Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פי'גו 206 כרכב ראשון

barati21181
שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי אני מחפשת את הרכב הראשון שלי וחשבתי ישר על צרפתייה.

בתקופה אחרונה נכנסתי קצת לתחום הרכב וספציפית צרפתיות לכן ישלי מעט ידע נסיון ממה שראיתי שמעתי

תמיד אהבתי מכוניות ונהיגה..והינה הגיע הזמן לרכב.

ולפי מה שהבנתי אומרים שהצרפתיות הם רכבים שמתנהגים ושפונים ורכבים שהכי טובים ללמידה של נהיגה

האם פיג'ו 206 הוא גם רכב שטוב ללמידה ולצבירת נסיון?..הייתי רוצה קצת יותר פרטים עליו מאנשים פה ולא מהאינטרנט.

בנוסף קצת מידע על הדגמים.., האם הוא חסכוני, חלקים יקרים, מהן המחלות של הרכב ועוד מידע יתקבל בשמחה :)

תודה לעוזרים! :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין דבר כזה רכב טוב ללמידה,כול רכב נותן לך ניסיון נהיגה.

החיסרון שלו זה גיר אוטומטי בשנים הראשונות,לכן כדאי ידני אם יש אפשרות,אם משתמשים במים,קראתי כבר מספר פעמים יכול להיתפתח חור בבלוק מנוע,יש פה גם כתבה מעניינת שכדאי לראות:

http://cars.walla.co.il/?w=/4714/1773065

כמו כן,מציע לבצע חיפוש יש פה הרבה חומר על הרכב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה בלמידה היא כאילו שללמוד לנהוג טוב יותר , מעל הממוצע. ואמרו לי שצרפתיות מתאימות לכך בגלל איך שהן בנויות..

את הכתבה קראתי..רציתי לשמוע קצת מבעלי נסיון...מי יודע מה נכון באינטרנט ומה לא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה בלמידה היא כאילו שללמוד לנהוג טוב יותר , מעל הממוצע. ואמרו לי שצרפתיות מתאימות לכך בגלל איך שהן בנויות..

את הכתבה קראתי..רציתי לשמוע קצת מבעלי נסיון...מי יודע מה נכון באינטרנט ומה לא

מחזק את דבריו של יוליאן. בנוסף ממליץ לעיין פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA&highlight=206

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה206 נוחה יחסית,שוב אם מדובר על מנוע 1.4 עם 75 כ"ס זה לא בדיוק רכב ביצועיסט,אם אתה מחפשת כוח יש את גירסת ה SX עם 110 כ"ס.

אם אתה רוצה ללמוד ולקבל באמת שיעור נהיגה טוב,כדאי לקחת קורס נהיגה מתקדמת,אז ילמדו אותך הרבה מעבר למה שלמדת בשיעורים ואת באמת תרגישי את הרכב ומה קורה שאת מאבדת שליטה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סה"כ רכב חביב למדי, מושלם לבחורות לדעתי (מבחינת מראה).

אם נפשך חושקת בגיר אוטומט, לבדוק אותו טוב טוב.

הרכב הזה נמכר בסכומים נמוכים, לכן צריך לבדוק היטב אם האקזמפלר שתמצאי טופל בצורה טובה.

יש לי לא מעט נסיון עם 1.4 אוטומט 2003, אם הרכב שמור את לא תתבאסי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיפרו לך קשקוש גמור.

בתור נהגת חדשה, את לא תבדילי בכלל בין הרכבים, ושום רכב לא יתן לך יותר נסיון על פני רכב אחר.

את רוצה נסיון אמיתי? תקני רכב ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...