Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

10150677_10152199560534962_7567412482153637738_n.jpg

כשראיתי את התמונה הזו הדבר הראשון שתהיתי היה איפה מתחבא השלט "חייל/נהג, החנה את הרכב עם הפנים לכיוון היציאה, בפקודה!"

:-)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עידן שיחקת אותה!

איזה מפגש מדהים פשוט WOW!

זה אתה הטסת וצילמת? פחדתי שיגמרו הסוללות והיא תיפול על הזונדה :lol:

בדיוק אתמול שלחו לי סרטון איך בונים את גלגלי הקארבון בקוניגסאג, מטורף!

איזה רכב אתה בוחר משם?

חח זה בידיוק מה שעבר לי בראש, מה עושים במיקרה תקלה שהפאנטום חס ושלום נותן נגחה ברכבי העל?

.

WOW על המיפגש וDJ פאנטום באמת עושה עבודה מדהימה- זווית אחרת למיפגשים מהסוג הנ"ל-קבל ח"ח!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איזה רכב הייתי בוחר משם?

ללא צל של ספק הקוניסנג 100, היא פשוט מרהיבה.

גם ה-458 ספציאל עשתה לי את זה מאוד.

לגבי הרחפן, בהתחלה ניסיתי להמנע מהטסה מעל הרכבים שם כדי לוודא שאין בעיית תקשורת עם הרחפן (הפרעות רדיו), ברגע שראיתי שהתקשורת חלקה ואין לאגים או הפרעות התחלתי לרחף קצת מעל הרכבים, אבל כמו שאמרתי לחבר לאחר מכן- אחרי 3 קפיצות באנג'י (כולל הכי גבוהה בעולם) וצניחה חופשית אני ללא ספק יכול להכתיר את ההטסה הזאת כחוויה הכי מפחידה.

:lol:

תודה על הפירגון, תהנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בדיוק לפני יומיים במפגש המרצדסים שלנו ,דיברנו עלייך שאתה הורס לנו את העיינים, כיף לראות שאתה עושה חיים!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם (נערך)

הצילום מסוק הזה מדהים! כל הכבוד עידן ממש טייס קרב ;-) ,והאיכות עצמה פשט ואוו!

הרכב הירוק שניראה מרחוק את האסטון מרטין של בחור שנוסע איתכם בטיולים? הצבע די בולט חח

תמשיך לפנק אותנו :-).

עריכה אחרונה על ידי Mleder

Vw Polo GTI

פורסם

ואוו הלמבורגיני עם הצבע האדום המיוחד פשוט :evil:, זה דגם מיוחד או בודי-קיט?

אתה חיי את החלום ידידי, מדהים :wink:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

היה שווה לחכות עד הערב.

מה אומר ומה אגיד - אתה מעלה את הסטנדרטים בפורום כמה רמות מעלה.

גם של האובייקטים שמצולמים וגם בטכניקה.

ושוב - רוב תודות על השיתוף !

alfa 156 2.5.

פורסם

רכבי ההייפר וגירסאות הסופר של רכבי העל ה-"רגילים" מרהיבים ללא ספק.

אבל את הלב שלי כבשה מהדורת ה-50 של ה-911, יש לי אהבה מיוחדת לרכב הזה ולדעתי בצבע הזה ועם הג'אנט הזה היא ה-911 הכי יפה אי פעם.

פורסם

מזכיר את האוטומוטר של השנה אפילו קצת פחות טוב ממנו .

אהבתי את האוונטדור הצהובה צבע מדהים .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מדהים.

שמת לב לבחור עם החולצה הניון מסמן לך שלא לצלם/להטיס פה ?? בדקה 3:27, הוא חזר וסימן לאחר מס' שניות. באמת מפחיד להטיס את זה מעל מכוניות העולות מליונים..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מישהו ראה את הלשון שלי?

מפגש מדהים!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הרכב הירוק שניראה מרחוק את האסטון מרטין של בחור שנוסע איתכם בטיולים? הצבע די בולט חח

תמשיך לפנק אותנו :-).

האסטון הירוקה אכן שייכת לחבר שלי, מדובר באסטון מרטין זגאטה, אחת מתוך 101 שנבנו סה״כ והצבע אכן ייחודי- זו היחידה מתוך 101 שנצבעה בצבע הזה על פי דרישה מיוחדת של הבחור (לקח בערך שנה לקבל אישור ולבצע את הדרישה במיוחדת).

ואוו הלמבורגיני עם הצבע האדום המיוחד פשוט :evil:, זה דגם מיוחד או בודי-קיט?

מדבקה (בדיוק כמו ה-SV שלצידה וכמה מכוניות נוספות שם).

רכבי ההייפר וגירסאות הסופר של רכבי העל ה-"רגילים" מרהיבים ללא ספק.

אבל את הלב שלי כבשה מהדורת ה-50 של ה-911, יש לי אהבה מיוחדת לרכב הזה ולדעתי בצבע הזה ועם הג'אנט הזה היא ה-911 הכי יפה אי פעם.

באמת מכונית מיוחדת וצבע ייחודי, זה הדגם היחיד של פורשה בשנים האחרונות שלא הספיק שיהיה לך כסף כדי לרכוש אותה אלא היית צריך שיהיה לך ״עבר ארוך״ עם פורשה, כלומר רק ללקוחות וותיקים שרכשו כמה וכמה דגמי פורשה במהלך השנים היתה אופציה לרכוש את הדגם הספציפי.

מדהים.

שמת לב לבחור עם החולצה הניון מסמן לך שלא לצלם/להטיס פה ?? בדקה 3:27, הוא חזר וסימן לאחר מס' שניות. באמת מפחיד להטיס את זה מעל מכוניות העולות מליונים..

דווקא לא היתה בעיה להטיס שם ואף אחד לא העיר לי, היו כאלה שהתעניינו ובאו להציץ במסך שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
10176150_10152189507738451_5719939367727442507_n.jpg

שאלה שעלתה לי אחרי התמונה הזו...

תשמע, זה לא מרגיש לך מוזר לפעמים שכולם סינים/מלוכסנים ואתה לא? :-D

לא מרגיש שונה/יוצא דופן? מתרגלים לזה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...