Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שאני מחפש לקנות רכב ומכיוון שאין לי הרבה זמן פנוי אני מעדיף לקנות מחברת טרייד-אין , על כל פנים שישי שעבר היתי במגרש רכב גדול , היה דיי עמוס ובזמן שחיכיתי לנציג שיתפנה עשיתי סיבוב התרשמות לבד , עד שמצאתי את הרכב שחיפשתי : אוונסיס , מבחוץ נראתה דיי שמורה ונקייה , פתחתי את הדלת ופתאום זה היכה בי : צחנה איומה !! באמת שאף פעם לא לא חוויתי דבר כזה , תוסיפו לזה את גל החום שהתפרץ מתוך רכב שעומד בשמש ותבינו לבד ...

למרות זאת החלטתי לא לוותר , פתחתי את הדלת השנייה שיתאוורר , המתנתי דקה , נכנסתי לרכב , התיישבתי , והבנתי שעשיתי טעות - הריח היה חזק ממני , נשברתי ויצאתי .

הדבר הזה חזר על עצמו בעוד מספר רכבים , נכון שלא בכולם אבל מתוך 6 רכבים שבדקתי 5 היו מסריחים .

בנוסף שמתי לב שכל הפלסטיקה ברכבים מרגישה לי שמנונית - הידיים שלי היו ממש שמנוניות כשיצאתי משם .

אני קצת מתחיל להתייאש , נראה לי בסוף אני יקנה רכב חדש קטן ופלסטיקי במחיר שבו יכולתי לקנות רכב בן 4 איכותי ומפנק ורק בגלל זה באסה ...

פורסם

הסבר יחיד שעלה לי לראש הוא שהם עוברים שטיפה פנימית מסיבית ואף אחד לא חושב על להשאיר את האוטו פתוח עד שיתייבש כמו שצריך באמת.

גם הפלסטיקים השומניים מעידים על שטיפה פנימית שבסופה מורחים את הפלסטיקים הפנימיים בתרסיס זול ושומני (בשתי מילים: שטיפת סוחר).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

^

בעיקר שטיחים רטובים.

פעם עשיתי את הטעות הזאת והריח היה נורא.

פותח השרשור אל תתייאש כי כל רכב שתרצה הם ישלחו לשטיפה עבורך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בדיוק כמו רכבי השכרה.

יוצא לי להשכיר לא מעט בסופ"שים וברוב המקרים כשהרכב בן מעל לשנה הצחנה המדוברת מוכרת לי היטב..

מבחוץ זה נראה סביר, אבל כמו שאמרו מעליי מבפנים השטיחים בד"כ עדיין ספוגים במים והם פשוט מפוצצים את פנים הרכב בסקיי מבריק ושומני, בד"כ גם התוצאות הם שהמשקף של המד מהירות וסל"ד וכו' כבר דהוי כי החומר הנ"ל + החום עשו את שלהם, וגם הכל מרגיש דביק ומגעיל.. כמעט כל פעם אני לוקח איתי מגבונים לחים לנגב את ההגה וידית ההילוכים כי זה מגעיל לנהוג ככה.

בקיצור אל תתייאש! אני מאמין שאפשר למצוא מגרשים שמכבדים את עצמם ושוטפים את פנים הרכב בצורה נורמלית, סבלנות זו מילת המפתח שמחפשים רכב.

בהצלחה!

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

הרכבים מצחינים כי הם עומדים שבועות וחודשים כשהם סגורים בשמש, עם שטיחים רטובים וחומר לדשבורד שלא נמרח כמו שצריך. התוצאה היא סירחון.

יחד עם זאת, זאת לא סיבה לפסול רכב ממגרש ליסינג. לפני שקניתי את הסקודה הלכתי למספר מגרשים בצפון, אבל ההיצע היה קטן ולא מצאתי את מה שחיפשתי, אז נמאס לי לטייל והלכתי לחפש חדש.

היום אם אחפש רכב פשוט ורגיל לשימוש יומיומי (הכוונה לא רכב יוקרה, ספורט וכ'), אסע לגלילות, שם יש מתחם ענק. אין מצב לחזור משם בלי רכב.

בעניין הסירחון, תסגור עם החברה שלפני המסירה הם יכניסו את הרכב לשטיפה מקצועית, או שיזכו אותך בסכום כלשהו כדי שתיקח את הרכב בעצמך למכון מקצועי שינקו אותו, ועל הדרך גם פוליש ווקס.

• תוכן חדש...