגשנו.

השאלה היא מה ההתנהלות מול כביש 6? (ובכלללי כל כבישי האגרה)

יש תאריך תשלום ובמידה לא אשלם יש מצב לקנס, מצד שני אם אשלם זה אומר שנהגתי ברכב אבל אני לא.

בכביש 6 אמרו שיש צילומים והם יעדכנו אותי עד 4 ימיי עסקים (אבל זה יוצא אחרי מועד האחרון לתשלום)

• תוכן חדש...