Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתור ECO ו PWR בסופר לנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במיצובישי סופר לנסר אוטומטית יש לחצן ליד תיבת הילוכים נקרא ECO

ויש גם לחצן על הגיר עצמו נקרא PWR

מה התפקיד לשני הלחצנים בדיוק?

תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצב הECO הוא מצב חיסכון בדלק

מצב הPWR אם אני זוכר נכון ,מאריך לך קצת כל הילוך, ומכניס אותך קצת יותר עמוקה לתחום האדום

של מד הסל"ד .

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם
מצב הECO הוא מצב חיסכון בדלק

מצב הPWR אם אני זוכר נכון ,מאריך לך קצת כל הילוך, ומכניס אותך קצת יותר עמוקה לתחום האדום

של מד הסל"ד .

כשאני מפעיל למצב PWR אני מרגיש שהרכב סוחב מהר וחזק ואם אני מכבה אותו מרגיש ברכב איטי ובקושי נוסיע.

אני יכול להשאיר אותו דלוק כל הזמן זה בסדר?

פורסם

היה גם כזה כפתור ביונדאי לנטרה,אין עם זה בעיה,פשוט צריכת הדלק שלך תעלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כשאני מפעיל למצב PWR אני מרגיש שהרכב סוחב מהר וחזק ואם אני מכבה אותו מרגיש ברכב איטי ובקושי נוסיע.

אני יכול להשאיר אותו דלוק כל הזמן זה בסדר?

ברור שאתה יכול, אבל קח בחשבון שאתה מעלה את צריכת הדלק ככה.

אין מצב ביניים, שגם ECO וגם PWR כבויים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ت

ברור שאתה יכול, אבל קח בחשבון שאתה מעלה את צריכת הדלק ככה.

אין מצב ביניים, שגם ECO וגם PWR כבויים?

למה התכוונת?

פורסם

הלחצן הזה מבטל את ההילוך האחרון בגיר שלך, כלומר הגיר לא יכנס להילוך רביעי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למשל אם יש ירידה ממושכת אז זה עוזר לבלימת מנוע.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בנוסף, במצבים מסויימים בעליה ארוכה אך יחסית מתונה, הגיר מעלה להילוך רביעי, הסל"ד יורד ולמנוע אין כוח לסחוב.

אתה נותן יותר גז, הגיר מוריד לשלישי. האוטו מאיץ, אתה מרפה מהגז, שוב מעלה לרביעי. ושוב לא סוחב, הסיפור חוזר על עצמו.

כדי למנוע את ההחלפות המיותרות האלו, לוחצים על OD OFF ועולים בהילוך שלישי את כל העליה.

פורסם

אתה יכול ללחוץ גם בתחילת העליה.

פורסם

כי בכזאת מהירות הרכב יהיה בהילוך 3 בסלד די גבוהה ולכן לרכב יותר קל להאיץ,אבל צריכת הדלק תהיה משמעותית פחות טובה.

• תוכן חדש...