Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

206 שנתון 02. נהג בן 30. ללא תביעות .חובה וצד ג עם ביטול השתתפות גרר ושמשות ב2800 זה סביר?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

2000 שקל - חובה + צד ג' , כולל ביטוח שמשות וגרר . הקאצ' - השתתפות עצמית 1400 שקלים. שווה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

לשם הבנה 2800 בלי השתתפות 2000 עם?

לדעתי עדיף להוסיף את ה800 ,

עם השתתפות עצמית 1400 ש"ח איפה פה בדיוק הצד ג' בתאונה קלה אתה משלם כמו גדול.

אני בפעם האחרונה רכשתי ביטוח דרך אתר חובה, עשיתי בישבילך חיפוש עם הנתונים שהצגת ומצאתי הצעה יותר אטרקטיבית בהרבה,אבל שמתי לב שבכל החברות יש השתתפות עצמית הנעה בין 1-1.7K.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם
לשם הבנה 2800 בלי השתתפות 2000 עם?

לדעתי עדיף להוסיף את ה800 ,

עם השתתפות עצמית 1400 ש"ח איפה פה בדיוק הצד ג' בתאונה קלה אתה משלם כמו גדול.

אני בפעם האחרונה רכשתי ביטוח דרך אתר חובה, עשיתי בישבילך חיפוש עם הנתונים שהצגת ומצאתי הצעה יותר אטרקטיבית בהרבה,אבל שמתי לב שבכל החברות יש השתתפות עצמית הנעה בין 1-1.7K.

2500 עם ביטול השתתפות. 2800 בלי. זאת הצעה מסוכן. מה שרשמתי אחר כך זה מאתר wobi

פורסם

נכנסתי לוובי והשוותי עם חובה (גם אני צריך לחדש ביטוח עוד מעט) ההצעות בחובה הם עם הבדל של מאות שקלים באותן חברות,

לא יודע מה ההיגיון אבל תעשה בדיקה..

פורסם

טוב הסתדרתי . 2700 צד ג וחובה . עם ביטול השתתפות עצמית , שמשות , גרר ורכב חלופי.

פורסם

החובה נשמע לי גבוה ביותר, אין הכרח לבצע את שני הביטוחים אצל אותו סוכן/חברה.

הכנס לאתר משרד האוצר ובחר בהצעת חובה הזולה ביותר (עד 1400 ש"ח).

צד ג' עולה סביבות 600 ש"ח, עם השתתפות של 990 ש"ח, לרוב גבול אחריות 400-500 אש"ח.

גרירה ושמשות תוספת 200 ש"ח, תלוי בשנתון. אישית אני לא ממליץ על נתי שירותי דרך, אבל כולם אותו זבל.

ההצעה שקיבלת נשמעת לי יקרה משמעותית ממחירי השוק!

פורסם
החובה נשמע לי גבוה ביותר, אין הכרח לבצע את שני הביטוחים אצל אותו סוכן/חברה.

הכנס לאתר משרד האוצר ובחר בהצעת חובה הזולה ביותר (עד 1400 ש"ח).

צד ג' עולה סביבות 600 ש"ח, עם השתתפות של 990 ש"ח, לרוב גבול אחריות 400-500 אש"ח.

גרירה ושמשות תוספת 200 ש"ח, תלוי בשנתון. אישית אני לא ממליץ על נתי שירותי דרך, אבל כולם אותו זבל.

ההצעה שקיבלת נשמעת לי יקרה משמעותית ממחירי השוק!

צד ג׳ הכי זול שמצאתי היה 700 שקל , השתתפות של 1500 שקל . בדקתי בכמה מקומות - זה המחיר ! אין לי ביטוח שלוש שנים רצוף אז במדינת הגזלנים שלנו הפרמיה עולה ...

פורסם

לא רשמת שאין לך עבר ביטוחי. אולי בגלל זה גם החובה יקר יותר?

בדקת באתר משרד האוצר???

700 כולל גרירה זאת הצעה יפה, אבל ההשתתפות העצמית היא גבוהה (אבל כמובן שלא הייתי משלם מאות שקלים כדי לבטל אותה).

לפעמים מספיקה הצהרה שנהגת ברכב מבוטח במשפחה עם כיסוי ביטוחי עבורך. גזלנים או לא, יש תחרות בענף וחברת הביטוח מעריכה את הסיכון שהיא לוקחת בביטוח שלך, בין היתר ובעיקר לפי העבר שלך כנהג פעיל. היעדר עבר משמעו סיכון גבוה יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני הבוקר אחרי הרבה התלבטויות ובדיקות עשיתי ביטוח חובה ומקיף בחברת "כוכב שביט" בה אני מבטח כבר שנים רכב אספנות גם.

הם נתנו לי הצעת מחיר זולה ומשתלמת ללא תחרות.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...