Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט מגיע זמן הטיפול לרכב (עברו שנתיים מהטיפול הקודם) ורציתי לדעת האם יש צורך להחליף כל שנתיים את כל הנוזל קירור שיש ברדיאטור או רק להוסיף במידת הצורך? לא מצאתי מידע על כך בספר רכב.

מיותר לציין שיש שם פראפלו אדום מאז ומתמיד.

פורסם

לא ציינת כמה קילומטרים עבר הרכב בתקופה של שנתיים. אתה דואג להחלפת נוזל קירור אבל לדעתי מרווח טיפול של שנתיים הוא גדול מדי גם לרכב שלא נוסע הרבה. הייתי מחליף שמן מנוע אחת לשנה . החלפת נוזל קירור כל שנתיים אינה חיונית כ"כ.

פורסם (נערך)

הרכב עבר 10 אלף קילומטר בשנתיים האלה ובסך הכל 76 אלף. בטיפול הקודם הרכב לא הייה בבעלותי אז אין לי מושג מתי החליפו לו נוזל קירור (אני מסתמך על היסטוריית טיפולים מהמוסך מורשה). כל כמה זמן לדעתך כדאי להחליף?

עריכה אחרונה על ידי amitnaz
פורסם

"להוסיף במידת הצורך" זה כל בדיקה שגרתית, כך שאם צריך לעשות משהו כל שנתיים, זה החלפה.

אבל אכן לא כזה קריטי שנתיים, כלומר אם זה שנתיים וחצי זה בסדר גמור, בפרט שהקילומטראז' נמוך.

אכן טוב שאתה דואג להחליף כפי שצריך, ובכך שומר על אמינות הרכב.

• תוכן חדש...