Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות מטבחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני קצת פחות משנה ערכתי סקר יסודי. קיבלתי תוכניות מלפחות חתי תריסר יצרנים. בסופו של דבר קניתי אצל נגר פרטי - עלה חצי, והחשוב ביותר - עשה לי עוד כמה עבודות שספק אם חברת מטבחים היתה עושה (כלומר - הייתי נזקק לנגר בכל מקרה, וכך קיבלתי עיצוב אחיד בכל הקומה).

עם זאת המחקר לא היה בזבוז זמן - התוכניות השונות נתנו רעיונות לעיצוב הסופי, שאותו הכינה האדריכלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול לעזור לדעת מאיפה אתה בארץ,

בכל אופן, בהמלצות של רבים מחבריי העדיפות היא לנגר פרטי כאשר תמיד יש לך את האופציה לקנות פרזול עצמאי של בלום ולשדרג אחר כך את הדלתות והסגירה שלהן לרמה איכותית יותר

מהחוסר ניסיון האישי שלי, כי עדיין לא קיבלתי אותו, המטבח הוזמן באניס שמצטיירים כטובים מאוד, אך היה מעט יקר

יש גם את דה-קוצ'ינה בראשון לציון ומטבחי זיו שמהם הוריי הזמינו מטבח כבר פעמיים ומאוד מרוצים

Confidence In Motion

פורסם

הום סנטר. כבר כתבתי עליהם ביקורת בשרשור אחר. אנחנו עשינו שם לפני כמעט שנה ועד היום מאוד מרוצים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כפי שכבר רשמו לך תרשום באיזה איזור בארץ ונוכל לעזור יותר.

יש לי כמה המלצות בהתאם למיקום

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות. יש מאות חנויות, אבל ברובן אלו אותם המטבחים, במחירים שונים ועם אפס שירות לקוחות. לכן אני מעוניין בהמלצות מאנשים עם ניסיון.

אני מהמרכז [נתניה], אבל מכיוון שמטבח קונים פעם בהרבה שנים אין לי בעיה להגיע גם לבאר שבע אם צריך. הכי חשוב שיהיה מחומרים איכותיים. העיצובים של מטבחים איטלקיים מסוימים קורץ, אבל אני רוצה לעבור על כל האפשרויות. בגלל זה אשמח לשמוע על כל חנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נגר פרטי שאין לי שום קשר אליו חוץ מהיותי לקוח מרוצה, עשה להורי 2 מטבחים בשתי בתים שונים, לאחותי עשה מטבח ולעוד בת משפחה עשה מטבח, בעל בית נחמד,אדיב ומקצועי ויש מה לדבר איתו על מחירים,בבית הבא שלי ,אין לי ספק שאקח אותו לנגרות.

מטבחי יגל במושב יגל(ליד שדה התעופה).

http://www.yagel-mitbachim.co.il/

במידה ותחליט ללכת אליו(לבעל הבית קוראים משה),שלח לי הודעה בפרטי.

בהצלחה.

• תוכן חדש...