Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב שלום קראתי כבר בFAQ אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש:

הרכב הוא יונדאי אקסנט 96

תיבת הסאב היא לא מי יודע מה גדולה רק 28 ליטר

הבעיה שהמקום היחידי הנורמלי שבו יש לי אפשרות למקם את הסאב זה בקצה הצדדי ליד הפתח של תא המטען, אחשיוו כיוון הסאב יוכל להיות כלפי פנים הבגאג' מכיוון הצד הימני/שמאלי

כיצד זה ישפיע לי אל הבאסים?

והאם זה יכול לגרום נזק למנעול הרכב (בשל הקירבה)

נ.ב-ראיתי הרבה התקנות של פיבר גלאס שהותקנו במקומות כאלה.

פורסם

זהו שזה לא ממש טעם זה מה שיש

וARM123 האפקט שתיארתה לא יבוא משני הכיוונים?

ובעיקרון אם אני שם אותו נניח בצד שמאל ממול לצד ימין לא תיהיה בעיה שיהיה יותר באס בצד אחד מאשר בצד השני

פורסם
כודם כל זה תלוי בסאב טני היתי ממקם אותו מצד שמאל כדי לקבל את הבומים כשהם חוזרים מפגיעה בגופן השני של הרכב ולא ישיר

כמו שכבר אמרתי :roll:

פורסם

טוב זה מה שהתמיכה הטכנית של ינפנטי אמרו:

Good afternoon and thank you for your inquiry. I can understand the concern regarding your installation, but, this is not as much as a concern as you think. Since bass is omni-directional (travels in all directions), where you place the subwoofer in this vehicle is not all that important. You do not need to worry about balancing the subwoofer, if placing in the rear corner of your vehicle. To be honest with you, if you are concerned with interior space and placement, I would suggest that you contact your local mobile audio installer, as they can probably provide you with some plans for your Hyundai.

מה אתם אומרים?

פורסם

מה טלפון זה באי מיל

blackmazdaF-ניראלי שגם אני ישתכנתי אבל אני לא יכול להחליט לאחר ההתקנה אז מה אתה אומר כדאי לשים כמו שאמרתי באתחלה בצד ימין או שמאל?

פורסם

ברגע שתחבר את הסאב - שים כבל ארוך מספיק בשביל לשחק איתו בתא המטען.

אתה תראה כבר לבד שההבדלים זניחים לרוב.

פשוט תשחק עם התיבה עד למציאת המקום שהכי נשמע לך ונראה לך.

גל

• תוכן חדש...