Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהאקסנט 97 שלי התחיל לעשות סימנים שנמאס לו, (הלך לו הקלאץ במהלך חופשת פסח),

החלטנו להתחיל לפזול לכיוון רכב חדש יותר.

מדובר במשפחה של ארבע נפשות, הרכב משמש לנסיעה יומיומית לעבודה, וכן פעם בשבועיים בממוצע נסיעה ארוכה עם כל המשפחה (יש צורך בתא מטען גדול לשם כך).

היונדאי הנוכחי שיש לנו היה ידני, כך שידני זה גם בסדר עבורנו.

נרצה רכב אמין, בעל עלות תחזוקה שוטפת נמוכה ככל האפשר, בטיחותי (במיוחד לילדים קטנים), וכן תא מטען יותר גדול מהיונדאי.

מכיוון שהתחלנו גישושים אין לנו סכום מדוייק שנוכל להגדיר כרף עליו, אך נרצה זול ככל האפשר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרשימה כוללת כמעט את כל דגמי המכוניות לדעתי ניסן - אלמרה בשנים האחרונות או נוט, סוזוקי ליאנה יעשו עבודה מצויינת,

אמינות שנחשבת לכמעט מושלמת מרווחות באופן יחסי, ושנתון יחסית גבוהה במחיר הזה.

תצליח

פורסם

הייתי ממליץ על 2 רכבים:

1. רנו מגאן 2008 שמורה.

2. מיצובישי לנסר 2008 שמורה.

הרנו נוחה, בטיחותית ומרווחת ויחסית אמינה.

המיצובישי אמינה.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם (נערך)

אם אני רוצה להתקרב כמה שיותר לרף המחיר הנמוך, מה אתם מציעים? נגיד איזור ה15k

לגבי האקסנט שלי, תיקנתי לו קלאץ', אבל בשנה האחרונה שילמתי סכום יפה על טיפולים בו, ויש רצון לרכב חדיש יותר וגדול יותר. במיוחד לאחר שהרכב נתקע לך ליד כפר ערבי כשאתה עם כל המשפחה.

עריכה אחרונה על ידי kkffiirr
פורסם

מישהו כאן בפורום מפרסם ליאנה במצב מצויין 2002 למכירה בתקציב - שווה בדיקה

לגבי הלאנסר 2008 אני נסעתי לא מעט ברכב הזה ולטעמי הוא לא נוח באופן בולט (קופצני), יכול להיות שהתקלה הייתה נקודתית ברכב שנסעתי עליו.

פורסם

פורד פוקוס

היא מרווחת, נוחה וגם דיי אמינה.

בין 15 ל-30K תוכל לבחור בין הדור הראשון לשני. הראשון מהנה לנהיגה אך בעל תא נוסעים לא איכותי במיוחד. הדגם השני איכותי יותר משמעותית, תא נוסעים מאוד נעים ומרווח. החיסרון שלו הוא ביצועים קצת עצלים.

פורסם

לאבא שלי הייתה פורט פוקוס, כמדומני 2009, הוא תיאר אותה כרכב מעט כבד (במיוחד לאור המעבר לקיה סול) , ולא חסכוני..

פורסם

לגבי הלאנסר 2008 אני נסעתי לא מעט ברכב הזה ולטעמי הוא לא נוח באופן בולט (קופצני), יכול להיות שהתקלה הייתה נקודתית ברכב שנסעתי עליו.

אכן, כניראה שהתקלה היתה נקודתית ברכב שקיבלת.

הרכב בעל נוחות בינונית כמו כל היפניות של אותן שנים.

אצלי עם בולמים תקינים וצמיגים איכותיים ממש אין בעיה מסוג זה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תנסה קיה ריו. נכנסים בתקציבך דגמי 2008 או 2009. אפשר להתמקח בכיף. הרבה בוגרי השכרה וליסינג.

אתה תרגיש כמו בחללית לעומת האקסנט 97 שלך...

• תוכן חדש...