Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לשמור על הטורבו C5 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל מאוד שלא התעקשת ש-כל החלקים והעבודה יבוצעו ללא עלות מצידך. החברה הייתה צריכה לבוא לקראתך בקטע של"רצון טוב" כפי שהרבה חברות מכובדות נוהגות לעשות במקרים הללו. 30% ? מבחינתם הם עשו "עסקה מצויינת". חבל שלא טרחת לקרוא כאן בפורים על מקרים דומים ואף זהים לשלך. לזה נועד הפורום. כדי לעזור ולא ליפול בפח. מאוד מצער לשמוע שלא התייעצת אתנו לפני התיקון. מקווה שלפחות תיקנו טוב.

פורסם

קודם כל לא היה לי זמן להתייעץ! דבר שני ניסיתי לקבל יותר. אך אחרי הכל הסכימו רק ל 30% על חלקים! אין מה לעשות עכשיו.

מבחינת שעשו תיקון טוב או לא, ימים יגידו.

פורסם

אני הצלחתי "להוציא מהם" קצת יותר - מימון מלא של החלקים, מה שהשאיר לי חשבון של 1000 שקלים על החלפת שרשרת, מותחן ומובילים. לובינסקי יודעים טוב מאד שזה פאק בתכנון ובייצור, ולא היו צריכים לחכות לכל לקוח שיגיע בנפרד ואז לענות אותו במשא ומתן על השתתפות חלקית מצידם. ההתנהלות שלהם בפעם זו שברה אותי סופית, ונדרתי שלא אגע עוד בתוצרתם. זאת אחרי ארבעה סיטרואנים ב- 14 שנים. היום יש לי קיה וסוזוקי שנכנסים למוסך אך ורק לטיפול תקופתי פשוט, ועוד סיטרואן C4 טורבו נהדרת שעומדת לה בצד כרכב שלישי שבלתי אפשרי למכור. האמת שגם לא ממש בא לי למכור, כי לא תהיה לי עוד אחת...

בקיצור - ממליץ לכולם להיזהר ממנועי טורבו של כל היצרנים. תקראו פה מסביב בפורום, ותראו איזה צעד גדול לאחור עשתה על התעשיה מבחינת אמינות. אנשים נוהרים אחרי המילה "טורבו" בהבטחות לחיסכון בדלק, ואז מגלים שזה בא עם ים של תקלות כואבות מאד. ובמקרה של סיטרואן זה כואב במיוחד, כי אחרי C5 עם מנוע 1.8 שעשיתי איתה 350 אלף, היו לי ב- C4 ציפיות ליותר מ- 40 אלף בין תקלות קשות ויקרות.

מאחל לך שזו תהיה התקלה האחרונה ו/או שלובינסקי יתחילו לתת שירות סביר.

• תוכן חדש...